Ubytování pro svatebčany

Ahoj, řešíme s přítelem ubytování pro rodinu, která přijede ze zahraničí. Budeme pro ně objednávat hotel a trošku mě zarazilo, že si účtují i dítě, kterému nebyly ani dva roky..Jde nám o to, že přijede 5 rodin, kde je 10 dospělých a 8 dětí a v hotelu nám nabízejí 380 kč za noc za osobu (jak pro dospělého tak i pro dítě)..Nevím jestli je to normální? Protože jsem si naivně myslela, že ve spoustě hotelech jsou děti do určitého věku zadarmo. Nejedná se o žádný drahý hotel v centru Prahy. Máte s tím někdo prosím zkušenosti? děkuji moc za komentáře
Odpovědět
Profilova fotka
jsem člověk pohybující se v cestovním ruchu již 10 let a nepřijde mi to uplně standardní. Dítě do 2 let věku je označováno jako infant a nemá nárok na žádné služby (dopravu, stravu, ubytování) a tudíž se za něj obvykle ani neplatí. Výjimkou je pronájem dětské postýlky. Někdy je zdarma, někdy za příplatek. U ostatních dětí starších se obvykle něco platí, ale záleží na hotelu. Jelikož máte docela početnou skupinku, mohli by vám dát nějakou slevu na děti na přistýlce. Máte v ceně ubytování aspoň snídani?
Odpovědět
Profilova fotka
@leknina92 Dobrý den prajem.Tak my riešime taktiež ubytovanie a deti od 3 do 10 rokov platia 70% z ceny dospelého.Ale kedže máme ubytovanie na 2 noci pre cca 45 ludí tak nám dali zlavu 15% na ubytovanie tak nám to dojde celkom férová cena :-)
Odpovědět
Ubytování hostů při takové příležitosti bude asi něco jiného než zájezd k moři typu "2.dítě do 12 let na přistýlce zcela zdarma".To by se jim sakra nevyplatilo, kdyby při 10 dospělých ubytovali 8 dětí zdarma. Asi účtují normálně za počet pokojů. Snad by vám mohli slevit individuálně - zkuste dojednat, zda by třeba dítě do 6-8-10 let nemohlo dostat nějakou procentuální slevu
Odpovědět
No jde o to, že třílůžkový pokoj na jednu noc stojí normálně 1290 CZK (včetně snídaně). A oni nám nabídli skupinovou slevu, což je 14 euro/osoba na třílůžkový pokoj na jednu noc. To je v přepočtu cca 380kč/osobu a když to vynásobím třemi (třílůžkový pokoj) tak to vychází 1140 CZK, takže sleva je cca nějakých 150 CZK. Mě jen mate že si účtují 14euro za normálně dospělého člověka a stejně tak za ani ne dvouleté dítě. Přijde mi to trošku zcestné, chápu třeba že děti nad 4 roky už se třeba nějak cena platí ale takhle malé děti.. Když to teď zpětně počítám když je 1290 czk za třílůžkový pokoj/noc a my potřebujeme 5 pokojů, (3 rodiny potřebují přistýlku) tak nás to vyjde na cca 19 500czk (nepočítám příplatky za přistýlku nebo postýlku). A když to spočítám přes tu ,,jejich slevu" tak mě to vychází dráž (380czk/osobu, osob bude 18, 3 noci = 20 520 CZK)
Odpovědět
@markarola mě zaráží že na stránkách uvádí cenu za pokoj na noc a poté když jsem žádali o předběžnou kalkulaci pro naší početnou skupinu nám to nabízí za osobu/noc a už je nezajímá zda je to dítě nebo ne..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?