Svatební noviny - kolik?

Dobrý den, o svatebních novinách je zde plno témat, ale nikde jsem nenašla odpověď na svou otázku - můžete mi říct, kolik jich bylo potřeba? Mám je dávat každému? Nebo do páru? Nebo tak mít třeba troje, aby si je hosté prostřídali? Jde mi o to, abych ji zbytečně nedělala moc - myslíte, že si je hosté nechají na památku? Myslela jsem, že bych každému dala noviny plus speciální tužku s datem a jmény jako dárek hostům. Není to blbost? Poraďte prosím. :) Děkuji moc
Odpovědět
My budeme mít 44 hostů a máme 20 novin, tak doufám, že to bude akorát.
Odpovědět
My budeme mít na hostinu 30 lidí, na raut dalších 20 - 25 lidí A novin budeme mít 15. Myslím si, že to bude stačit a prostřídají si je :-)
Odpovědět
Toto téma by mě také zajímalo. Také plánujeme svatební noviny a nevím přesně kolik jich udělat. Měla jsem to také v plánu dávat jako menší dárek a památku na náš svatební den a chtěli jsme to dát všem svatebním hostům...tudíž 35 lidí a nebo právě do toho páru...ještě nejsem rozhodnutá. A u jaké firmy si to necháváte dělat?
Odpovědět
@varda1 No zatím to asi nechám do toho páru. Budu si je nechat dělat od jednoho pána z Fleru, našla jsem na něj tady tip a má je moc hezké, každé originální. ;-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít kolem 30 hostů a máme 20 výtisků svatebních novin. Jeden výtisk si budeme nechávat a zbytek se rozdělí mezi rodinami, tak aby každá měla minimálně jeden výtisk :-) Jako dárek s tou tužkou je to určitě skvělý nápad ;-) My ty noviny také budeme nechávat jako památku.
Odpovědět
My budem noviny mít do každé rodiny/páru jedny, k tomu jedna tužka s našimi jmény :) chci je dát na památku, protože ne každý je třeba bude chtít číst na svatbě, ale rád by si v nich početl doma...ale mě je dělá sestra a tisknout si je budeme sami, takže náklady defakto žádné, tudíž jich můžeme mít kolik chceme :)
Odpovědět
@petussska Tak to je paráda, pokud máte šikovnou sestru. ;-) Nakonec to tak udělám, bude to asi osobnější dárek pro svatebčany, než nějaký med či marmeláda. ;.-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?