Svatební šaty v mimibazaru. Máte zkušenost?

Profilova fotka
ahoj holky,máte někdo zkušenost s nákupem sv.šatičet z mimibazaru,cena je lákavá ale co kvatila?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já mám zkušenost dobrou - s jednáním prodávající nevěsty (Jana), přijela jsem k nevěstě - vyzkoušela. Nevěsta byla ochotná, počkala s termínem - až jsme našly společné volno. Nakonec jsem si šaty nevzala a nechávám si je šít. Nemám konfekční velikost. Šaty měla nevěsta objednané přes ebay - kvalitu si musíš ošahat - satén bez výhrad, krajkové výšivky na rukávech byly pro mě "moc". Důvod proč jsem si šaty nevzala byl, že byly bílé, že měly dlouuhou vlečku a že byly (pro mě) hodně zdobené. Jinak šaty mi seděly (velikostí).
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za odpověd,to já mám také dobrou zkušenost,ale asi jsem se špatně vyjádřila,na mimibarazu jsou na prodej sv.šaty nové,celé kolekce šatiček,kde paní inzeruje za slušné ceny asi oklo 2-3tisíc.Má tam velký výběr,ale ta cena je nízká.má někdo prosím zkušenost.
Odpovědět
Tohle by mě taky zajímalo. Koukám na MMB a jsou tam všelijaké nádherné svatební šaty třeba za 3-4 tisíce a za půjčení bych možná dala i více, ale také by z toho mám obavy a zajímaly by mě vaše zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
je to taky ebay,... rekni jake chces,.. kouknu po nich ;-)
Odpovědět
To by vážně bylo možné? A tam jsou třeba i jiné? Já jsem na tyhle věci antitalent, tak jsem si říkala, že to koupím přes MMB a ta paní to zařídí ze mě... Můžeš mi třeba poradit, jak na to ebay (či asapbay) najdu jaké šaty nabízejí? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
satu je tam mraky :) http://clothes.shop.ebay.co.uk/items/...
Odpovědět
Tak to si to tam určitě prohlédnu... A to jsou šaty z Anglie? A kde treba najdu šaty z Asie? Moc díky za pomoc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je vetsinou cina ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hhranolka,je vidět že se vyznáte,prosím na jakou cenu se dostanete vy a jaké máte zkušenosti,šatičky jsou kouzelné,je možné se s vámi domluvit,Marcela.
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi jake chcete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře je možné se domluvit,když ukážu typ šatiček řeknete cenu? Já bych chtěla jednoduší šaty krémové barvičky nejlépe zkombinované z hnědou barvou.Marcela.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, chci znovu rozproudit tuto diskuzi, co si myslite o siti satu pres mimibazar? mate s tim, prosim, nekdo zkusenost?? diky moc za jakekoli info :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@luc1212 ahoj, jj, to maji, ja jsem si pres mimibazar nasla jednu svadlenu, tak jsem se prave chtela zeptat, jestli s timto portalem a s tou pani ma nekdo zkusenosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@majka.pospi Na mimibazaru je to to samé jako na všech různých českých webech, kde se prezentují krásné a luxusní svatební šaty za super ceny...v 99% se jedná o originální fotografie různých značek a za tu nízkou cenu dostanete padělek ušitý v Číně...na mimibazaru je to zrovna tak, jednu dobu jsem se o to dost zajímala a paní mi to potvrdila, takže je to to samé jako nákup přes Ebay, kde jsou také originál fotky a pak Vám příjde napodobenina z Číny...
Odpovědět
@kajsav ahoj, tak to jo, vetsinou si tu holky nestezuji, ze by jim ty padelky nejak vadily, ze maji saty podle predstav...jsem to myslela tak, jestli se tem panim da verit, jestli proste usiji saty, ktere chci, protoze na original nemam (nasla jsem "saty snu" za 14tis. pujcovne a to je dost nad muj limit)...diky za info
Odpovědět
Profilova fotka
@majka.pospi všechno je to většinou objednáno z Číny, pokud by se to šilo v ČR byly by šaty určitě dražší, poznáš to podle toho jestli budeš moct chodit na zkoušky a podobně, většinou však ale dáš pouze míry a čekáš co přijde...no pokud Vám to nevadí je tady celá diskuze o šatech z Číny, já jsem zapřísáhlý odpůrce padělání takže je mi toto dost proti srsti ;-) já pochopím pokud má nevěsta svoji představu, svůj návrh, který chce zrealizovat ale ušít kopii a pak ještě tvrdit že je to k nerozeznání od originálu jak to tady bývá je fakt vtipné, rozdíl je tam patrný na první pohled, ale je to samozřejmě každého rozhodnutí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si koupila šaty na MMB u PetryS. Byla jsem si jendříve zkusit v jejím salonu za Prahou. Nejdříve jsem si je chtěla nechat po zkoušce ušít, ale ty, co tam měla, my dobře padly, tak jsem je vzala. A všechny šaty měla moc pěkné. