Svatební noviny pro inspiraci

Zdravím :-) Nemáte někdo svatební noviny, které byste mi mohli poslat pro inspiraci? Zatím mám jen 4 strany a myslela jsem, že bych udělala tak 8, ale nevím, co všechno tam dát. Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dorota77 Mám je tu jako album, můžete mrknout: http://www.beremese.cz/blog/ajuska_az...
Odpovědět
Profilova fotka
@dorota77 Ahoj, já "zvětšila" popsaný prostor tak, že jsem složila tři papíry A4 napůl a uprostřed sesila sešívačkou. Obsah byl následovní: 1. Titulná strana 2. Program dne 3. Něco o nás, záliby, oblíbené filmy atd 4. Jak to všechno začalo - mými slovy jak jsme se seznámili 5. Jak to všechno začalo - jak jsme se seznámili slovy manžela 6. a 7. Co všechno jsme spolu zažili - fotky z výletu a dovolených 8. Co všechno jsme spolu zažili - fotky a příběhy z rodinných setkání a svateb 9. Jak proběhlo naše zasnoubení 10.Co o nás píšou ve světě - vtipné články psané manželem jak o naší svatbě píšou v NewYork times a tak 11. Svatební tombola 12. Návod na použití instaxu
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem měla na jednu stránku sezbirane i hezké citáty o lásce a manželství, ale nevyšlo mi místo
Odpovědět
@dorota77 jestli muzu poradit, ja jsem tu vtipnou cast pouzila tady z teto sablony https://www.svatebniasistentka.cz/sva... jako vtipy, muzsky zensky slovnik, horoskop apod a zbytek jsem si sama domyslela. mela jsem tam neco malo o kazdem z nas, pak prvni rande a zasnuby jak probihaly, pak nase fotky z kazdeho roku co jsme spolu prozili a mimo jine i neco malo zajimavosti o miste svatby, nejake krizovky, harmonogram a svatebni menu, mela jsem tam i vyhry v tombole, vtipnou inzerci a na konci podekovani :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?