Svatební veletrh v Plzni. Jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, chystáte se někdo v březnu na svatební veletrh v hotelu Angelo? Já jsem slyšela, že předchozí ročníky byly celkem fiasko. Málo nabízejících, svatební salon jenom jeden (a děsný šaty) a dokonce chtěli platit vstupný. Nebo máte někdo lepší zkušenosti?
Odpovědět
Já se tam chystám. Na minulém jsem byla, viděla jsem i tu svatbu za 100.000 Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
beruskaas - Ahojky a dá se tam něco pořídit? My se tam taky chystáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora.martinkova Po celý víkend si můžeš vyzkoušet za speciální veletržní cenu svatební líčení a barevnou typologii ze studia Petra Plzeň, nehtovou modeláž či svatební účes od Miroslavy Hřebejkové z kadeřnictví BON&BON a také ochutnat svatební cukroví,svatební šaty a oblek pro ženicha........ V  rámci veletrhu budeš mít příležitost objednat si snubní prstýnky, svatební oznámení a další služby se zajímavou veletržní slevou.
Odpovědět
Profilova fotka
@klouzek moc děkuju za vyčerpávající odpověď - určitě vyrazíme :-)
Odpovědět
Ahojky holky a nevíte kolik je tam vstup?? Děkuju za info...
Odpovědět
Profilova fotka
@tereka87 Ahoj vstupné je 50kč a děti zdarma
Odpovědět
Tak to je super, upřímně jsem čekala víc...moc děkuji za info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tam jeduuuuuuuuu :))
Odpovědět
Profilova fotka
kdy to je prosím? děkuji :-)
Odpovědět
Taky jdeme s kamarádkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už jste tam někdo dneska byl? Jak to tam vypadá? My jdeme až zítra. Ad: Kdy to je? Pátek 11.3.2010 od 14:00 do 18:00 hodin Sobota 12.3.2010 od 10:00 do 18:00 hodin Neděle 13.3.2010 od 10:00 do 15:00 hodin. Teď jsem zjistila, že tam je vstupné 50,- Kč, je to možný? To je svět.
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta.fialova jj vstupné 50kč a děti zdarma....
Odpovědět
Článek se načítá
Dnes jsem tam byla, je to o hodně větší než minulý rok. Spoustu ochutnávek, nechala jsem se zdarma nalíčit, vybrali jsme vzor svatebních prstýnků, většina firem tam rozdává slevy na své zboží a služby, např. v klenotnictví rytí a briliant zdarma, na květiny Stará vesnice 10 %, na další prstýnky 10 % atd. Těch 50 Kč za to opravdu stojí. Navíc jsem tam dnes vyhrála 10 vstupů do jejich posilky, takže super :-)
Odpovědět
Ahoj, my tam byli včera. Přišlo mi to naprosto o ničem.pokud byste tam sháněli svatební šaty tak výběr žádný. Jediný co tam bylo zajímavý byly kytky.A že za těch malinko vystavovatelů chtěli vstupné 50 Kč je nehoráznost. Pokud tu píšete, že v předchozích letech to bylo ještě menší, tak jsem ráda, že jsem tam tehdy nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem tam byla také.. byl to muj první (a urcite posledni svatebni veletr). Zklamaná jsem byla velice. Zájem stánkařu nulový, šatů jen pár, boty žádné, prstenů teda mraky. Nicméně nikdo se nám nevěnoval, jediné co tak jsem dostala tunu letáčku. Jo a nechala jsem se zadarmo namalovat, rikala jsem ze svatebni liceni k bilým šatum a slecna na me pouzila cerné stíny.. vypadala jsem jak koala.. takže za mě teda nic moc..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my tam byli právě na ty prsteny a výběr určitě obrovský - ostatního jsem se nějak nevšímala, neboť to už mám zařízené (to už má asi v březnu kde kdo). Byli jsme tam včera a vytipovali nějaké favortiy, dneska jsme tam jeli s tím, že už nějaké objednáme a vybrali jsme nakonec úplně jiné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj všem. Nebyl jste někdo na svatebním veletrhu v Plzni? Nějaké přínosné informace, prosím? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme byli - pro nás to bylo zajímavé jen tím, že jsem dostala letáček na slevu 20 % na šaty, ženichovi 1000 Kč na oblek (necháme ho šít v salonu Ornella, pro pány Georgio, protože nemá úplně konfekční velikost - 190 cm, štíhlý) a z jednoho salonu půjdu zdarma na typlogii pleti a nějaké ošetření. JInak nic pro nás nového - ale máme svatbu už v dubnu a většinu ,,velkých" věcí máme zařízeno. JInak vstupné 100 Kč, vystavovatelů docela hodně, lidí taky :-) nám stačila asi hodina a půl, letáčků jsme si odnesli spoooustu...
Odpovědět
Díky za odpověď :-) letáčky bych brala, bohužel jsem nemohla jít, tak musím vše vysurfit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?