Uces a liceni Brno

Profilova fotka
Ahojte, zajímaly by me tipy a doporuceni na kadernici + vizážistku na svatbu v Brne. Co jsem se tak divala na par odkazu, tak většina kompletních svatebních balicku se pohybuje kolem 4tis., to se mi zda docela dost. Samozrejme chápu, ze v cene jsou zahrnute i zkoušky, ale i tak mi to proste prijde hodne. Kdo z vas se v Brne nechal cesat a malovat od sikovne pani/slecny a na kolik vas to vyslo?
Odpovědět
Profilova fotka
Martina Franková se kterou úzce spolupracuji si bere za líčení a účes od 2990 Kč včetně zkoušky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
No záleží co od toho člověk očekáváš..když chceš kvalitní kosmetiku, co ti vydrží celý den a složitější učes, tak ono se to tak zhruba pohybuje.. Jinak já měla kadeřníka a líčení zvlášť ne v jedné osobě..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty . Nabízím prodlužování řas metodou řasa na řasu s možností ozdobit je s barevnými řasami nebo kamínky pro zájem prosím pište do zpráv . Hezký den :-)
Odpovědět
@petullas v záložce Profesionálové je Lenka Stará, cena za líčení, účes vč.zkoušky 2500,- ale neznám reference. Také zatím hledám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, uz jsem nasla..ale trvalo to. Nakonec pujdu za 3000Kc k Sarce Gottvaldove tady v Brne:-) ma taky dobře reference.Ale i tak moc dekuji za doporuceni
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?