Svatební známky - znáte je?

Ahoj všem, dlouho jsem přemýšlela, jak vylepšit obálku na svatební oznámení. A napadlo mě, že bych chtěla něco udělat s obyčejnou poštovní známkou. A když jsem zadala do vyhledávače svatební známka, tak jsem s potěšením zjistila, že už to někdo vymyslel za mě. Hned jsem si objednala minimální počet 36 známek s naší fotkou :-) Teď jen musím počkat, až se nás sejde víc a známky pošlou do tisku. Co vy na to? Že je to bezva nápad?
Odpovědět
To si myslim!;) Nenapadlo by me, ze je to mozne :) A funguje to jako normalni cenina, nebo je to jen na ozdobu a musi se koupit normalni znamka? My uz oznameni roznesli, ale urcite najdes dalsi do party, tim jsem si jista;)
Odpovědět
Představ si to jako, když si koupíš dvě obyčejné známky, které nejsou odtržené. Jedna je oficiální (třeba čtyčlístek) a druhá je Tvoje, My tam budeme mít naši fotku. Abys to mohla poslat klasicky poštou, tak musí být nalepené obě části. Některé oznámení budeme rozdávat osobně, tam známky odtrhnu a nalepím jenom tu naši. Tu druhou klasickou použiji na jiné dopisy - třeba na Vánoce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na stránkách české pošty píší, že je možné si nechat vyrobit známky dle vlastního návrhu :-)
Odpovědět
To sice ano, ale musíš jich zadat do výroby 15.000 kusů. Proto různé firmy dělají hromadné objednávky - v jednotě je síla :-)
Odpovědět
O jejich existenci vím. :-) Ale osobně mi to přišlo jako vyhození peněz...snad když si někdo dělá oznámení třeba jako pohlednici, kde to je na efekt, tak to ano, ale dávat to na obálku, kterou pošlu poštou, to si pak ani nemusí adresáti všimnout, že tam taková extra známka je... Fungují opravdu jako cenina - skutečné známky, jak se někdo ptal. :-)
Odpovědět
To jsem vubec nevedela, že existuje. Můžu poprosit o nějaký odkaz ? Cenu? :-)
Odpovědět
@torpen Je mi jasné, že tenhle nápad se nemusí každému líbit :-) Ale já jsme z něj nadšená. Chci něco originálního a protože jsem to ještě u nikoho na beremku neviděla, tak to považuji za originální. Ne jako svatební razítko, kde rozhodně nejsem jediná, komu se líbí :-) A k tomu, že by si známky nemuseli svatebčané všimnout - volím výrazné barvy :-) A kdyby si i přesto někdo nevšimnul, tak mi to moc nevadí. Mě se ten nápad zdá úžasný a jeho realizací dělám radost hlavně sama sobě :-)
Odpovědět
@pipinkam zadej si do googlu svatební známka a hned to na Tebe vykoukne :-) Najdeš tam všechny informace - jak známka může vypadat, kolik stojí tisk, atd. Poslala jsem jim naše fotky, aby sami vybrali, která je nejvhodnější. Komunikace byla skvělá a během pár emailů byl na světě konečný návrh, se kterým jsem moc spokojená :-)
Odpovědět
@rendulka83 Už jsem koukla. Nevypadá to vůbec špatně a je to opravdu originální, ale 1100 bych za to nedala. Poštou budu posílat jen 2 oznamka a ani zbyle znamky bych nevyuzila :/ Škoda,že nejde objednat jen svou znamku, ale musi to byt i s temi pravymi
Odpovědět
@pipinkam já některé pošlu poštou a zbytek odstřihnu a nalepím jen ty naše :-)
Odpovědět
@rendulka83 Nápad je to určitě neokoukaný, to nelze popřít, nicméně jeho zveřejněním tady na beremku to dopadne počítám jako se vším...bude to mít za chvíli každá druhá. :-N Každopádně držím palce, aby známky měly úspěch. ;-)
Odpovědět
@torpen jelikož svatební oznámení musím odeslat nejpozději do měsíce, tak pevně doufám, že se toho chytne dost nevěst, aby se známky stačily vytiknout :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
super nápad, škoda,že už mám po svatbě
Odpovědět
@stastnanevesta Co tahle vyrobit si známku k výročí svatby? Stačí vybrat vaši nejoblíbenější fotku ze svatby a je to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rendulka83 to možná není tak špatný nápad,díky za inspiraci :-)
Odpovědět
@stastnanevesta A nebo se známky dají použít třeba k oslavě narození dítěte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rendulka83 na to je času dost, to nějak v plánu zatím není
Odpovědět
@stastnanevesta Znáš to "Chceš-li pobavit Boha, řekni mu svoje plány." Otřepané, ale pravdivé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tedy, tak o tom slyším poprvé a zní to zajímavě :-). Vlastní známky, hm... to musím na obálce vypadat fakt dobře :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?