Svatba ve stylu práce a hobby snoubenců, je to vhodné?

Profilova fotka
Ahojky holky, máme s přítelem ještě spoustu času co se týče naší svatby, ale chtěla jsem se zeptat, podle čeho jste se rozhodovaly v jakém duchu bude Vaše svatba probíhat? Uvažovala jsem, že bych to vedla ve stylu své práce (PČR) a sportu, který můj přítel dělá (basket). Dívala jsem se tady na Vaše nápady atd., ale nic nebylo v tom stylu, nad kterým uvažuji. Ani popravdě nevím, jestli je to vhodné nebo se mám držet staré dobré klasiky. Díky moc za Vaše rady a tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vybrali jsme něco, co je nám oběma blízké, co nás baví a zajímá (rádi koukáme na černobílé filmy, pustíme si jazz apod.) Prostě máme rádi retro a máme v tom stylu vybavený i byt.... Sport vůbec není špatný téma, a dalo by se dobře spojit se svatbou....třebas mít kytky na stole v pohárech, co se dávají vítězům utkání.....čísla stolů jako dresy hráčů. Hodně promyslet zábavu pro hosty - různé hry jako kroket, házení různých předmětů, fotbálek. Bomba by bylo večer najmout někoho, kdo vám bude roznášet v takovém tom pultíku, nošeném na těle, popcorn a hotdogy, jak se to dělá na utkáních.... Jen bych to moc nepřeháněla, spíš aby to byly sportovní náznaky...abys neskončila s dortem ve tvaru kopacího míče apod, to už je moc
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 Tématické svatby jsou super a oceníte je nejen Vy (i posléze na fotkách), ale i svatebčané přímo ve Váš den. A pokud téma není jen vymyšlené, ale jste to přímo VY, o to lépe :) Tenhle rok jsem fotila např. svatbu na atletickém stadionu - hodně práce dalo snoubence přesvědčit tamní úřad, že je to vhodné místo pro obřad, ale nakonec se to vyplatilo. Ten den je hlavně o Vás :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 My měli svatbu s nádechem fotbalu (přítel má rád jeden klub) a holandska (tam mometálne bydlíme)a docela to do sebe zapadalo až jsme se divila. Jukni do mého alba pro inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, moc děkuju =) Jak říkám, zatím jen hledám inspiraci a dá se říct, že jen tak plácám jeden nápad za druhým, ale vážně Vám moc děkuju =) Uvažovala jsem si i nad svatebními figurkami na dortu. Že místo klasiky bych nechala udělat svého přítele v basketbalovém dresu a sebe v uniformě, jak stojím na špičkách (kvůli výškovému rozdílu). Příjde mi to jako dobrý nápad =) Ale otázkou je, kolik si za to kdo účtuje :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 no za figurky zrovna šíleně moc....a že by byly nějak extra vkusné.... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 Máte spoustu času tak na nápady a myšlenky je to ideální ;-) my naše nápady měnili hned několikrát. Ale hlavní věci zůstali stejné. Určitě to bude zajímavější svatba když tam zakomponujete co máte rádi atd je to přeci Váš den.
Odpovědět
Profilova fotka
To určitě jo, happyhelen =) Snad do naší svatby najdeme to pravé ořechové a někdo bude mít stejný nápad jako já =)
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 Tak hledej na zahraničních webech tam bude větší pravděpodobnost ty figurky být tebou nechám udelt z marcipánu nějakou šikovnou cukrářkou pár foto pro inspiraci: http://www.myweddingfavorsetc.com/pro... http://www.weddinginvitations123.net/... http://everythingelseiscake.com/page/3/ http://r7i7td.ebcmprh.traeumtgerade.d...
Odpovědět
@kety86 my vybíráme podle zájmů- přítel je od dětství fotbalista, hodně důležitých okamžiků se v našem životě uskutečnilo na fotbalovém hřišti a od fotbalu se odvíjí u nás vše- barva svatby (barvy přítelova týmu), datum svatby (už nebude sezóna) atd.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Happyhelen, moc děkuju za tipy =) A určitě, pokud ty figurky půjdu, tak je nechám udělat z marcipánu =) Přítel marcipán miluje, takže volba bude jasná =) A krizecku, taky jsem nad tim uvažovala. Sice bílo-modrá není moje nejoblíbenější barva, ale je to barva mé uniformy a přítelova dresu =)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme leteckou svatbu aneb love is in the air, drahý je dopravní pilot a celý náš život se točí kolem lítání, takže rozhodování bylo jednoduché :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?