Tvorba webu Wix prosím o radu

Ahoj, snažím se vytvořit svatební web na Wix.com, ale nevím si rady s jednou věcí a to když vytvořím událost, tak po rozkliknutí mi font co tam je, nepodporuje háčky a nevypadá to hezky. Nemůžu vůbec přijít na to kde to změnit, dokázala byste mi některá pomoci?
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina229 Ahoj, jakou máš šablonu? Předpokládám, že to bude jedna z těchhle: https://cs.wix.com/website/templates/....
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina229 ... tak už jsem to našla. Klepneš v editoru na ten rámeček, kde máš své RSVP (vlevo nahoře bude označení Wix Events). Z nabídky vybereš nastavení a tam už si můžeš všechno přizpůsobit včetně fontu. Když klepneš v Nastavení na Stránky, můžeš se přepínat mezi možnostmi "podrobnosti o události" a "registrační formulář". Jen budeš muset metodou pokus/omyl najít nějaký pěkný font, který zvládá českou diakritiku... Kdybys měla s něčím problém, klidně mi napiš.
Odpovědět
@zoe_se_vdava Ten font se mi ani u jedné z možností nezmění v tom dalším okýnku registrace. V "podrobnosti o události" a "registrační formulář" není možnost změny fontu.
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina229 Stránka - Stránka registračního formuláře (vpravo kliknout na Jít na stránku) - potom zase v nastavení Vzhled - Obecné. A tam můžeš upravit font.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?