Svatební skleničky

Profilova fotka
Ahoj všechny nevěstinky. Potřebuji pomoc. Našla jsem obrázek svatebních sleniček co se mi moc líbí, ale nevím kde je koupit. Poradíte mi některá? http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
hm, ty by se mi taky líbily....kdopak nám dá kontakt???? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
opravdu jedinečné.... škoda, že už ty své mám...ale když už jsem tady...kdy plánujete předat vaše skleničky? Při hostině....nebo je jen tak připravíte na stůl? nevím co s nimi? :-( Díky
Odpovědět
Profilova fotka
opravdu jsou krásné, viděla jsem taky krásné u nás v jedné galerii, doporučuji projít tyto prodejničky, třeba na něco narazíte. U nás měli krásné malované a s aplikacemi sklem, stále do 1040,- až 2200,-. Mi skleničky vyrábí kamarádka, pracuje ve sklárně, tak mi je vyfoukně a udělá podle mého návrhu. kdy je dostanu nevím, je to od ní jako svatební dar, ale chtěla bych aspoň den předem ať si z nich můžeme při hostině připít na zdraví,....
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že si je budeme asi pořizovat sami. Tak si je nechám dát na stůl společně s dekorací.
Odpovědět
Profilova fotka
zenuska: taky jsem o tom přemýšlela, ale mám to zároveň jako dárek pro nás...ale nemám potřebu ho nějak předávat...možná by bylo hezké je tam jen tak postavit a pozorovat reakci ostatních.... než je někde vystavovat na očích.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Taky budeme mít skleničky se jmény, datumem a obrázkem. Šampusky jsme měli doma, ale rytinku my dělají ve sklářském městě Kamenickém Šenově. Je to přes známou, tak jen za 100,- Kč. Až budou doma, dám je do alba. Na stůl je připravíme už s dekorací a asi svážeme mašlí.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadlo mě, že naše skleničky na přípitek svážu (v dostačující délce) mašlí v barvě svatby. Co vy na to? Udělal to tak někdo? Jak se nám z toho bude pít?
Odpovědět
Profilova fotka
mori: ahoj, me se svazani taky moc libi, mozna by ti poradil nekdo ze Slovenska, tusim, ze je to jejich zvyk :-) budeme mit svazane sklenice nejmene 2-3 metry bile a cervene masle, do barvy svatby :-) svatbu mam ve ctvrtek, tak ti pak muzu dat vedet, jak se nam z toho pilo :-) kazdopadne, svazem to na maslicky, aby to v pripade potreby slo celkem jednoduse rozvazat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ve velké radosti z objednaných skleniček otvírám toto postarší téma :-D Mám je v albu, jsou krásné. My tam budeme mít ještě naše jména ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?