Svatební den

Holky,které už máte po svatbě,jaký jste měly ze svatebního dne pocit? Bylo vše podle vašeho očekávání, nebo jste nakonec byly zklamané? Já se na svatbu těším celý život,ale jedna osoba mi nedávno řekla,že vše moc řeším,a že svatební den je jako jiné všední dny...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme měli na plánování svatby přes dva roky a všechno vyšlo podle očekávání a nic bych neudělala jinak.Vůbec jsem nebyla nervózní a užívala jsem si to,jen to strašně uteklo. Ale jsem ráda,že i po téměř dvou letech nám to lidé chválí,jak jsme to měli krásně vymyšlené a jak to všechno krásně vyšlo :-) vykašli se na to,co ti říká okolí,je to tvoje svatba,tak si ji udělej,jak chceš ty a hlavně žádný stres a užívej :-)
Odpovědět
Připrav se na to, že to nikdy nebude jak z romantickéch filmu tedy bez chybičky, vždycky se budou muset organizovat svatebčané, né všichni svatebčané se budou chovat zcela ukázněně a čím větší svatba tím to bude zajímavější. My měli malou svatbu 11 lidí, obřad i hostina v jednom místě, o věci jako výzdoba jsem se nemusela starat, byla v ceně i přes to bylo pár maličkostí, které bych malinko změnila a jsou věci, které jsem neovlivnila a to bylo počasí, a tonebylo rozhodně jak jsem si představovala ale i tak nám to na celkovém dojmu nezkazilo. Bylo to moc krásné!!! Ten den bude takový jaký si ho uděláš. Když k němu budeš přistupovat s nervozitou, nervozní bude. Hlavně neplanuj nic do dokonalosti, žádné minutové harmonogramy. Z toho se teprve zblázníš když to nebude vycházet. Kašli na takovéty serepeticky typu dáračky pro hosty, stromy, stejnokroje pro družičky, fotokoutky .... Ušetríš si čas i nervy a nikdo tyto blbosti neocení. Je to jen tvůj den, věř mi že bude krásný i když tam bude pár nedokonalostí - aspoň se budete mít čemu s manželem zasmát :-) nočeho se neboj a hlavne v klidu!!!
Odpovědět
@alubif @stastnanevesta Děkuju za uklidnění,snad to vyjde... :-)
Odpovědět
@88renca88 Ne,není to obyčejný všední den,je to vyjímečný a pro většinu krásný den..Na druhou stranu soustředit svoji pozornost dlouhodobě z 99 procent jen na tento jeden den v životě je také trochu moc..Vyjímečných dnů bývá v životě více a mnohdy nečekaně.Zkrátka je to důležitý den,ale nezbláznit se z něj je ještě důležitější
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 já mám pocit že to byl vydařenej mejdan, blbě mi bylo asi dva dny, tři dny mě bolely hnáty a tejden sem nemohla mluvit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Hlavně bych si nedělala nic z toho, že někdo říká, že to moc řeším....mně už to bylo taky řečeno od osoby, která si asi opravdu myslí, že se vše dá zařídit během týdne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zklamana a nastvana... ted po roce uz to odeznelo, a zbyly spis ty hezke veci v pameti...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to nebude den jak jakýkoliv jiný, uvidíš!! Všechny ty stresy před svatbou jsou zbytečný..i když to k tomu patří :-) Já nechala všechno na svědcích, nic jsem neměla naplánované, krom ranního harmonogramu a možný právě proto to byl pro nás nejkrásnější den v životě! Díky nevěstám tady, které psaly, že si to neužily, nepopovídaly si s hosty, neochutnaly jídlo..sem si právě všechno tady to snažila maximálně užít. Bylo to jak z pohádky - princ a princezna :-D ....nakonec jsme se ale stejně dozvěděli, že jak jsme šli na pokoj ,že se chybička vloudila. Měli jsme jen jednoho řidiče na odvoz a lidi museli docela dost dlouho čekat :-D..hlavně si to užívej, uteče to jako voda :-)
Odpovědět
@88renca88 Svatební den určitě není jako jiné všední dny, ale na druhou stranu není potřeba dělat z něj den dokonalý. Nějaké chybičky v něm asi budou, ale z toho si nic nedělej, zkus si ten den zkrátka užít jak přijde. Je to váš den a tím je výjimečný. Prostě si ráno řekni, že si ten den užiješ naplno, ať je jaký je :-) Třeba u nás - málem jsem přišla o závoj, který se mi zachytil za schod při příchodu do kostela, zapomněla jsem v půlce slib, i když jsem ho předtím uměla i o půlnoci, zapomněli jsme zapálit svíčky s kávovými zrnky před obědem, neměli jsme okolo sebe nic při polévce, kdybychom se polili, jsme špinaví, neměli jsme lopatku, tak se nerozbíjel talíř...atd. a co, nikdo, ani já se z toho nehroutil, den to byl parádní a hrozně ráda na něj vzpomínám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatební den byl nejkrásnějším dnem v našem životě.... všechno bylo daleko lepší, než jsem očekávala a plánovala.... klidně bych se vdávala znova... opavdu úžasné zážitky a pocity...
Odpovědět
My svatbu příliš naplánovali a zařídili jsme ji za šest týdnů. Právě v té době jsme řešili i celkem závažnou rodinnou situaci a zdravotní problémy (moje), což vedlo k tomu, že jsme to nijak nehrotili a užili si to s pocitem, že je to sice fajn,ale že v životě jsou daleko důležitější věci než ten jeden den.
Odpovědět
Za sebe musím říci, že já si to užila a můj muž říká, že on také.. Ano byly tam chybičky, třeba že moje psí družička byla z těch emocí, tak roztěkaná, že jsme ji radši usadili hned a nešla uličkou.. :-D Zapoměli jsme na rozbití talíře (myslim, že na tom svět nestojí a při naší šikovnosti doma určitě něco rozbijeme, tak si to pak spolu zameteme) :-D. A taky jsem pak večer nic neochutnala z rautu, tančila jsem, bavila se s přáteli a hold na to jídlo nebyl čas, ale v restauraci nám včera řekli, že když budu chtít tak ty kebaby, na které jsem se těšila, mi udělají.. :-) Zkrátka malicherné nedostatky neřešim a musím říci, že jsme si ten den užila naplno!! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@88renca88 naše svatba byla vydařená a rádi vzpomínáme (teď to vyznělo jak na Dušičky :-D ) Jinak podělat se může cokoli a kdykoli, takže podle mě jsou lidi nejvíc zklamaní, když se moc upínají na detaily a ono to pak zrovna nejede podle představ ;-)
Odpovědět
ahoj zdravim vsechny potrebovala bych poradit jsem blazen do koni westernu..... pro me je to jasny svatba na ranci, ale pritel je dost konzervativni . On by to vse nejradsi udelal na urade nebo v kostele a pak nekde nejakou tu klasickou hostinu v restauraci. Ja osobne proti tomu nemam, na par kostelu co by se mi libili uz jsem se divala, ale rada bych to nejak zkloubila i s tou moji vasni pro kone a western. poradite mi prosim nejaky rozumny reseni . moc diky
Odpovědět
Profilova fotka
@luciusmius a co kompromis obrad na urade/ v kostele jak chce partner a hostina na nejakem ranci, nebo v restauraci co je do teto tematiky ladena?
Odpovědět
@luciusmius No do kostela asi bych nějakou tématiku netahala, to se nehodí. Možná můžete ke kostelu dojet na koních a jak píše @mejzy85 tématickou bych pak udělala následnou oslavu, to už nebude ničemu vadit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?