Tisknete svatební menu nebo programy?

Profilova fotka
Plánujete něco podobného a nebo měly jste to na svatbě? Pořád váhám, zvláště s tím menu (dostanou ho v informačním dopise, kde si stejně vyberou jídlo, jaké chtějí)..
Odpovědět
Profilova fotka
Neplánuji ani jedno, jídlo bude společné pro všechny a jelikož je všechno na jednom místě, tak myslím, že i ten program dne je zbytečný :)
Odpovědět
Netisknu nic, jen jmenovky ke stolu :-)
Odpovědět
měli jsme jen na druhé straně pozvánek ke svatebnímu stolu harmonogram, protože jsem měla přirpavené překvapení pro svatebčany tak aby o tom věděli a těšili se
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela vytistene menu-mam ho v albu nahled,pak jsem tiskla oznameni,list na darky,tombolu, na tabuli to vypadalo krasne, jeste jsem tam dala maslicku a jelikoz to bylo cb, tak jsem vybarvovala kyticky... jmenovky jsme meli z kamenu a stribrne napsano.
Odpovědět
no my rozhodně budeme mít okolo 15lístků se seznamem pití at hosté ví co si mohou na baru dát..o menu zatím jen přemýšlím..a ten harmonogram vidím jen na velký papír vyvěšený někde na zdi aby se lidé mohli mrknout..
Odpovědět
my jsme neposílali informační dopis - protože jsme menu vybírali sami. Ale menu na stolech jsme potom měli (pro každého, před jeho místem - za jmenovkou) - byli jsme domluvení, že nám je v hotelu nachystají. A faktem je, že si to lidi pochvalovali - i proto, že věděli, jaké nápoje si mohou objednávat (což by si možná z předem zaslaného dopisu nepamatovali). ale těžko říct, je to na každém. A pokud člověk chce na některých položkách ušetřit, myslím, že tohle by mohla být klidně jedna z nich ;-). Co se programu týká, tak ten jsme měli ve svatebních novinách, které sse tam všude povalovaly, takže víc, jsme to taky neřešili. Dokonce ani nevím, jestli se svědků někdo ptal na program nebo ne ...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Měli jsme to a doporučuji. Jednak kvůli informovanosti hostů a jednak se to dá i něčím vyplnit a vytvořit konverzační témata ke stolu, kdyby zábava vázla.. a přinejmenším si aspoň děti mají s čím hrát ;+) http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, budeme mít noviny. A vzhledem k tomu, že přítel se na shánění věcí na svatbu zatím moc nepodílí, tak jsem tohle plně delegovala na něj. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já také doporučuji - byla to dobrá vložka při čekání na hostině apod. Noviny měly úspěch - něco o nás, o místě svatby, nějaké zábavné počtení. Pak jsme ještě měli knihu a to bylo také fajn, máme krásnou vzpomínku od spousty lidí malůvky, přání apod. Řekla bych,že to je dobré k vyplnění hluchých míst- čekání, focení apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?