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@luc1212 souhlasím, fler je super ;-) s tím půjčovným máš naprostou pravdu, já měla sice také půjčené šaty za 14.500,- ale kdybych si nemohla dovolit tuto částku dát, šla bych prostě do jiného levnějšího salónu a zkoušela šaty které bych si mohla dovolit, určitě by mě nenapadlo jako jediné řešení že když si nemůžu dovolit originál nechám si alespoň ušít padělek, to mi přijde fakt divné... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak se musím přidat k těm, co objednaly šaty z mmb a po dlouhém čekání, měsíc před svatbou došly.. Když jsem je rozbalila, měla jsem co dělat, abych nezačala plakat :-( Vypadaly úplně jinak, než na obrázku :-. Látka nic moc, dole tyl roztřepený a křivý a barva příšerná-měla jsem objednané bílo-fialkové, ale tak opravdu fialová podle mě nevypadá ]-( A po oblečení ještě horší - byly jako pytel-beztvaré,vůbec mi neseděly a ani to nešlo nějak upravit na těle. ]-( Takže jsem měsíc před svatbou sháněla šaty a našla jsem nakonec za 5000Kč v prvním salonu :-) Takže za mě - šaty "na míru" z Číny NE!!! :-| Je lepší ušetřit si nervy a jjít rovnou do salónu. :-N
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já bych se bála je koupit bez vyzkoušení nebo prohlídky už nějakých ušitých. Já je mám také z Číny, ale koupila jsem je v salonu a jsou moc krásně šité.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to tedy osobně neriskovala,i na mimibazaru jak je vidět najdeš šaty od různých značek a podle toho to šijou tedy vlastně padělky,myslím,že nebudou takové jako originál.Mě se tam také líbilo spousta šatů,ale věřím,že výsledek by nebyl takový jako na obrázku a co potom s tím?Když už asi bych si našla nějakou švadlenu v čechách a nechala si ušít šaty podle mých představ,vždycky může něco poupravit a hlavně šaty uvidíš na vlastní oči než čekat co pak přijde.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem objevila paní z Prahy, které zprostředkovávají koupi šatů z Číny. Mají prověřeného dodavatele, na webu fotky svých nevěst i s recenzemi a všechny šaty vypadají dobře. Navíc poté, co šaty přijdou si je jedete vyzkoušet do Prahy a když něco nesedí, jejich švadlena vám to poopraví a doladí k vaší spokojenosti. Když jsem byla zkoušet šaty v salonu, kvalita se mi taky nelíbila. A to nebyly dvakrát levné šaty... Je jasné, že když si člověk objedná šaty za 50 dolarů, že mu asi nemůže přijít nic hezkého, ale když se cena dostane víš, myslím, že kvalita stoupá zároveň s tím. A né vždy se musí jednat o padělky a napodobeniny. Šaty si může každý poskládat z několika různých návrhů, něco poopravit, něco přidat a pak má naprostý originál. Já bych to zase tak neodsuzovala... ;-)
Odpovědět
No, ja si myslim ze mezi nehorazne vysokem pujcovnem a levnou a hroznou cinou jsou jeste moznosti 8-) Nas svatebni rozpocet je tak trosku omezeny, mela jsem na svoje saty hranici 3600Korun (CK). Reknete urcite ze to je silene malo, ale opravdu nemam na vic. No, a nanestestin neziju v Cesku kde je hodne pujcoven, ale v Kanade, kde se malo pujcujou saty. Nasla jsem jedinou pujcovnu v okoli, ale tam chteli za jejich nejlevnejsi saty 7000CK. Souhlasim z kajsav, cinske imitaty se mi take neliby, kdyz vidim, co se kolikrat tady prodava na bazaru - no radeji nekomentuji. Hledala jsem hodiny po internetu, a nasla jsem dve dobre moznosti: 1. Koupit prez ebay (USA) original designerove saty, sice starsi kolecke (2005-2008), ale nenosene a zadna napodobenina. 2. Objednat si v Cine saty, ale ne podle obrazku originalu a potom cekat, co se z toho balicku vyklube, ale podle usitych satu (teda co ta firma usila, vybyrat si v jejich katalogu) - najdete napriklad v lightinthebox. Druhou moznost jsem potom zavrhla, protoze me vysla ta prvni daleko levneji :-D. Takze saty mam, dokonce nenoseni original, a vesla jsem se pohodove do meho rozpoctu (kdo to chce vedet presne: saty me staly i z postovnem 2700KC). Takze: staci jenom trosku smejdit, i pro ty, co sni vdavat se v Maggie Sottero to je mozne za male penize ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulinecka1307 a nemas nahodou odkazy na ty prodejce origosu z USA na ebay ? nebo jejich jmena ?
Odpovědět
@petulka214 mrkni se do meho alba kde mam saty z ebay...muzu ti akorat dat odkaz na handlera v Tennessee kde jsem si objednavala moje saty, ta pani ma skoro porad (jenom) Alfreda Angela, najdes u ni v pohode saty do 300$ (=5500KC). Ostatni nemam, zalezi to jake saty chces. Tak odkaz na tu pani je tenhle: http://myworld.ebay.ca/delias_bridal001/ Mela jsem s ni velice dobrou zkusenost, saty poslala do hodiny po zaplaceni, prisli vonavoucke a v ochranem vaku, byla jsem moc spokojena.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?