Svatební koláčky do práce pro 60 lidí. Jak to vyřešit?

Pracuji ve firmě, kde je cca 60 lidí. Přemýšlím, jak to udělat se svatebními koláčky. Verze jsou: a) dát každému z kolegů malou krabičku se svatebními koláčky - vzhledem k počtu kolegů by ale krabičky musely být opravdu malé, jinak dám za cukroví šílené peníze. Zatím uvažuji o malých papírových čtvercových krabičkách, co se zavírají na srdíčko (nebo máte některá tip na jiné malé krabičky?) b) dát hromadu koláčků na tác do společné kuchyňky, ať každý ochutná c) nenosit nic. Jak byste to řešily vy? A jak byste řešily předání svatebního oznámení kolegům? Poslat emailem? Dát každému (asi ne, protože to by mě zruinovalo...)? Nebo nějak jinak? Nebo nedávat vůbec? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
TAk s kolackama bych to resila asi tak ze bych je dala na ten tac do spolecne kuchynky ,i kdyz musis pocitat s tim ze se na kazdeho treba nedostane vime jaci nekteri lidi jsou :-) a oznamko nemate nastenku nebo tak neco bych ho tam dala a je to ,me bude teda kolacky pect mamka a sestry s tetama ja bych ani kupovane nechtela vdavam se mamince jen jednou a vzdycky se u nas pekly :-D
Odpovědět
nás sice není 60, ale 30 a plánuju to tak, že přinesu a dám na talíře, rozložím v zasedačce a všechny pozvu emailem :-) a co se týká oznámení, tak nechám na recepci u sekretářky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nevím, jestli to je ještě aktuální, ale já jsem si zakoupila velkou krabičku papírového ženicha a nevěsty. Do jednoho košíku se vejde cca 200 koláčků, tak to dám v práci, ať se s tím poperou... :o) vypadá to super!!!
Odpovědět
Ahoj, totéž momentálně řeším já. Nás je ve firmě 50, z toho v naší pobočce asi 40, zbytek lidí je v Praze nebo jsou to obchodní zástupci, kteří jsou v terénu a ty tedy nebudu vůbec řešit, protože se spolu moc nevídáme. Taky jsem uvažovala jestli jen po svatbě neoznámím, že jsem se vdala a hotovo, ale protože v loňském roce proběhlo v naší firmě několik svateb a každý přinesl nějaké koláčky tak mi to samozřejmě nedá, že... Nejlepší řešení je asi položit koláčky do společné kuchyňky zároveň s oznámením. Další kolegyně, která bude mít svatbu týden po mně říkala, že nic řešit nebude a protože nebudou mít koláčky ani pro rodinu, nebude nic pořizovat ani kolegům.
Odpovědět
Profilova fotka
Oznamko jsem v práci dala holkám, se kterýma mám takový jako kamarádský vztah a jedno jsem hodila nanástěnku. Koláčky dám na talířky do kuchyňky, ať se klidně poperou :-D
Odpovědět
Tak oznámení bych poslala mailem, pokud ho teda máš v elektronické podobě. Jinak v práci jsem koláčky řešila pro asi 70 lidí a vyřešila jsem to tak, že jsem je pozvala na meeting s názvem "Wedding cakes :-)", kde jsem připravila na talíře koláčky a cukroví a každý si mohl vzít dle libosti (ale stejně si vzal každý max.2). Ten kdo nemohl přijít, tomu jsem dala ze 2 koláčky na talířek a přinesla jim je do kanceláře. Oznámení jsme měli jen papírové, tak jsem ho vzala s sebou na meeting a mohl se tak podívat každý kdo chtěl ;-). Myslím, že připravit malý balíček pro každého kolegu je zbytečně složité. I když se to teď nezdá, tak před svatbou se fakt objeví spousta důležitejších maličkostí na dořešení, takže tímto by sis spíš přidělala další starosti. Navíc je to i dražší (krabičky, ozdobení krabiček), ale samozřejmě záleží na tobě ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k Ahoj, tak my máme firmu se 150 zaměstnanci a jelikož majitelé jsou rodina a jsou dvě oddělení po 30 lidech, kde se nejvíce snoubenec pohybuje, tak tam dáme každému na tácku v celofánu, mašličkami a myrtou nazdobené 3 koláče ( máme je velké ) a pár kousků drobného cukroví. Jinak pro zbytek firmy na každé oddělení a recepci tác s koláčema.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k a oznámení dáme na firemní nástěnku ;-)
Odpovědět
Pro kolektiv do práce jednoznačně jedno větši balení koláčků. Tak jak to píše simona2211. Četla jsem už o tom někde, ale už si nevzpomenu kde :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?