Tipy na svatební dodavatele v okrese Žďár nad Sázavou

Profilova fotka
Ahojky, zarezervovali jsme si s miláčkem svatební hostinu + ubytko v obci Moravec v okrese Žďár n.Sázavou, i když odtamtud nepocházíme - svatebčané se nám budou sjíždět z celé republiky, tak je to takový kompromis na půl cesty pro všechny. V Moravci budeme už den předem nocovat. Mám ale problém s tím, že v této lokalitě nikoho neznám a nemám žádné doporučení na kadeřnici a líčení, ani dobrého kuchaře, květiny atd. Fotograf a kameraman pojednou až z Brna, ale ty vlásky a líčení bych potřebovala ošéfovat někde v místě - nemáte pro mě prosím tipy??? Moc děkuji!!!! Zuzka
Odpovědět
Ahojek, svatbu v této lokalitě jsem měla a můžu poskytnout někoik dobrých rad a kontaktů..už to, že svatbu bude na Moravci doporučuji Perníkářství Lucie, kontakt jsem bohužel ztratila, ale když se poptáš na místě určitě se dopídíš. Měla sem od paní Lucie perníková krásně malovaná srdíčka do výslužek a na stůl pro každého svatebčana holubičku..byli nádherné doporučuji....dále cukroví..takoví kompromis cukrárna Sázava..výslužky budou již zabalené viz. cukrarstvisazava.wz.cz...ale nádherné mají svatební dorty viz web. v okolí lepší nenajdeš. Co se týká květinové výzdoby a kytek všeobecně tak Bystřice nad Pernštejnem - Květinový ráj paní Pevná.....nejkrásnější vazby v okolí a zaručená kvalita. Kadeřnici neporadím, já sem jela do Poličky, ale to by si měla z ruky..mohu jen doporučit vizážistku úžasnou paní Krnáčovou, která pracuje s kosmetikou Mary Kay - bude-li zájem pošlu kontakt na IP adresu. Přijede za tebou po domluvě kamkoliv a u mě namalovala všechno ženské osazenstvo z rodiny bez mrknutí oka..no a mě líčila skoro hodinu, ale se vším všudy a i když bylo 30stupňů neleskla jsem se...tak toť vše, co mohu doporučit :-p uf.
Odpovědět
Profilova fotka
JÉ, MOC DĚKUJU, Ver, jsi zlatá, ty kontakty se mi budou hodit!!! Na dorty už jsem se dívala, supr, já plánovala původně několikapatrový medovník, s tím, že bych ho nechala jen nějak hezky svatebně nazdobit - ještě uvidím, třeba se s nima domluvím!:) Květinářství přijde vhod také, hlavně ať pro kytici nemusí chudák ženich až do Brna, že jo, tak snad to někde na netu objevím...(nemáš případně ještě někde uložený telefon?) No a nejdůležitější je ten kontakt na paní vizážistku - prosím pošli na interní poštu, moc děkuju! :)) A neměla bys prosím i fotku, jak jsi byla nalíčená? Moc moc děkuju!!!! Vážně jsi mi pomohla! :) A kdepak jste se brali? Na Pernštejně? My máme namířeno až na Svojanov, trochu z ruky, ale líbí se nám tam:) Jinak holky, nemáte některá tip na dobrou kadeřnici např. v Bystřici n.Pernštejnem?
Odpovědět
Profilova fotka
Ha! Tak už jsem objevila kontakt na paní Pevnou, ono se to květinářství jmenuje Květinová síň, proto jsem to nemohla najít:)
Odpovědět
Nechci teď nikoho urazit, ale o dobré kadeřnici v Bystřici nevím :-( nejlepší by asi bylo, aby sis nějakou našla v okolí a aby za tebou taky dojela, jinak kontakt na vizážistku máš na IP..a za ten přehmat s květinovou síní se omlouvám. My se brali v Jimramově v katolickém kostele...nádherný, byl moc hezky vyzdobený...akorád jak sem byla nervozní sem si toho nevšimla... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
A v Moravci je taky kadeřnictví - ale netuším absolutně jaké... Blbé je, že bydlím fakt daleko, takže si tam jen tak nemůžu zajet na zkoušku kd ymě napadne...
