Svatební veletrhy 2014, kde budou v nejbližší době?

Budoucí nevěsty, nevíte prosím, kdy v nejbižší době a kde budou nějaké svatební veletrhy (hlavně jižní morava, Brno)? A taky už vdané paní má cenu na ně čekat? Daly vám něco? Pomůžou v něčem, nebo vše co jste potřebovaly je dostupné na internetu?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zatim vim o jednom...28.9. od 13hod v alfa pasazi.
Odpovědět
To mě taky zajímá, plánuji na jeden přítele dotáhnout. Ale v Ostravě. Co vím od kamarádek - je to fajn, je tam od všeho hodně věcí. Ale doporučovali mi jenom se mrknout, srovnat, zjistit, co kde vůbec je, ale nenechat se k ničemu dotlačit stylem "honem hned teď něco vyberu a koupím, protože sleva, veletrh, lidi,...", ale vzít to jako inspiraci a v klidu doma promyslet :) Kamarádi tam takhle koupili prstýnky, váhali mezi dvěmi, vzali kvůli ceny ty levnější. No a paní jim v tom chaosu špatně spočítala cenu (gramáž) a nakonec je vyšly dráž než ty, co se jim původně líbily mnohem víc. A když už byly vyrobené, tak si je nechali a teď si říkají, že kdyby nejednali ukvapeně, tak mohli mít hezčí.
Odpovědět
Já byla na dvou a jako veliký plus bylo to, že jsem viděla na živo tu inspiraci.... od oznámení přes dorty až po šaty. A ta atmosféra.... :) Je to krásný, za mě veletrhy ano!
Odpovědět
Profilova fotka
Jo vyplati se tam zajit. Inspirace, kontakty a slevy... Hlavne ty na saty se vyplati, pripadne pockat tak na leden, to je daji taky :-D Manrela jsem vzala na jeden... Alespon si uvedomil co vse se musi zaridit a taky jsme si vyjasnili co ano a co ne... Jo a taky okouknout ceny, coz jsem asi udelala dobre ze jsem to tam nekoupila... Cena se dala sehnat i nizsi u tech kravinek... Ale jestli se nekdo nechce tim moc zaobirat, muze tam v klidu vse poridit a nemusi obihat stovky obchodu a travit cas na netu hledanim... Jo a taky si vas tam budou rozmazlovat, cesat a licit... Takze i trochu takovy relax. U toho liceni jsem prisla na to ze by to pritel neskousl, takove brutalni liceni co mi tam udelali :-D Takze doporucuji, ale bacha at vam tam nikdo nic nevnuti :-)
Odpovědět
nevíte, kde se dá najít seznam veletrhů? Přecejenom většinou bývají přes zimu, která se pomalu ale jistě blíží ;)
Odpovědět
Tak jsem našla jen Svatební dny 2014 v kongresáku v Praze 10. a 11. 1. 2014
Odpovědět
@veruszack a do kolikati to je nevis prosim?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim ze do 18hod. :-)
Odpovědět
Diky za rady! Doufam, ze teda bude i neco vetsiho v Brne... Kdyby jste jeste na nejaky nektera narazila, budete hodne, kdyz napisete... Budu sse snazit to taky hlidat :)
Odpovědět
Svatební veletrh by měl být 25-26.1.2014 v Brně v prostorách Wannieck gallery Brno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za sebe můžu říct, že jedny z nejlepších veletrhů pořádá v Jihomoravském kraji agentura Naive. První z nich se uskuteční na zámku Bučovice - v neděli 6. října a pak na zámku v Lednici - 2. listopadu. Vrcholem by pak měla být již zmíněná SVATEBNÍ SHOW ve dnech 25 - 26. ledna 2014 v prostorách Wannieck gallery Brno.Na stránkách agentury je více info a veletrh má i svoji webovou stránku. ... jinak souhlasím se vším, co napsaly dámy nahoře. Veletrh je o inspiraci a o bonusech. Například náš stánek nabízí párům, kamarádkám, kamarádům, rodinám... i jednotlivcům možnost ateliérového focení s dárkem - vytisknuté upravené fotografie. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeden svatební veletrh bude na začátku března (tuším 7-9.3) také v Ostravě na Černé louce. Tak třeba se na některém z nich potkáme. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja vim o Slovacke svatebni show 17.11.2013 ve Starem Maste u UH...
Odpovědět
+ Svatební show od 13.00 6.10.13 na zámku ve Slavkově u Brna
Odpovědět
- 10. - 11. 1. Svatební dny 2014 PRAHA - 25. - 26. 1. Svatební veletrh 2014 BRNO - 25. 1. Svatební den BENEŠOV - 7. - 9. 2. Svatební veletrh 2014 hotel DIPLOMAT + Hradec Králové a Pardubice (datum jsem zatím nenašla)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě letos v říjnu je svatební veletrh v Písku www.gapeveletrhy.cz/veletrhy/svatebni...
Odpovědět
Nemate nekdo zkusenosti ktery veletrh je lepsi ci zda je to zhruba stejne? Rozhodujeme se mezi prazskyma veletrhama - Diplomat vs. Svatebni dny v Clarionu. Pojedeme ze zahranici, takze si chceme vybrat jen jeden...Dekuji za inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
9.rocnik Svatebního veletrhu Futurum 22.-23.2.2014
Odpovědět
@dreamagency Futurum Ostrava nebo jinde?
Odpovědět
@runyia a kdy bude v Ově? :-)
Odpovědět
18.-19.1 v Clarionu a o dva měsíce později 15.-16.3 v Gongu/ Vítkovice
Odpovědět
Profilova fotka
@krtekkrtecek Brno
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita byla jsem dvakrát na veletrhu v Diplomatu a líbilo se mi tam.. Doporučuji tento veletrh.. se snoubencem na něj také půjdeme.
Odpovědět
Nevite, zda bude svatebni veletrh v Plzni? Dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jity5 Vloni byl v Parkhotelu v Plzni, ale letos jsem o tom žádné info nenašla ;-( kdyby jste něco našla písněte mi když tak zprávičku :-)
Odpovědět
http://www.svatebniveletrhvcb.eu/pro-... v Českých Budějovicích na Výstavišti pavilon T 18.1. :-)
Odpovědět
@petssematary mam info, ze bude 22.2.2014 :-) Parkhotel mi to potvrdil, program na internet teprve daji.
Odpovědět
Profilova fotka
@petssematary Veletrh v Plzni bude 22.2. opět v Parkhotelu. Bohužel zatím nemají aktuální webovou prezentaci :-) http://www.svatebniveletrhplzen.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
7.-9.2 Hotel Diplomat Praha ;)
Odpovědět
Taky se chystáme s přítelem 18.1. do Ovy. Už jste někdy byli na veletrhu? Dá se tam třeba něco levněji pořídit, nebo to je spíš předváděčka věcí kolem svatby??? 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?