Tipy na domácí svatbu

Profilova fotka
Nevěsty je tu nějaká, která bude mít malou domácí svatbu? Jak to máte naplánováno a jak bude váš den probíhat? My budeme mít obřad v 11 na radnici, pak obídek v hospůdce(nesvatební) a pak se přesouváme k nám domů(byt 2 plus 1), kde posedíme, bude soudek piva, vymýšlíme jaké dobroty uděláme. Na obřad a obídek nás bude 13, k nám domů nás dorazí tak 10,11. Určitě plánujeme hrát Activity(já je naprosto miluju), chceme strávit nějakou chvíli pouštěním videí z našich dětství. Co zatím nemáme pořešené je sezení, přeci jen, v malém bytě nejsme na velkou návštěvu zařízení, tak to bude velká improvizace. Uvítám tipy na takovou maličkou svatbičku, která bude sice skromná, ale přesto anebo právě proto si jí chceme maximálně užít :) tak snad tu bude také někdo se skromnými plány.
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo nemá a neměl malou svatbu?
Odpovědět
ja bych se zamerila na posezeni, vystehovala bych jednu mistnost, pokud se to evleze, stul, zidle a oddelenou plochu na hrai her, ci tance. Mozna bych popremslela, zda neni lepsi pronajmout si maly sal, kde by stoly byli a misto taky.
Odpovědět
Profilova fotka
@pejullka No my máme karavan, ze kterého si vezmeme stolek i dvě židle, doma tři židle máme, pak gauč a z toho karavanu si vezmeme dvě matrace, které budou na sobě a z nich bude druhý gauč a pak v noci na nich budou svědci spát :) z obýváku vystěhujeme klec s králíkem a klec s osmáky a rotoped, jinak tu jiný nábytek ani nemáme, jen ten co využijeme. Pak máme ještě takové velké polštáře, tak možná i z nich by se dalo udělat sezení :) bude to zajímavé..:) jinak sál fakt ne.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat tak bych to udelala fakt uvolnene, sedet na tech polstarich, udelat takovy chill, treba i vodni dymku:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?