Svatební den - přípravy na místě

Profilova fotka
Dobrý večer děvčata. Měla bych na Vás prosím dotaz. svatbu udeme mít za rok v květnu. V takové pěkné stodole cca půl hodiny cesty od nás. Tím že máme roční holčičku nechci jít od rodičů. Chtěla bych se chystat asi přímo na místě s tím že bychom se se svatebčany viděla opravdu až u oltáře. Manžel y se určitě chystal doma. Takže by potom přijeli všichni sem. Ale vůbec nevím jak takovéto svatby jako probíhají. Jestli se líčí na místě atd. Je mě jasné že je to vše o domluvě ale mohly byste mě prosím napsat vy které jste to zažily průběh takového dne? Moc díky :)
Odpovědět
ahoj, my budeme mít vše na jednom místě - obřad, hostinu atd... Máme to na statku, kde si vše chystáme samy. Budeme vše zdobit a připravovat den předem na místě. Druhý den ráno, tedy ve svatební den, doladíme detaily. Pote za mnou přijede vizážistka, která mě učeše a nalíčí. Mezitím co já se budu chystat dorazí svatebčané :-)
Odpovědět
My to máme v zámecké krčmě na zámku.Taky máme malé děti.Krčma a zahrada se vyzdobí den předem.Ve svatební den pojedeme všichni hned ráno na místo.Chůva se postará o děti během dopoledne,manžel s mamkou doladí detaily a o mě se přijede na místo postarat vizážmamkou.Já taky uvidím všechny až u obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
a chlapi se budou chystat doma?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?