Svatební víno s vlastní etiketou. Máte zkušenosti?

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s objednávkou svatebního vína (ideálně taková ta menší velikost lahve) s vlastní etiketou?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu ve vinném sklípku a tak jsem chtěla sehnat jen prázdné lahvičky - jsou prakticky nesehnatelné. Vinař nám radil, že ty malé lahve jsou dražší, než klasické sedmičky. Takže se Ti nabízí možnost, kteru jsme využili i my - máme víno nalahvováno přímo od vinaře v sedmičkách a etikety jsme si udělali sami doma (nejlevnější varianta) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pabka Ahoj, my máme svatbu ve vinném sklípku a tak jsem chtěla sehnat jen prázdné lahvičky - jsou prakticky nesehnatelné. Vinař nám radil, že ty malé lahve jsou dražší, než klasické sedmičky. Takže se Ti nabízí možnost, kteru jsme využili i my - máme víno nalahvováno přímo od vinaře v sedmičkách a etikety jsme si udělali sami doma (nejlevnější varianta)
Odpovědět
Ahoj, díky, je to dobrý nápad :-) a asi nejlevnější... jenže já nejsem moc šikovná sebekriticky :-) a taky radši bych to měla hotové a jen si to někde vyzvedla, mám toho teď nějak moc všeho... Ani nevím, kde zajistit nalahvované víno bez etiket. Ale díky, možná to tak dopadne.. :-) Ale malé lahvičky s vínem jsem viděla už na řadě svateb, tak snad se někde koupit dají....
Odpovědět
@pabka dají se koupit ve většině vinoték, ale jen v omezeném sortimentu, nebo přes internet. Já si je koupila v teplé vodě odlepila tu přední etiketu a udělala vlastní výzdobu lahve. Tu zadní etiketu jsem tam nechala, aby věděli co pijou :)
Odpovědět
@lukianna Ahoj, aky plánujeme svatební vína a sháním právě sedmičky bez etiket. Ty jsem si již vyrobila vlastní. Chybí mi jen tip na vinaře. Neposlala byste mi prosím kontakt na vašeho. Já bohužel narazila zatím jen na takové, kteří prodávají jednu lávev za 100 Kč, což poměrně dost... díky moc
Odpovědět
zkus obec velké bílovice, je to největší vinařská obec v ČR, určitě si vybereš
Odpovědět
@alamein Záleží odkud jsi. Pokud náhodou z Prostějova a okolí, tak táta má vinotéku a nalahvuje Ti jakékoliv víno, které má na prodejně. Myslím, že i jiné vinotéky v tvém okolí to třeba dělají. Normálně stojí víno ze sudu od 28,- do 45,- za litr + pak něco za tu láhev. Zkus se poptat, vinoték je všude dost.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem viděla svatební minivíno na svatebním ráji (cz). Taky mě to zaujalo a zvažuji....
Odpovědět
Ahoj pokud sháníš minivína tak je mají na minivina (cz) jak s etiketami tak i bez. Jsou za velmi dobrou cenu a mají je skladem.
Odpovědět
Profilova fotka
A pokud si chcete sami dělat etikty, tak se minivína dají sehnat v makru a jsou za slušnou cenu, kolem 30 korun lahvička, tuším...
Odpovědět
Super, holky, díky, kouknu na všechny možnosti :-)
Odpovědět
V makru jsme kupovali, myslím, že nás stály 24,-. Jinak jsem viděla i v kauflandu akce na minivína.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@gutgirl ale v makru mohou nakupovat pouze podnikatelé, jako jsou obchodníci, provozovatelé gastronomických zařízení, podnikatelé ve službách... Takže se tam asi "normální člověk" nedostane, nebo to lze? na jejich stránkách jsem se dočetla pouze toto :)
Odpovědět
@xxevaxx jj, bohužel to tak je, ale my jsme tam posílali známého se živnosťákem, může vzít s sebou jednu osobu. Ale jak říkám, viděla jsem akce i v kauflandu.
