Svatba venku. Jak se řeší výzdoba? A co hudba?

Omlouvam se jestli uz tu takove tema je, nenasla jsem. Potrebovala bych od vas poradit se svatbou na zahrade. Jak uz jsem psala v jinem tematu, budu mit hodne neformalni a malou svatbicku, ale stejne tam asi nejde jen tak prijit s prytynky a kytkou, ze? :-) Treba me trapi ten stolcek, co vidam na fotkach, u ktereho se podepisuje, byva na nem takovy slavnostni bily ubrus - nevite nekdo prosim, kde to sezenu? A co treba hudba a vyzdoba, jak se to resi? Ja se budu vdavat v podstate v parku, kde je to hezke samo o sobe, takze dalsi kytky tam davat nechceme, to same hudba mi pripada zbytecna, aby tam hrala z kazetaku :-D ale nevim, jestli to neni hloupe? Mohl by mi prosim nekdo napsat, kdo mel podobnou svatbu, jak to resili?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
skywolkrko, máš pravdu, tyto témata tu už jsou, ale jelikož nefunguje vyhledávač tak se těžko hledají. Taky jsem měla svatbu venku, ale o výzdobu se postaral hotel, takže tohle jsem zas až tak neřešila. A být tebou tak to taky až tak moc neřeším, pokud se vám do zahrady nehodí stůl s bílým ubrusem, tak nech jen dřevěný, je fakt, že ten tam jen potřebuješ aby se dalo podepsat a leží na něm poštářek nebo talířek s prstýnkama, ale ten by klidně mohla držet nějaká družička. Jinak bílý ubrus seženeš v každém dobrém obchodě kde takovéto věci prodávají anebo v látkách. Co se týče hudby, jedna moje známá měla taky obřad v altánku v parku a těm hrála kamarádka na flétnu, což si myslím je hezčí, než kdyby tam tahaly kazeťák. Ale tohle všechno čistě záleží jen na tobě, resp. na vás jak to pojmete a co si tam nachystáte. ;-) Já jsem si tedy na cd vypálila pár skladeb a ty nám hrály na nástup, obřad, gratulace, focení.......
Odpovědět
Diky za odpoved. Ja mam svatbu ve 4 - jen my a svedkove. Takze zadna druzicka ani nic podobnyho nebude po ruce... asi to udeláme uplně obyč. To je skvelý nápad s tím drevenym stolem bez ubrusu, zkusim sehnat nejaky takovy prirodni, stary ... A taky me nanapadlo, ze prstynky muzou byt na talirku! porad koukam jenom po polstarcich a nelibi se mi moc. Diky!
Odpovědět
Jeste me napadlo k tomu stolu - podpisuje se ve stoje? Nebo musi byt zidlicky? Mozna mam hloupe dotazy, ale nikdy jsem vlastne na zadne svatbe nebyla, jen jako male dite.
Odpovědět
ahoj,ja co jsem tak videla,tak vetsinou v sede.Ja si myslim, ze je to lepsi, trochu se uklidnis a taky si poradne uvedomis, ze je to opravdu Ta chvile. Na stojaka je to jak kdyz do sebe narves parek na nadrazi a rychle utikas na vlak.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj sky, byla jsem na svatbě kamarádce, měla ji tedy větší, ale moc pěknou, venku v parku pod širým nebem. Květinovou výzdobu jinou už tam neměli, hudbu měli živou, kamarádky, které na něco hrály, se sekupily a zahrály naživo. Pokud bys chtěla vidět fotky, pošli mi do IP tvůj mejl, přepošlu. A Teď si nejsem jistá, ale myslím, že oni u podepisování stáli. Jinak oni měli prstýnky ve velké mušli, bylo to moc krásné. Mě se ty různé polštářky taky nelíbí, ale viděla jsem a mám to i v albu, květinu. Tu přesně okolo prstýnků chci. Kdyžtak se ke mě do alba koukni. Budem mít jen tu květinu, bez polštářku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Skywolker-ko! Byla sem na svadbě a podepisovali ve stoje, ale nevěsta si pak stěžovala, že hned první podpis byl příšerný :-.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli svatbu v Botanické, šli jsme na zpěv ptáčků - bez hudby z kazeťáku, stolek tam dal úřad, kytky byly taky všude okolo a podepisovali jsme se ve stoje, rozhodně jsme si absolutně nestěžovali, párky nejedli a pak nikam rychle nepospíchali :-D mně teda zase přijde zvláštní si k podpisu usedávat, nehledě na to, že v mých šatech bylo pohodlnější stát :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Miluse díky moc jsi zlato moc se omlouvám jsem tu dnes poprvé moc děkuji za tip. Svatbu mám naplánovanou venku, ale kdyby pršelo máme možnost přesunout se do obřadní síně, ale upřímně doufám, že to snad nebude potřeba. O květinový oblouk se snad postarají v květinářství nebo mě napadlo koupit ten malý vietnamský zahradní stan a nechat ho v květinařství nazdobit, ale největší hrůzu mám z té hudby, chtěla bych živnou hudbu flétnu či housle, ale nevím kde to sehnat jediné co mě napadá je zajít na konzervatoř a odchitit nějaké studenty jestli si nechtějí vydělat. Snad vše klapne děkuji Sem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
