Svatební noviny. K čemu jsou dobré?

Holky, k čemu jsou svatební noviny, nebo další takový věci?
Odpovědět
Profilova fotka
k ničemu...v podstatě teda,je to věc která je na svatbě navíc,ale je krásná. Můžeš se dát hostům třeba k dortu a nebo když čekají až se novomanželé vyfotí....jen nevím co jsi myslela tím další takové věci..
Odpovědět
Profilova fotka
já je budu mít jako zdroj všech potřebných informací jako program, menu apod. a pro zabavení na dobu, kdy se budeme fotit jen s novomanželem :-) a pokud je hosti nevyhodí, můžou být i památkou na naši svatbu :-) ale povinné určitě nejsou.
Odpovědět
Ahoj, noviny jsme meli pripravene pro svatebcany, aby se tak trochu zabavili, nez se nafotime. Hned po obradu jsme meli asi 1,5hod foceni, coz je docela dlouho. Svatebcany jsme nahnali do zamecke kavarny, kde meli prichystane obcerstveni a kavicku a nas svatebni magazin. Vsichni z toho byli moc nadseni, strasne nam to chvalili, ze je to super napad a pekna vzpominka.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro zábavu svatebčanů na oslavě. Na památku. Máme jedny pro sebe kam nám budou psát svatebčané přáníčka.
Odpovědět
já budu mít svatební noviny až na svatební hostině. Každý host je bude mít na stole. Bude tam něco trochu o nás, o místě, kde proběhl obřad, kdo je kdo, svatební kvíz, program večera a hlavně organizační záležitosti - kdo má od sebe klíče od ubytování, lékárničku apod. Jejich výroba mě opravdu baví, tak snad se pobaví i hosté :-)
Odpovědět
Určitě jsem pro noviny - zabaví svatebčany během focení, pomohou rozproudit zábavu i diskusi :-)
Odpovědět
My je taky určitě chceme. Ale budeme je dávat hostům až na hostině, aby se zabavili mezi podáváním jednotlivých chodů a tak. Budou tam nějaké vtípky, tradice, program dne, menu, něco málo o nás a různé zajímavosti a následně pak zůstanou svatebčanům na památku:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Je to dobré....na tahání peněz z kapsy/přidělávání práce 8-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme je měli jen tak, pro pobavení hostů, pro vyplnění času, kdy na nás čekali když jsme se fotili a i jako takovou památku. Všichni byli nadšení a moc nám to chválili a všichni si je s radostí odnesli, takže určitě doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem nad nimi přemýšlela, v restauraci, kde jsme měli hostinu nám paní ukazovala, že svatba před námi měla noviny a ať se podíváme, načež muži se to vůbec nelíbilo, že je to trapné a ať mě to ani nenapadne. Ale udělali jsme strom(teda sestřenka, která je šikovná po výtvarné stránce), kde nám každý z přítomných otiskl svůj prst a podepsal se. Tím se zabavili po obřadu u kafíčka, zatímco jsme se fotili (ale byli jsme do hoďky zpět a oni mezitím ještě odváželi domů auta, tak snad to ani nebylo dlouho). A my teď máme krásnou památku pověšenou na zdi obýváku :-)
Odpovědět
ahoj my jsme měli v novinách pár fotek, vtipy, program dne, poděkování. rozdali jsme je po obědě ke kávě a měli úspěch. I širší rodina a kamarádi tak mohli zkouknout fotky z dětství a něco se o nás dozvědět.A hlavně je to pro každého dárek. Noviny s Vašima fotkama si každý schová, kdežto dárky pro svatebčany v podobě magnetek apod drobností si myslím, že každý někam založí a za pár let už ani neví k čemu to je :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My je měli taky - použilo se to, když jsme se jeli fotit. Měli jsme úvodní článek od od skoro novináře, který zaujal. Pak jsme měli rodokmeny rodin - tohle se velmi líbilo, protože to se každý nad tím pozastavil a zjišťoval, jak to je... Pak jsme měli fotky slavných svateb v rodině - sourozenci, rodiče + koho jsme měli nebo nenápadně získali svatební fotku. Soutěžní křižovku a pak taky vždy určitou část nazvanou jménem rodičů - bylo tam to, co mají nejraděj zábavně podané pro ostatní.... A další věci. Myslím, že to není úplně marné tohle mít. Ale taky to není úplně nutné. My to tam chtěli mít a tak to pořídili. I s ostatníma věcima - jako cukr s naší fotkou atd. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj. chtěla bych dělat svatební noviny a pořád sháním nějakou inspiraci. Nemáte je někdo v pc??,Kdyby jo nemohli byste mi je poslat na email?Krejcova.jani@seznam.cz díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Taky bych poprosil kdyby jste je ještě někdo měli v PC zaslat na email eriktoupal@gmail.com pro inspiraci děkuji moc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?