Svatba září 2018 - co už máte?

Ahoj holky, tak co už máte vymyšleno a zařízeno?:) my máme zatím jen datum a místo, ale času ještě dost ;-) Fotografa stále vybíráme, a na ty ostatní věci se zatím jen inspirujeme na pintrestu.
Odpovědět
Ahoj :-), my se budeme brat v srpnu a mame zatim misto hostiny. Pomalu budeme ale vsechno zarizovat, my uz pak na to nebudeme mit cas. Ale mam zhruba o vsem predstavu.
Odpovědět
Ahoj :-) , my plánujeme svatbu na říjen a nemáme vůbec nic. Ani datum, nic. Jen víme kde chceme mít obřad.Vše začneme řešit až po novém roce. Nemíním se zabývat blbostma a panikařit už ted, vše jde zařídit za poměrně krátkou dobu a bez stresu ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám v září 2017 a nemá toho o moc víc :D.
Odpovědět
Profilova fotka
@markovkak Dobrý den, velice ráda vám s přípravami svatby pomůžu. Pokud byste měla zájem, neváhejte se na mne obrátit. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Ja teda zatím nemám nic, kromě představ, času dost, i když příští rok na to moc nebudu mít čas, tak bych toho ráda co nejvíc vyřídila letos
Odpovědět
@markovkak Jen tak ze zvedavosti - budete mit cirkevmi snatek? Nebo mate zarizeno, ze Vas na matrice oddaji ve svatek? ☺
Odpovědět
My plánujeme taky září 2018, nemáme nic :D Sice už víme jak by to mělo asi vypadat, ale prakticky nemáme nic :-D
Odpovědět
@apple2 No my jeste zvazujeme, zda mit obrad v patek (svatek) nebo v sobotu a popravde nas ani nenapadlo, ze by to s matrikou mohl byt problem o svatku... :-x tak to si jeste budeme muset zjistit, jak to funguje.. cirkevni snatek mit nebudeme..
Odpovědět
My planujeme duben 2018 a mam už šaty 😂
Odpovědět
@ivankase Já vím zatím jen styl šatů, který by se mi líbil, ale stále zvažuju, zda si je nechat ušít nebo půjčit.. radši bych si je nechala ušít, tak se zatím poohlížím po nějaké šikovné krejčové.. Můžu se zeptat, jaké šaty máš vybrány?:)
Odpovědět
@markovkak já delší rukáv krajka a dlouhá bílá sukně něco na Boho styl bez výstřihu nemám tam co dát 😂 ale šou fakt krásné hlavně teda nemáme ještě termín paní nám řekla že ne víc jak pět měsíců do předu nám nedáji ale snad vyjde datum co chci já a teda prstýnky máme vybrané už
Odpovědět
@ivankase jj boho styl se mi taky libi nejvic:) 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
@markovkak chlapa už mám vymyšlené taky co bude mít ještě teda toho našeho menšího ale je dost času ještě
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych si taky nejradši dala ušít, ale vůbec nevím, kolik to tak může stát a komu se svěřit
Odpovědět
@veruko24 taky vubec nemam predstavu... zatim sem psala dvoum krejcovym, ale jeste se neozvaly.. klidne by mi stacila naka sikovna pani, ktera se tim vylozene nezivi, ale umi to.. nez nejaky salon, tam se ta cena asi vysplha do desetitisicu..
Odpovědět
@markovkak No já si totiž myslím, že ve svátek se na Vás matrika vyprdne (přeci jen státní svátky jsou všechny úřady zavřené - takže možná čtvrtek jako náhrada?). Jinak co se týče šatů - já si nechvám šít v salonu Zlatá padesátá a ušijí úplně cokoliv. :) Tak je můžete zkusit na FB poptat (poslat foto atd), oni Vám přibližně řeknou, kolik by to mohlo stát, navrhnou materiál a případně pokud se budete chtít sejít, tak i nezávaznou schůzku s přípravou rozpočtu.