nevesta2009 • 26. apr 2008 o 17:06 Chtěla jsem se zeptat zda někdo plánujete obřad venku.Zajímalo by mě jak to budete řešit s hudbou, jestli bude reprodukovaná nebo nějaký nástroj, dále jestli budete mít ozvučení...?Když tam budu mít cca 40 lidí tak nevím jestli všichni uslyší hm...??Obřad venku je paráda ale jsou s tím starosti :-))Budu ráda za názory.Dík.Mě to čeká 9.srpna takže už skoro za chvíli :-D kelisova • 26. apr 2008 o 18:02 Nevesto, taky to mame venku a ozvuceni je zahrnuto do poplatku za svatbu na tomto miste. Mame prinest vybrane pisnicky na CD a o ostatni se postaraji oni. haa • 26. apr 2008 o 18:54 svatbu plánujeme taky venku - na horách, ozvučení mít nebudeme, kytaru snad ano:-) noone • 26. apr 2008 o 23:57 pokud bude hezky tak taky venku... 50 lidi, ozvuceni nic. bude hrat pianistka na klavesy... tam tam ta daaaam, tam tam ta daaam.... :-D nevesta2009 • Včera o 19:42 :-D :-D ahaaaa....díky za tipy.Tak já to ještě zvážím jestli ozvučení ano nebo ne.A Kelisova prosim kolik vas ten venkovni obrad bude stat jestli e muzu zeptat......dikes. :-) kamulda • Včera o 19:49 Ahojky, taky máme obřad venku, ozvučení si zajišťujeme sami. Původně jsem měla domluvenou živou hudbu, ale to mi vybouchlo, takže zatím to vypadá na CD, pouštět bude pan zvukař, domluvím se s ním předem kdy a co;-) Jinak ještě budeme mít nazdobený svatební oblouk a červený koberec :-) kelisova • Včera o 20:45 Nevesto, mame to za 5 000,- Kc. Je v tom zahrnut poplatek na tomto miste, nazdobeny altanek, kvetinova vyzdoba, zidle s takovym tim prehozem (asi vis, co myslim :)), hudba a vyzdoba stolu. miluse • Včera o 20:57 ahojky,toto se tu již nejednou probíralo, např. zde http://www.beremese.cz/forum/show.php... skritulka • Včera o 20:59 My máme venku obřad... Máme přinést CD s 3 písničkama... Doufám, že to klapne, protože zkouška žádná nebude - pojedem to na ostro :) podouska • Dnes o 06:49 Ahojky, my máme taky obřad venku a hudbu budeme pouštět s CDpřehrávače
Odpovědět
Profilova fotka
:-) mě admin asi přesunul tady..... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
To nevesta2009: od kud budete mít červený koberec, taky bych ho moc chtěla půjčit, ale vůbec netuším kde. Jelikož máme obřad venku v zámecké zahradě a já budu mít dlouhou vlečku, tak bych jej chtěla z praktického hlediska ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vernero:http://www.easywedding.cz/pujcovna-dekoraci/?kategorie=21 tady půjčují ten koberec:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem si na to vzala agenturu.Koberec, slavobrána,židle, případně i nazvučení..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, ale v Brne, o necem v Praze nebo na Kladne by jste nevedely? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo, Brno je pro mě taky dost daleko, kdyby to bylo jenom o tom vyzvednutí, ale ještě to pak je vrátit přes půl republiky. Ale děkuju za radu
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.dolcevita-svatby.cz/textil... ještě tady mají koberec ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://mybell.cz/cz/cenik-obradu.php a ještě tady:-)
Odpovědět
Profilova fotka
denissko, jsi zlato, ale to mám trošku z ruky, každopádně díky moc za snahu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sakra:-))
Odpovědět
tak my budemem mít obřad, hostinu a večerní grilování venku a vše na jednom místě....doufám, že bude pěkné počasí.....hlavně ať neleje, vedro snesu...)))) když tak se půjdeme vykoupat do rybníku, který je hned vedle parku..)))))
