Svatební přípravy

Dobrý den všem nevěstám. Svatbu plánujeme na červen 2019. Je to ještě dlouhá doba, ale pomalu chci začínat s přípravami. Měla bych dva dotazy: 1) barva šatů - bílá nebo ivory? 2) barva svatby - jakou barevnou kombinaci byste doporučily (ideálně 2 barvičky)?
Odpovědět
Ahoj, tohle bude dost subjektivní, ale beru to podle sebe :-) Jsem hodně světlý typ a ivory na mně vypadá vyblitě, takže volím jasně bílou. Také si dej pozor, jakou košili bude mít ženich, pokud by měl jasně bílou, ivory šaty můžou působit zašedle, zapraně. Co se týče barevné kombinace, zkus projet místní alba, co by se Ti líbilo ;-)
Odpovědět
Na toto napíšu jediný - 100 lidí 100 chutí 😎 každýmu se líbí něco jinýho, každému sedí jiná barva šatů
Odpovědět
@klarushka1 na barvu šatů doporučuju vyzkoušet, já šla do salonu s představou a ve finále bylo všechno jinak. Barvu svatby bych ladila do barev, které máte rádi.Muj partner třeba moc barvy nemusí, takže jsem volila decentní tmavě modrou (ve finále měl tmavě modrý oblek, tak se to hodilo), já jsem si pak užila barevné boty a kytky, ktere to krásně rozzářily. Hodně holek teď volí tmavě modrou třeba se světle růžovou, což je jak chlapské, tak ženské a je to moc hezká kombinace!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Barva svatby? Často se to s ní moc přehání. Spíš bych přemýšlel nad stylem svatby, pak si našel vhodný místo a vymyslel výzdobu, která se do toho místa bude hodit. Ne obráceně :) Oblečení a výzdoba pak nemusí být ve stejný barvě, ale opět je fajn držet se nějakého stylu. Na honosnější místo formálnější oblečení, na statek něco uvolněnějšího atd. A ještě před vymýšlením doporučuji trochu víc si projít zdejší magazín a blog, inspirace je tam hodně a skutečně to pomůže každýmu kdo začíná plánovat svatbu a vlastně o tom "nic moc neví" :) Hlavně v klidu...
Odpovědět
Ahoj, co se týče barvy šatů, řiď se svým barevným typem: jaro = barva vlasů blond či světle hnědá a světlá, hůře se opalující pokožka, léto = tmavší blond či hnědé vlasy, světlejší, ale celkem dobře se opalující pokožka, podzim = vlasy ve všech odstínech zrz a červené, případně světle hnědá, k tomu velice světlá a hůře se opalující pleť, zima = tmavě hnědé až černé vlasy, tmavší dobře se opalující pleť. Obecně platí, že ženy, co jsou jaro a podzim by neměly oblékat sněhově bílé šaty - budou v nich pravděpodobně nevýrazné. Těmto typům nejvíce sluší šaty v barvě slonoviny až champagne (tzv. teplé odstíny). "Zimám" zase vyloženě sluší sněhově bílá (a obecně všechny studené odstíny) a "léto" si může vybrat :-). Samozřejmě je to jen ilustrační, vždy by mělo platit, že se nevěsta musí v šatech cítit dobře a nikde není psáno, že bych jako zima nakonec nemohla mít béžové šaty :-) ale je dobré k tomu přihlížet. Ohledně barvy je to skutečně na vás a na tom, co se vám líbí. My jsme například přihlíželi k tomu, že jsme se brali v létě, takže jsme vybrali fuchsiovou jakožto veselou letní barvu (v zimě bychom asi vybrali ledově modrou). Co se týče barevné kombinace, doporučovala bych jednu hlavní barvu a k ní nějakou neutrální (černá, bílá, popř. béžová), ale opět záleží na vás, co se vám líbí a jak to chcete :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?