Svatební boty a jiné doplňky Praha

Profilova fotka
Pražské nevěsty (ale i jiné :-) ), poradíte mi prosím, kam zajít v Praze na svatební boty (bílé,podpatek asi 10cm, nejlépe otevřená špička...)? Nebo kam zajít na naušnice, spodní prádlo....prostě takové ty doplňky pro nevěstu :-) ? Budu o víkendu v Praze, tak jsem se chtěla mrknout, ale nevím kam zajít....... Děkuji moc :-)
Odpovědět
Ahoj, pokud chceš takhle vysoký podpatek tak doporučuji ZOOT - vybereš na netu, mají i svatební kabelky apod. - boty mají neskutečně super no a ostatní kdekoli. Prádlo v obchodním centru, např. Chodov a ty náušnice tam seženeš 100%. Jinak ZOOT - objednáš na netu a vyzkoušíš v prodejně a buď si je vezmeš, anebo ne.
Odpovědět
@hanica83 Velkou nabídku typicky svatebních bot mají v Adině v Letňanech. I takové, jak píšeš požadavky. Na prádlo a bižu nejlépe zaplout do nějakého velkého obchodního centra, např. Chodov, nebo Anděl, Palladium a tam už rozhodně ty drobnosti vybereš a nakoupíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 @lelinka22 Děkuji moc holky :-)
Odpovědět
Ahoj zrovna včera jsem se vrátila z lovu do OC Chodov na svatební boty a nepořídila ani jedny. Pokud máš botu 41, jinak doporučuju nádherný lodičky měly v ZARA bile do špičky na jehle a okolo byly takové průhledné, takové minimalistické. Jinak v sobotu mají ve Spálené ulici v krámě www.strevice.cz
Odpovědět
Tedka na to koukam že mají v sobotu od 10-18
Odpovědět
Profilova fotka
@challidona Děkuji moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?