Svatební večer trochu jinak. Máte zkušenost, nápad?

Ahoj, nevím jestli tu už existuje podobné téma, ale chtěla bych se zeptat, zda se tu někdo odvážil pojmout svatební hostinu a večer trochu jinak než je obvyklé (tj kapela a tancovačka :). Ptám se proto, že já na tancování dvakrát nejsem, rodina moc taky ne. Půjde o menší svatbu (cca do 40 lidí max večer). Představa, že bych měla celý večer tancovat mě děsí a ráda bych jej strávila trochu jinak :). Nemám moc ráda organizovanou zábavu včetně svatebních her a nejsem nijak extrovertní typ. Jak ale zabavit hosty, aby se nám nenudili? Navíc hosté se mezi sebou nebudou moc znát. Večer bude v uzavřené restauraci, která má i soukromou zahradu (grilování bohužel není možné). Mám objednat kapelu nebo DJ, abychom měli alespoň hudbu? Jestli jste někdo měl trochu netypický večer, budu ráda když se se mnou podělíte o vaše zkušenosti a nápady! díky moc předem :)
Odpovědět
My chcema na svatbu karaoke :-) :-) už jsem to jedné svatbě zažila a byla to docela sranda ;-) si zazpívat.
Odpovědět
Profilova fotka
Karaoke je vážně super, zvlastní zkušenosti mohu jen doporučit, bavili se všichni, opravdu sranda. Lidi to rozhýbe, pobaví, ráda na to vzpomínám, mám i video a když se chci pobavit, tak si ho pustím a hned mám úsměv na tváři:-)))
Odpovědět
tak třeba promítnout, jak jste byli nafilmování v dětství nebo pustit nějakou prezentaci fotografií z té doby, ze začátku vztahu, společných dovolených a na to udělat pro svatebčany nějaký kvíz o nějakou lákavou výhru (třeba litr pořádné domácí slivovice, nebo něco jiného, třeba vtipného. Nebo udělat kvíz bez prezentace na téma "Vy 2". Pokud pocházíte každý z jiného prostředí, udělejte nějaký kvíz/soutěž na kulturní, popř. dialektové odlišnosti....:o) Já si ale osobně svatbu bez tancování nedovedu moc představit ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já také nejsem moc na tancování a přítel nemůže, takže jsme zvolili nakonec DJ a nadchla mě tu zábavná tombola. Karaoke si myslím také DJ navrhne tak doufám,že hosti se budou dostatečně bavit a nebude semnou chtít moc strýčků tancovat :oD Pokud to máš v té restauraci určitě jdi do karaoke a to video z dětství je taky super nápad a k tomu když vymyslíš nějaký vtipný koment určo to bude mít úspěch. :-)
Odpovědět
kapelu nebo DJ bych určitě objednala. I když ty netančíš tak ostatní hosté by si třeba rádi zatančili.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou jsem byla na svatbě, kde se netančilo. Bylo nás asi třicet a vůbec mi to nechybělo. Pilo se, jedlo, povídalo. Měli hudbu, dva lidi, ale to bylo jen na pozadí, taneční parket nebyl. Žádná další "zábava" nebyla. Nevím ale, jak by to bylo v tvém případě, když se hosté moc neznají? Předpokládám ale, že zveš z většiny rodinu, tak se budou lidi určitě znát :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?