Svatební bublifuky - náplň - kde sehnat?

Prosím pěkně, nevěděl by někdo kde bych sehnala náplň do svatebních bublifuků? Děkuji.
Odpovědět
Když jsem byla mala tak jsme ho delali z vody a jaru :)
Odpovědět
Kdyz jsem byla mala tak jsme ho delali z vody a jaru :)
Odpovědět
@peonies taky jsem to jako malá takhle dělala, ale nebude ten jar dělat fleky? Mě totiž v půjčovně před bublifukem varovali, prý to může zničit šaty.. :-|
Odpovědět
No nevím z čeho se dělá orignál :) dělat fleky asi budou všechny :-P
Odpovědět
Ty svatební bublifuky by právě měly mít náplň takovou, aby fleky nedělaly. Taky mě před obyčejnýma bublifukama varovalo víc lidí. Bohužel, náplň nevím.
Odpovědět
A proč sháníš náplň? Prostě si je kup ty originál, na e shopech jich mají všude plno a stojí pár kaček, tak nevím co řešíš?
Odpovědět
@cigaro V e-shopech maji jen obaly na bublifuky, co vim ja :) Objednavala jsem z Aliexpresu a prisly bez naplni.
Odpovědět
@peonies svatební bublifuky jsou právě bezflekové, nebo snadno omyvatelné..používá se do nich % jinak namíchaná směs, aby to neponičilo drahé obleky a šaty. Nejsem chemik, takže směs neporadím, nicméně je to odzkoušené mnoha fotografy i svatebčany, stačí si projet diskuze na netu;) našla jsem pár náplní, bohužel bez popisu, takže by bylo nutné kontaktovat eshop, zda se skutečně jedná o to, co hledáte. http://www.zajisteni-svateb.cz/svateb... , zkusila bych kontaktovat i tyto, zda mají žádanou směs : http://www.megabublina.cz/ . Samostatně svat. bublifuky prodávají i na zakázku, takže by měli vědět. @venjunka
Odpovědět
Taky mám právě z ali jen prázdné obaly a sháním nálň, díky za typ alasie kde koupit.
Odpovědět
tady mají bublifuky, zcela určitě jsou plné, protože jsme je tam kupovali :-) http://www.salonparis.cz/bublifuky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Jelikož se na nás několik z Vás obrátilo, dali jsme si práci, dotázali se dodavatelů a udělali pokus na saténu. Výsledek je sepsán a nafocen zde: http://www.zajisteni-svateb.cz/clanky... . Přesné složení bublifuků se prý nedozvíme, jelikož je obchodním tajemstvím. Bylo nám řečeno, že opravdu nedělají fleky na šatech, ale zodpovědnost výrobce nepřevezme :-) Náplně které prodáváme mají prohlášení a atest, že nejsou toxické, agresivní a závadné, ty lahvičkové bývají z Číny a kdoví co v nich je ... Zkusili jsme vyrábět různě velké bubliny jak z lahvičkových bublifuků tak z náplní a výsledek testu je úplně stejný jak u náplní tak lahviček. Fleky v případě větších ploch či více bublin prostě udělá i svatební bublifuk. Ale záleží na velikosti bublin, malé bublinky prostě lépe uschnou a nenechají flek. Co říci závěrem: bublifuk, který na 100% neudělá flek asi neexistuje (?), nicméně chce se vyvarovat různým podomácku vyráběným náplním a bublifukům na bázi jaru, které prokazatelně dělají větší fleky. Pokud najdete dodavatele, který Vám dá s prodejem bublifuku i záruku na šaty, sem s ním. Je to zajímavé téma :-)
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl děkuju za Váš čas a práci s tématikou spojené :-*
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj nevěsty, znovu bych chtěla otevřít tuto diskuzi. Máte někdo aktuálnější informace, kde sehnat náplň do bublifuku, co nedělá skvrny? A třeba tip na nějakou levnou? Taky by mě zajímalo, kolik náplně se vleze do malého svatebního bublifuku z Ali, určitě víte, který myslím. Budu jich plnit asi 24, nebo 50 (podle náplně). Foto přikládám. Děkuji! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?