Svatební veletrh v Praze - byly jste?

Ahoj nevěsty !! Byla jste dnes některá na svatebním veletrhu v Praze hotel Diplomat ?! Pořídily jste, co jste chtěly ? Líbilo se vám ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo byla jsem. Pořídila jsem snubní prstýnky od Rýdla. Už jsem je měla vyhlédnuté předem, ale je lepší si je prohlédnout a vyzkoušet.
Odpovědět
@katkamay ;-) My jedeme k Rýdlovi společně do prodejny v Brně :-) Máme to spojené s výběrem a ochutnávkou vína na svatbu, sklípek kdesi pod Brnem :-)) To bude veselo :-D Jinak já byla z veletrhu zklamaná :-( Na každým rohu Mary Kay, šaty jako z filmového archívu, o nabídce svatebních bot ani nemluvě, takže za mě fakt špatný :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla na veletrhu i na podzim, tam toho bylo hodně. :-) Tentokrát toho bylo málo a téměř nic...Jak říkáte...Každopádně jsem tam šla jenom kvůli Rýdlovi, přece jen není nejlevnější a sleva se hodí ;-) Jsem nadšená a těším se až budu mít prstýnky doma :-D
Odpovědět
@katkamay my jedeme prstýnky vybírat k Rýdlovi do Brna.. na veletrhu jsem byla s kamarádkou, mého drahého jsem chtěla ušetřit davů vdavek chtivých žen :-D :-D :-D Nakonec se ani ty davy nekonaly :-D :-D Ten podzimní veletrh je taky v Diplomatu ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne ne, ten podzimní byl a myslím, že i letos bude v Internationalu. ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
2.3. – 3.3. 2019 — 3. ročník - 15% AKCE na svatební dekorace a doplňky. Kde: Svatební doplňky s.r.o., 5. Května 1324/7, Praha 4 Přijďte se podívat na nové trendy svatebních dekorací a doplňků. Čeká na Vás spousta inspirace, která Vám pomůže v přípravě Vašeho krásného svatebního dne. 15% AKCE na svatební dekorace a doplňky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?