Svatební přípravy se odráží na "kopru" v práci

Profilova fotka
Ahoj holky, v srpnu příští rok máme svatbu a tak před pár týdny jsem se naplno pustila do svatebních příprav, plánování, hledání, zjišťování...o tom, že zde na beremku jsem denně pečená vařená, ani mluvit nemusím, že. Ale bohužel se ta závislost začíná projevovat i tak, že svatební záležitosti řeším dost i v pracovní době, telefonuju, vyvolávám, zjišťuju..."Naštěstí" to máme tak, že mám v práci volnou pracovní dobu, nemám ji od-do a máme tzv. timer, takže pokud vím, že nějakou dobude nebudu věnovat práci, tak timer vypnu a nepočítá se mi to do odpracované doby - zaměstnavatele tedy pokud možno nijak neodírám a svou práci si nějakým způsobem vždy udělám:-D Mám kancelářskou práci a jasné úkoly, některé dny tu tak mohu být kratší dobu, když mám hotovo, jindy naopak nutný přesčas. Ale pak se mi třeba stane, že jsem v práci od 7 a o půl čtvrté bych měla mít odpracované cca těch 8 hodin a mám s bídou šest a půl, sedm...a pak to musím nahánět jindy :-) O tom, že se mi do práce vůbec nechce, když řeším, jakou cukrářku a jaké prstýnky (včera jsem 2 hodiny strávila nad surfováním po prstýncích!), snad ani mluvit nemusím... Tak šup sem, s pravdou ven, také se vám svatební přípravy promítají do (nejen) pracovního života? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 Absolutně stejně!! ba možná ještě hůř, já totiž žádný timer v práci nemám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
služební telefon využívám dosti často :-D ....ale k jakým účelům....? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já z firemního tel. zařizuju doktory, objednávám kadeřnici...ale snažím se s mírou, nezneužívat to až moc, aby náhodou někdo neřekl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, byla to hrůza :-N taky jsem spoustu věcí vyřizovala v pracovní době :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem v pracovní době na beremku doteď :-D Ale svou práci mám teda vždy hotovou včas a řádně .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova Také tak... tedy snažím se, ale je fakt že pracovní výkon šel asi dolů...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě se to do pracovních povinností zatím nepromítlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Tak já nastoupila až měsíc po zaměstnání, kdy se rozjížděl ten kolotoč příprav, takže můj výkon je pořád stejný a musím (bohužel) podotknout, že ani po svatbě se nijak nezvýšil :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já naštěstí nemám práci kde jsem v blízkosti počítače, jinak bych asi neměla odpracovaných ani těch 6hodin :-D Ale u mě se to projevuje doma, nestíhám uklízet,žehlit :-D Minulý týden jsem vyprala, doteď mě tu stojí koš na vyžehlení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u mně se to projevuje v práci poslední dobou, od srpna do prosince máme trošku "volnější období" v práci, proto se právě snažím zařídit vše potřebné anebo alespoň to nejdůležitější před Vánocema. Od nového roku do prázdnin se nezastavím, to máme závěrky a je blázinec a nervy a fůra přesčasů, takže proto se snažím "bláznit" ohledně svatby UŽ teď. A pak se někdo jako moje ségra diví, proč tak brzo - jenže když dopředu vím, že pak leden až červen buď nebudu mít čas anebo budu řešit taky jiný věci, tak ať se nediví :-) Jo a to, že mi doma leží nevyžehlený prádlo tejden, je taky normální ;-) (ale většinou to je jen pár kousků, co nutně nemusím, to nežehlím...takže většinu:-D )
Odpovědět
Tak my teď měli v práci takové volnější období a je fakt, že jsem toho hodně na svatbu zařídila v pracovní době. Ale příští týden začne asi pěkný fofr....to budu mít hold smůlu. Ale je fakt, že ikdyž se 1 den flákám, tak ten druhý to naddělám a nasadím brutální tempo 8-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cital :-) ono dělat brutálním tempem taky není dobrý, pak člověk dělá honem honem a naseká zbytečný chyby třeba... o tom vím svý. Ale taky je fakt, že když jsem v mírným presu, tak mi práce víc odsýpá od ruky, protože vím, že MUSÍM...když je volnějc jako teď a vím, že mám relativně dost času na svou práci...tak se člověku moc nechce :-)
Odpovědět
@ninive211 Přesně, mluvíš mi z duše :-D . Já sekám chyby ikdyž jedu pomalu v klídku....:-(. Jsem slepá...na tom monitoru ty překlepy prostě nevidím. Teď mám momentálně páteční kopr :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@cital Tak překlepy typu "jsme" místo "jsem" jsou u mě na denním pořádku ;-) A páteční kopr byl teda dneska festovní, sama v kanclu, kolega a kolegyně v čudu, to je vám pak motivace naprd...však taky proto jsem asi založila tuto diskuzi :-D Jestli nejsem sama...a koukám, že nee, že jsem úúúúplně normální :-) Teď už jsem naštěstí doma a hurááááá víkend před námi! Jdeme dneska na představení Manéže a v neděli do Městskýho divadla na muzikál, už se moc těším :-) Tento kulturní podzim se mi moc líbí :-)
Odpovědět
@ninive211 No u mě to je s těma překlepama horší trošku. Jednou se mi stalo, že jsem takhle udělala překlep...a truhlář udělal místo žluté skříňky...zelenou. To byl dobrý průser. Taky bych chtěla domů, jenže čekám na kolegyni, měly bychom jít ještě na jednání....a ona nikde ]-( . My máme 11.11. výročí (7 let) a jedeme na vínko na moravu, takže taky super. Strašně se těším :-). Na kulturu, bych taky někdy zašla, divadlo mám moc ráda. Pěkné plány máš :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?