Svatební noviny - co mají obsahovat?

Profilova fotka
ahojky nevěsty, chtěla bych si nechat udělat svatbení noviny, ale vůbec nevím, co vše mají obsahovat. Můžete mi prosím poradit.. I třeba, kde ste si je nechali udělat atd? Děkuji:) A
Odpovědět
Stačí pro inspiraci vygooglit pár obrázků nebo projet fotoblogy.. Taky jsem projížděla různé stránky - ve všech novinách je prakticky to samé - něco o vás, nějaký kvíz, vtipy a srandičky, tombola, program dne, ..... dá se to všechno napsat ve Wordu, vytisknout a sešít... a noviny jsou na světě :)
Odpovědět
@ajkaskajka ahoj, neexistuje predpis, co maju a nemaju svadobne noviny obsahovat...my sme mali jedny pre inspiraciu, ale tie nase boli v konecnom dosledku uplne ine.... tie pozicane: vyzerali skor ako nejaky casopis (okolo 60 stran na kriedovom papieri), bolo tam mnozstvo osobnych veci (fotky, ako sa zoznamili, porovnanie zivotnych ciest ...napr. r. 1984 - narodila sa Bara, Tom zacina skolku...info o rodinach, surodencoch, druzickach), veci tykajuce sa svadobneho dna (program, menu, instrukcie, dodavatelia) a radoby vtipne alebo zaujimave citanie o svadbach (kviz, tradicie, povery, vtipy) tie nase: mali asi len 10 stran na papieri, kt. vyzeral viac ako noviny (vyrobil ich MM vo worde, davali sme to tlacit v obycajnej komercnej tiskarne v Brne), mali sme tam harmonogram svadobneho dna a svadobne menu, vzajomne sme si dali 10 otazok a odpovedali si na ne, vymysleli sme si kviz o ceny (vtipne osobne otazky o nas, behom hostiny sme to potom vyhodnocovali), potom tam boli rady ako sa neopit a ako spravne stolovat a na zaver podakovanie za dary a za pecivo, ktore upiekli moji rodicia.....
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za rady, pokusím se to nějak vymyslet.. i když nejsem moc tvůrčí typ:)
Odpovědět
Profilova fotka
no mě dali spoustu hodin práce... Měly cca 30stran. Byl tam program, zasedací pořádek, kdo je kdo s fotkrama, křížovka, o nás, vtipy, mužskoženský slovník atd... Lidem se líbilo, schovávali si to na památku i luštili a četli si... Těch témat se dalo použít celkem hodně. Měli jsme to vytištěno v tiskárně Kalamář v Praze, kde jsme nechali tisknout i oznámení vlastní výroby. Svázané byly násuvnými plastový hřbety (celkem levná záležitost) a zepředu a zezadu s folií A4 z papírnictví, taky celkem levné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g a máš je nafocené, pro inspiraci?
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka po stránce ne, jen co mam v albu
Odpovědět
Profilova fotka
také je plánuju a také tápu...
Odpovědět
také jsem je dělala a není to nic těžkého ve wordu. Jen mi v tiskárně řekli, že asi 25 kusu by me vyslo na 2500 ! A to jsem mela pouze 8-10 stran! Tak kdyz tu nekdo pise 30 nebo 60 stran, tak si neumim predstavit tu cenu v tiskarne!
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební noviny a návod, jak si je vyrobit, najdete na skvělém webu: http://www.svatebni-noviny.wz.cz/ukaz....
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka mám tu někde na profilu odkaz na ty naše, ke stažení, mám je v pdf, tak kdyby si chtěla koukni:-) Měli jsme je "trošku jiný" než je tady klasika na beremku :-) Ale obecně tam lidí dávaj info o snoubencích, vtipy, fotky, info o svatbě - kde,kdy, třeba o programu, nebo takový ty blbosti jako jaký jsou typy výročí, nebo zákony svatby nebo tak..:-)) dá se to vygooglit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka koukni do mého alba mám tam všechny stránky...můžeš mít inspiraci tam:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mungvaj děkuji, mrknu:)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka

Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, prosím mohl by někdo poslat nějakou šablonu na zhotovení novin. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?