Svatební plánovač

Profilova fotka
Milé nevěsty, který svatební plánovač je podle Vás lepší? Jestli má vůbec cenu si ho koupit? Zatím si vše píši sama do sešitu, ale příjde mi jako pěkný nápad, mít vše pohromadě a zároveň to mít jako památku. ;-) Všem děkuji za odpověďi.
Odpovědět
Já mám ten druhý. Příjde mi chaotický, není v něm co potřebuji. Kdybych mohla, znovu bych ho nekoupila, raději bych vytvořila nějaký vlastní, přehlednější. Samozřejmě, každý má jiné nároky a potřeby. Ten první jsem neviděla a nemám zkušenosti.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristina55kristina mám ten první.. já osobně jsem s ním docela spokojená, ale chybí v něm třeba záložka Hudba (udělala jsem si jí někde z poznámek).. trochu mě obtěžují "ty kecy kolem", ale to prostě nečtu :D Moc mi vyhovuje, že u každé kapitoly je kapsa, kam si můžu naházet věci (vizitky, rozpočet vytisknutý a tak)... Ale určitě nejlepší je si to prolistovat... A nebo ideálně udělat si nějaký vlastní...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, přídávám malý tip na svatební plánovač, který jsem teď objevila.. Jmenuje se Naše svatba, pod tím názvem je jich víc, tak přídávám fotku, vydali ji Everbay. Co je super, že je tam dost prostoru na poznámky a ještě k tomu pár tipů od květinářů, šperkařky atd. Dneska dorazil a už se těším na plánování :)
Odpovědět
Ahoj, já mam plánovač a přijde mi zbyteečný. Píšu si do něj akorát semtam kontakty ( které mam uložené potom v mobilu) a používám denní diář. Jinak nějaké tipy atd se dá vše najít tady. Takže pokud si to člověk je schopen přehledně psát jinam, není potřeba. 8-)
Odpovědět
Ahoj, koukala jsem po nich, ale kdyz jsem se podivala dovnitr zjistila jsem, ze je to k nicemu, mam rocni diar, kde mam vse zapsane, kdy, co a jak, ten staci a maz ho na cely rok :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?