Svatební noviny - pomoc

Profilova fotka
Zdravím Vás nevěsty. Nenajde se tu některá, která by mě inspirovala svými novinami? Už dva měsíce se chystám na psaní svatebních novin, ale s malým mimčem to prostě nějak nedávám, potřebuji mít na to klid a neodbíhat, ale nejde to a večír, když už je klid, tak padnu za vlast nebo jsem na noviny už unavená. Budu vděčná za každou pomoc. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám dělala svatební noviny manželka od svědka z ženichovy strany. Byly pojaté hlavně vtipně než informativně. V náš den jsme totiž nechtěli mít nalajnované kdy bude jaká zábava apod., spíš nenuceně. Ve zkratce - noviny obsahovaly naše fotky z dětství, něco málo o každém z nás, kdo co má rád a naopak nesnáší, vtipy, které nám byly podobné a taky info o našem seznámení a celkově o naší společné cestě. Snad ti to aspoň trošku pomůže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peta_s Děkuji za inspiraci. ;-) Nemáš je v počítačové podobě?
Odpovědět
Profilova fotka
My dělali jen takové maličké, s informacemi o nás a fotkami..Nelíbí se mi ty sáhodlouhé se všemi tradicemi,názvy svateb po určité době atd..Na titulce fotky a uvítání, dvojstrana horoskop+ jak to všecko začalo(jak jsme se dali dokupy),dvojstrana tenkrát poprvé (fotky-místa první pusy,první společný víkend,první dovolená,samotné vánoce atd.)+fotky nás miminek, dvojstrana něco o mě-průřez, čemu všemu jsem se věnovala, co mám ráda apod. + o ženichovi,dvojstrana-kdo nám hraje (něco o kapele), info k fotícím svatebčanům, ať fotky zasílají + adresa + co bude k jídlu a nápoje, dvojstrana vtipů a poslední strana poděkování rodičům + jejich fotky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem s tím bojovala, než jsem začala :-) Máme to hlavně o nás, o místech obřadu a hostiny, máme tam co bude na rautu a k pití...nějaké vtipy....Nějaké stránky mám u sebe v albu Už se nám to rýsuje, třeba to trošku pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Děkuji za tip... 😇 Ještě se optám, co to je za písmo, kterým je napsáno "poděkování"? Děkuji. 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Jak máš řešení tu úvodní stránku, to se mi moc libi, ale neumím to. Nemáš to, prosím, v počítačové podobě? ☺ He to ve wordu tvořené?
Odpovědět
Ahoj, svatbu mám až za dlouho, ale taky budeme mít svatební noviny. Snoubenec je grafik, takže si to vezme na starost. Ale obsahově si to představuji asi takto: fotky, jednou poprvé, vtipné události týkající se data svatby, vtipy, menu, program, kapela atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerka18 Já mám taky určitou představu, jen bych ráda, aby to melo vzhled co nejvíce do podobna skutečných novin, ale neumím to tak psát. Proto bych byla ráda za poslání v počítačové podobě a ja bych si tam vložila své informace a texty 😊😆
Odpovědět
Profilova fotka
@peisis to bohužel nemám :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@peisis .. a proto jsem to vzdala. Nápady by i byly, ale uvést to ve wordu v život.. Chtělo by to nějakou šablonu online, kamsi člověk naháže obsah. Nabeton je, ale určitě ne zadarmo.... takže upřímnou soustrast! PS.: mojí kamarádce to dělali kamarádi jako svatební dar, různě nás ostatní zaúkolovali - dodání fotek, sepsání historek ze života, receptů na manželství,já jsem třeba dělala rozhovor s její maminkou, přepsala ho a oni ho přetiskli a doprovodili fotkami (pár, třeba když o ní měla strach v období "punkového blbnutí" tak tam byla kamarádka z konzíku, v gládách, s pyramidama, no sranda v porovnání s tou něžnou vílou u oltáře), dál výsledky online hlasování o návrhu na jméno jejich potomka (vyhrála Čáslavka) (ano, jsou Čáslavovi). Rozdávali je potom hned po obřadu, vyvolávali jak trhovci, obyčejný výlez z radnice se tak stal atrakcí. ...ale to ti asi moc nepomůže... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
z placených InDesign - ke stažení je.
Odpovědět
Zkus se inspirovat tady http://www.svatebni-noviny.wz.cz/uvod... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@peisis Myslím, že je to font- PUPCAT..Jo je to dělané ve Wordu, ale u první stránky nejsem schopná popsat vznik..Nebyla jsem tam schopná vložit text, mačkala jsem všecko možné a ani omylem nevím co to bylo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@peisis Taky jsem chtěla vzhled novin, ale nakonec jsem to vzdala, protože bych je nevytvořila vůbec..A myslím, že právě v tom je ta originalita..A i tak se to moc líbilo jelikož tam bylo psáno o nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Asi to moc hrotím... každopádně moc děkuji. :-)
Odpovědět
@peisis Pokud na to nemas cas a budes se do toho premlouvat, pak se na to vyprdni, urcite se to bez svatebnich novin obejde ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?