Svatební plánovač, máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenosti s tímto Svatebním plánovačem http://www.pg.cz/cs/produkt/2973-svat... ? Moc se mi takhle na internetu líbí, ale bydlím na malém městě, tak nemám možnost ho potkat někde v krámě a porádně ošahat.U kamarádky jsem viděla Svatební diář, ale ten mě práve docela vyděsil, působil dost lacině a celkově se mi moc nelíbil:( Děkuju za odpoved:)))
Odpovědět
Tenhle plánovač jsem si koupila letos na Svatebním veletrhu v Diplomatu! Doporučuju Ti ho. Už se mi pěkně plní, píšu si do něj všechno a taky schovávám účtenky. Až všechno sečtu, tak doufám, že mě neodveze rychlá:-) Určitě si ho i schovám, jsem zvědavá, jaký to bude, až si v něm za pár let zalistujeme. Ještě tam měli diář pro těhule, snad ho taky brzo využiju:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda žádný "plánovač" nemám... :-) Vystačím si s šanonem, do kterého zakládám vše, mám tam seznamy a pod.. A pak mám ještě tzv. "plánovací diář" do kterého zapisuji vše a mám to hezky roztříděné a vždy, když mě ještě něco napadne, tak tam zapíšu, zapisuji tam i úplně všechny výdaje (protože od spoustu věcí například nemám účtenky)... Takže mě by to stejně bylo k ničemu. A ještě je to tedy docela dost drahé... Ale určitě, pokud něco takového chceš, tak ti to "usnadní" to, že si to nemusíš rozepisovat, jako např já. :)
Odpovědět
Já si ho prolistovávala v knihkupectví a vůbec mě nezaujal. My máme knížku Náš svatební průvodce (tehdy mě vyšel na 170Kč), ale stejně nejvíc využívám svůj sešit. Do toho průvodce si vpisuju jen to, co už je jisté a kontakty. A na termíny mám klasický týdenní diář.
Odpovědět
Ja ho mam a jsem moc spokojena a nemenila bych! :-) Ma krasny design, je prehledky a cely logicky usporadany. Myslim, ze to bude hezka dozivotni vzpominka na cele planovani :) Dostala jsem od sestry shodou okolnosti i ten diar, ale planovac byl jasny vitez! @editik: Urcite si ho kup, nebudes litovat!
Odpovědět
Profilova fotka
mam svatebni planova, i kdyz ne tenhle, a jsem s nim spokojena :) nejdriv jsem si tim nebyla jista, ale nakonec jsem za nej rada. Mam vsechny poznamky pohromade a rozdelene do sekci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?