Odpovědět
Profilova fotka
elp.my taky,takže vedro taručeno,jiní počasí nepřipuštěno :-D :-D
Odpovědět
denisska. To teda doufám..........))
Odpovědět
Profilova fotka
nedoufám,bude :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj. my jsme měli obřad venku. kámoši nám zařídili keybord, na který se pak zahrál pochod, a jeden kamarád nakonec ke gratulacím brnkal na kytaru. bylo to příjemné, takové nenásilné. a prstýnky jsme měli na květu gerbery.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky mi tedy budeme mít obřad také venku, a také doufám, v krásné počasí, ale když denisska má stejný termín jako mi a vedro je zaručeno jsem klidná :-) :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojte nevěsty, my budeme mít svatbu i obřad venku a to 13.6.2009, tak taky doufám, že bude pěkné počasí, ale v případě deště se to uskuteční vevnitř restaurace. Je to zámecká restaurace, tak je to tam takové honosnější než na úřadě. V lednu mám scuka s paní, kteřá má na starosti výzdobu, tak jsem zvědavá...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, taky bysme rádi obřad pokud možno venku a s hudbou netušim, že by úplně bez hudby nebo sem myslela, že kamarád zahraje něco na kytaru nebo půjdu otravovat pár studentíků Lidušky - no uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojk holk, taky se bereme venku, dame 10zidlicek pro nejstarsi ucastniky, myslim, ze zbytek to tech 15min ve stoje vydrzi:)nejspise se budeme podepisovat ve stoje, coz mi vubec nevadi, nevim, jak bych v satech usedavala na zidli:(byla by to asi dobra komedie...pocasi budeme mit v cervenci urcite krasne a kdyby nahodou padalo stesti, jsou vybaveni zastresenou terasou, kde by se to operativne dalo vyresit. vyzdobu oblouku mame v cene obradu, nachystaji stolecek, pripitek, prstynky budou bud na polstarku nebo v oranzovem pisku.Hidba je taky v cene, jen se jeste musime domluvit na skladbach:)je to vse v restauraci, venku je velka zahrada s vyhledem do okoli a na rybniky-romantika!!!
Odpovědět
tak jsem zjistila, že jsou tu dvě témata Svatba venku, tak sem přesouvám svůj příspěvek : Ahoj "venkovačky" já se taky hlásím do týmu. My budeme mít svatbu v létě na horské chatě na Šumavě. Úplně všechno si budeme zařizovat sami, protože chata je prostě jen prostor, který si pronajmeme. Moc se na to těším a zároveň se děsím celé organizace. Půjčit si lavice a stoly - to musíme rozhodit sítě po kamarádech po barech a hospůdkách, přístřešek - vůbec nevím, nechce se mi dávat 20tis za půjčení party altánu, to mi přijde šílené. Vypustíme obědy s rodinou zvlášť a bude se grilovat masíko a čuník, necháme udělat obložené tácy, guláš a tak. Hlavně aby se všichni bavili. Vy co už máte po svatbě, měli jste něco na trávě či zemí ? Myslím podlážky a tak (kvůli tanci). A přemýšlím, jestli by nebylo fajn si domluvit třeba dva tři lidi, který by se starali o dostatek jídla a pití. Holky já jsem ráda, že je tady tohle téma, můžem se vzájemně inspirovat
Odpovědět
Profilova fotka
anym, svatba venku je super. :-) na tancovaní bych nějakej podklad dala, v trávě by se tancovalo asi špatně., a jsou i obřady bez altánku. např.: jen židličky a stoleček, kde leží prstýnky :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?