Svatební kniha jako pomoc

Ahoj všichni. Po pročtení mnoha příspěvků jsem se rozhodla napsat i své prozatímní zkušenosti s přípravou naší svatby na podzim. Svatbu jsem si chtěla uspořádat sama, ale nakonec toho se vzrůstajícím počtem hostl bylo tolik, že jsme se rozhodli pro pomoc od svatební agentury :-| Vybrali jsme si pardubickou agenturu Wedding Design. Jsou to opravdoví profíci a ze mě díky spadla obrovská úleva a stres. Nelituji toho rozhodnutí, i když to něco stojí :-) Navíc jsem si u nich rovnou vybrala i nádherné šaty, protože jsem měla problém sehnat to, co jsem si představovala. A proč sem vlastně píši. Sama jsem sháněla nějakou svatební knihu, která by mě poradila s přípravami, ale v knihkupectvích mě toho moc nezaujalo. V saloně agentury měli vlastní knihu Svatba od Markéty Fryčové. No a stejně jako šaty mě i kniha cvrnkla do nosu a koupila jsem si ji. V knihkupectvích jsem ji v době hledání nenašla, a byla možnost si ji koupit právě v salonu. Musím říct, že mě neskutečně pomohla a ucelila pohled na představu o mé svatbě. Nechci žádný kýč, ale elegantní nádhernou svatbu, která se mi pomalu rýsuje. Takže pokud váháte s přípravami, opravdu se nebojte pomoci svatebních agentur či vřele doporučuji každé nevěstě tuto knížku :-) A co vaše tipy, co vám pomohlo? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
nebo zkuste svatební diář. Najdete ho již v každém knihkupectví, je to bestseller na našem trhu. Pomůže Vám s příápravou svatby od A do Z. Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám půjčenou tuhle - dostala se mi do ruky asi 4 měsíce po zasnoubení (to už jsem měla x věcí zařízených a vymyšlených). Nijak zvlášť mi nepomohla, v podstatě to, co jsem hledala, v ní není - na můj vkus není komplexní... Za sebe říkám: stačí checklist a šanon.
Odpovědět
@esufi Tak zkus knihu Svatba :) Mně to právě pomohlo ucelit celkovou představu o naší svatbě x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlie1987 díky za tip, ale už nevyužiju. Chybí jen doladit pár detailů, jinak je vše zařízené - ono to zas tak moc neřeším, nepatřím mezi ty, co ladí i písek v misce ke konfetám na stole a div ne barvě aparatury DJ :-) Osvědčil se mi check list a pár informací z katalogů svatebních veletrhů. Informace o kytkách jsem však nenašla nikde (všude jen krásná hláška, že se kytice musí hodit k nevěstě i šatům a příležitosti - no kdo by to byl řekl, že...), čekala bych i nějaké komplexnější informace i třeba o základních střizích šatů (k jakému typu postavy většinou sedí či čemu se spíš vyvarovat) a tak...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?