Svatební strom - kdy se dává? Značí se nějak místo?

Profilova fotka
ahoj nevěstinky, potřebuji trošičku poradit: Vůbec netuším kdy se svatební strom dává, zda už na hostinu nebo večer.. Dále netuším, zda se to místo nějak značí, aby hosté pochopily, co tím chceme říct..Můžete mi prosím poradit? děkuji
Odpovědět
My mame v planu mit svatebni strom v ramu, polozeny/opreny na odkladacim stolku, vedle bude misto treba na svatebni prani, dary, aj. A bude tam od slavnostniho obeda az do vecera, aby postupne kazdy z rodiny a pak i z kamaradu mohl udelat svuj otisk prstu a podepsat se u nej. Vedle dame cca 4 barvy omyvatelnych razitek a cedulku se strucnym vysvetlenim...text Svatebni strom, pod to OTISK a PODPIS (prip. kratky text.. Vazeni/mily hoste, vyberte si barvu a zanechte nam pamatku na nas svatebni den v podobe Vaseho otisku prstu a podepiste se...). Nebo tak nejak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sofie2 děkuji, to je dobrý nápad...Maluješ si strom sama nebo si necháváš malovat?
Odpovědět
Jj nz, ja jsem si ho namalovala sama :-). Vytiskla jsem si ale sablonu stromu na velikost A3, vystrihla ji a obkreslila..zase tak dobra malirka nejsem.Pak jsem strom vybarvila hnedou temperou...ptacky do jine barvy (ja fialove, do barvy svatby).. Celej proces zabral asi 2,5 hodiny..takze to celkem slo :)
Odpovědět
@ajkaskajka My jsme měli svatební strom připravený už na hostině, přímo v restauraci. Neměli jsme teda kreslený, ale "živý". Pod ním jen text s "návodem" a poděkováním. Plus jsme s manželem instruovali pár lidí, co a jak, takže pak už to šlo samo :-) Ale věř, že hodně lidí vůbec nebude tušit, o co jde - takže za a) se určitě hodí přesný návod, co mají udělat ale taky za b) každý bude zvědavý, co že to je, takže se určitě postupně všichni přidají :-) Jen přihazuju fotku, jak jsme to měli my :-)
Odpovědět
@sofie2 ahoj prosímk tě, my budeme mít taky svatební strom, jen sháním ješte ty polštářky na otisky a hlavně aby byli smývatelný. Můžeš mi poradiť značku, nebo obchod kde jsi je kupovala?
Odpovědět
@rmasenka ahojky, ja si razitka objednala pres eshop svatba dekor http://www.svatbadekor.cz/obchod/vyhl.... Maji je po ks za 30,- a ruzny barvicky...tak koukni tam a urcite si vyberes...
Odpovědět
@rmasenka Jeste jsem nasla tyhle: http://www.beremese.cz/shops/pomucky-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?