Odpovědět
Profilova fotka
@xxevaxx doporučuju minivína ze Znovína, jedno vychází na 20,- Kč (mají jich na výběr více ... vyšší cena je u výběru z hroznů, ta je myslím za 34,- ale to už je trochu luxus). My je kupovali po dvojicích (bílé a červené) a dali do jejich krabičky, ta stojí 8 Kč a je celá bílá, takže se dá nazdobit podle fantazie ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem minivínečka koupila v Lidlu, mají 4 druhy (1x bílé, 1x růžové a 2 druhy červeného). Lahvička je 0,25l a stojí 24,90,-. Pokud nemají dostatečný počet, objednají klidně celou bednu (v bedně je 24 ks - 6x bílé, 6x růžové a 12x červené). Měla jsem je do týdne. A etikety jsem si udělala sama. Koupila jsem si arch A4 celý samolepící a nechala to na to barevně vytisknout (na archu mi vyšlo 9 etiket) a pak už jsem to jen rozstříhala. Lepší, než koupit arch etiket, který už je "předstříhaný", protože trefit se na ty jednotlivé etikety při tisku je trošku umění...:-D Můžeš se podívat do alba...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@proste.ja A nevíš co je to za značku vína?
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 Vím...:-) Růžové je California 2009 Zinfandel Rosé (11% vol.), bílé je South Africa 2009 Chenin Blanc (12,5% vol.), první červené je Californica 2009 Ruby Cabernet (12,5% vol.) a to druhé je Cimarosa 2009 Cabernet Sauvignon (13,5% vol.)
Odpovědět
Profilova fotka
@proste.ja tak jsem byla ted u nás v liedlovi a žádná malá vína tam nemají :-( Je možné že by je měli jen někde?
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 Tak to netuším, já všude, kde jsem byla je měli... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@proste.ja A kdy jste je kupovali,dnes? Taky mužou být vyprodané? Měli je u těch alkoholických nápojů nebo jinde?
Odpovědět
Profilova fotka
No já je kupovala před 2 měsíci, ale ted asi před čtrnácti dny jsem dokupovala. Měli to přímo u vín. Jinak jsem to viděla v Pardubicích, v Chrudimi, Čáslavi i Praze....
Odpovědět
@clara.7 prosím Tě, neposlala bys mi přesnější odkaz, kde jsi vína v krabičce našla a kupovala? Moc díky, vypadá to fakt pěkně :-)
Odpovědět
@sallyla minivina cz jsou taky fakt super, díky!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, doporučuju vinařský sklep Bláhovi, mají na výběr z různých vinivíneček včetně růžového, všechno pouze kvalitní vína a za dobrou cenu. Etiketu Vám navrhnou, nebo si jí můžete navrhnout sami, nebo objednat i bez etikety. Paní, která minivínečka zajišťuje, je velmi milá a nic pro ní není problém. Vína pak posílá poštou nebo si pro ně můžete dojet.
Odpovědět
Profilova fotka
@pabka máš to v IP ;-)
Odpovědět
Ahoj, my bereme vína od paní z tohoto webu www vinarskysklep.cz/svatebni-vino/ Lahev i s vínem stojí zhruba okolo 35 kč a vyrobila nám k tomu nádherné etikety. Zaslala jsem jí svatební oznámení a požádala ji, aby motiv z něho použila na tu etiketu. Nečekala jsem, že to půjde, ale udělala to rychle a krásně. Jsem naprosto spokojená.
Odpovědět
Ahoj holky, varuji před dodavatelem svatebních mini vín - Marie Vahalová, vinarskysklep tečka cz. Objednala jsem vínečka na začátku června, příští týden máme svatbu, vína nikde (tj. téměř 2 měsíce), mezitím jsme řešili etikety, opakovaně mě ujišťovala, že se vše stihne, včera jsem opět psala té paní a ona mi sdělila, že na to úplně zapomněla, že vínka pošle příští týden, což už je opravdu těsně před svatbou a chtěla jsem je odvést do penzionu (místo svatby) předem, když jsem se jí ptala, zda 100% pošle, tak už ani neodpověděla... Takže pozor, Marie Vahalová, vinarskysklep tečka cz nedoporučuji!!
Odpovědět
My máme svatbu až příští rok, ale kamarádka měla svatbu letos v červnu a objednávali si mini vínečka od minivina tečka cz a byly opravdu krásná, navrhli jim i etiketu na míru. Také uvažuji o tom, když jsme je viděla, že si je necháme na naši svatbu od nich udělat. A co se týká doby doručení měli je do 5ti dnů doma od objednání.
Odpovědět
@printy82 my měli svatbu teď v sobotu a minivína také do minivina tečka cz ;-) A naprostá spokojenost. Cena i přístup super. Etiketu jsme ladili dle našich představ a minivína měla veliký úspěch. Je to opravdu pěkný dárek na památku pro hosty. Všichni říkali, že si ho hned doma vystaví ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?