Odpovědět
Jde o to, aby ses nespálila nejprve bych si zjistila, jaká kadeřnice je, v okolí a hlavně v malých městečkách na Vysočině, jich je spousty, co vyšli z učňáku před 30 lety a od té doby mají zažitý sestřihy a trvalé z let 80. a zde je kupodivu pořád s úspěchem ženskejm aplikují na hlavy..prostě nechodí na nějaké přeškolování a neví co se nosí...pokud to bude mladá holka nemusel by to být problém... Sama sem studovala v Olomouci a tam měla svého kadeřníka v salonu, který používá kvalitní přípravky, takže před svatbou jsem tam zajela a on mě sestříhal, obarvil a namelíroval a pak mě známá v podstatě jen učesala.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Za nás určitě hotel Styl v Hlinsku - měli jsme tam svatbu v srpnu 2014 a byli jsme moc spokojení. Velice příjemná obsluha, vyšli nám vstříc ve všech dietních požadavcích (několik svatebčanů má různé zdravotní problémy, tak jsme potřebovali přizpůsobit jídlo), skvělé prostředí, zabaví se tam i děti a navíc jsme byli spokojeni i s cenou. Rozhodně doporučujeme.
Odpovědět
Přidávám vlastní zkušenosti. Svatbu jsme měli v Radešíně, obřad na zámku a hostinu s ubytováním v místním hotelu. Co se týče zámku, není jako z Popelky, ale jelikož tam jezdíme za známými létat v balonu, byla to pro nás jasná volba :) V hotelu nám vyšli ve všem vstříc. Vynikající komunikace, co se týče organizace, obsluhy, jednání s dalšími dodavateli. Vše proběhlo naprosto podle mých představ. Jídlo bylo vynikající, jak oběd (svíčková) tak i raut. Kombinace hostina+ubytování byla pro nás nutností a dost nás překvapila výsledná cena, cca 1000 Kč/osobu vč. ubytování! (neplatili jsme panáky) Příjemná obsluha, nikdo na nás netlačil, v kolik máme přijet či do kolika opustit pokoje. Velmi spokojená jsem byla s květinami od paní Lebišové z Rozkvetlého domova. Při schůzce jsme si padly do noty a výsledná kytice byla přesně podle mých představ. Byla ochotná přistoupit na náš rozpočet, dopředu jsme věděli, co bude která kytice stát. Dále mohu doporučit kadeřnictví L a L ze Žďáru nad Sázavou. Chtěla jsem poněkud netypický svatební účes - retro hladký drdol a ve všem mi bylo vyhověno. Dort jsme chtěli vzít z pekařství Řečice, které nám bylo jako nejlepší ve Žďáře doporučeno, ale kvůli personálním komplikacím nám dort nemohli vyrobit, proto jsme se obrátili na cukrárni Diana z Tišnova. Chuťově byl dort výborný, vzhledově ne úplně dokonalý, ale týká se to spíš barvy zdobení. Jediné, co bych dodavateli vytkla, je to, že jsme dopředu nevěděli, kolik bude dort stát. Mají jednotnou cenu za kg a asi všechny dorty dělají zhruba stejně velké, protože mi bylo řečeno, že dorty obvykle stojí kolem 3000 a na dotaz, že nás bude jen 30, mi bylo sděleno, že dopředu neví, koli bude dort vážit. Také nám ho nekonec dost zbylo. Také vám mohu doporučit slané rozmarýnové krekry Suzies goodies. Jsou výborné, autorka vlastní nepřeberné množství vykrajovaček. Hodí se jak na stůl, tak do výslužek. Další věci jsme si víceméně zařizovali sami. Doufám, že příspěvek pomůže :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?