Odpovědět
@apple2 jj diky za podnet, zkontaktuju matriku:) event. to presuneme na sobotu no.. a za tip na salon tez dekuji:) zkusim jim napsat:)
Odpovědět
@markovkak Já myslím, že možná ani čtvrtek by nemusel být marný. Sice by si asi lidé museli vzít den dovolené, ale zase by pak měli prdloužený víkend. :) A určitě tím, že by to bylo v týdnu byste mohli ušetřit i na nájmu za prostory restaurací atd (často je v týdnu neúčtují a nebo za nižší cenu). Ale to už je spíš takový příjemný bonus a detail. :)
Odpovědět
@veruko24 A co zkusit Madoru? Ta sice není v Brně (sídlo v Mikulově), ale často mají navázanou spolupráci v celé ČR s určitými salony, kde Vás přeměří, řeknou co a jak dál, a potom se už chodí na zkoušky zase do toho salonu. A nebo na první měření k nim (probrat s nimi podobu atd) a zbytek v salonu, který máte blíže k bydlišti. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@apple2 jo o Madoře jsem slyšela hodně! Rozhodně mám na seznamu! 😀
Odpovědět
My plánujeme na červen 2018 a zatím ještě vybíráme místo na hostinu.. Na podzim chci jít se mrknout na šaty:) Jinak jsme už koukali i zrhuba na prstýnky, svatební oznámení už také víme jaké bude..:)
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme na 18. 8. 2018 a máme už zamluvené místo, hotel, kde bude hostina, kameramana, fotografa a kapelu. ;-)
Odpovědět
@apple2 my už právě máme pronajaté místo na celý víkend, tj. od pátku, kže čtvrtek ani nezvažujeme. Jen tak tak sme stihli zamluvit tento termín, i proto budeme mít svatbu až takhle ke konci sezony.. No napsala jsem jim email, zatím se neozvali..tak uvidím, dyžtak tam ještě zkusím brnknout..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, pokud by potřebovala některá z vás pomoci se zajištěním svatby (od A do Z), nebo pouze výzdobou, organizací obřadu - neváhejte mě kontaktovat :) Moc ráda svatby zajišťuji a dokáži pomoci a šetřit korunky, kde se dá. Mohu doporučit i vyzkoušené salony, kde šijí šaty, apod. Reference mé práce: marievojikova.cz Budu se těšit na Vaše reakce. Přeji krásný den, M.
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme svatbu 2018, začala jsem se koukat na některá místa na trase, kde by se potkali všichni naši příbuzní :-D Spousta míst mi poslala cenové nabídky a to jsem teda na některé koukala s otevřenou pusou!! =-) :-x Fakt by mě zajímalo, kde na to někteří lidé berou :-D :-D Každopádně jsme se nakonec rozhodli, pro místo, kde to nejen krásně vypadá, ale pro nás zatím vypadá cenově přijatelně.... A hned na začátku když jsme psali organizátorce svateb v daném místě, že nám na přesném datu tak nezáleží, tak majitelka nám odepsala, že od začátku května do konce září mají každý pátek i sobotu plný!!!! Další šok!! :-. :-. No nakonec z paní organizátorky vypadlo, že tam má z těchto 5-ti měsíců ještě volné dva srpnové pátky, takže jsme nakonec jeden zvolili :-) Každopádně jsme sice datum zvolili , máme ho rezervované v místě obřadu a hostiny, ale matrika vypíše termíny až koncem října, a pokud tam náš srpnový pátek nebude, tak chtějí příplatek 7000,-kč :-x Musím říct, že jsem z toho dost rozladěná :-S , ale tak snad termín vypíšou a nikdo nám ho nevyfoukne ;-) Zjišťuji, že v dnešní době, se vzít, je docela oříšek.... :-D Zvlášť když kdekoli řeknete, že to a to je na svatbu, tak je to najednou skoro dvojnásobně dražší :-| :-D
Odpovědět
Čau děvčata,tak já mám ženicha a to mi zatím stačí,bláznit budu až nějak časem.Teď si užívám přestěhování a hledání nové práce.Všem klidné a veselé zařizování :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja planuji svatbu 11.8.2018 mam zajistene místo obradu ,restauraci a matriku, uz jsem si rezervovala aji kytice´, ještě do konce roku chci zajistit fototgrafa a kameramana a dj
Odpovědět
Máme svatbu 30.6.2018 a máme obřadní místo, místo hostiny, DJ a fotografku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?