Svatba v Holešově a vše kolem ní. Máte zkušenosti?

Vsem nevestam a zenichum Budu se vdavat pristi rok (srpen 2010) a hledam co nejlepsi zdroje informaci! Chceme se vzit v holesovkem zamku a to je vse, co mame zatim naplanovano! Bude nas asi 40 na svatebni obed a 50+ na vecer. Momentalne sbiram vsechny mozne kontaky ve zlinskem kraji. Hledam (v Holesove ci okoli...): -> nejakou lokalitu - restauraci, hotel na prespani pro hosty z Prahy (asi 14 osob) ci kombinaci... -> DJ ci kapela, kteri jsou skveli a umi svatbeni veseli poradne roztocit! -> jidlo a dodavatele... -> svatebni saty a kytice! Kde je nejlepsi zajit a nechat si poradit. Pujcit saty ci uvazat kytici.. -> fotograf a videokameraman Prosim, piste o vasich zkusenostech, kdo byl super/ci ne a koho doporucujete! Dekuji :)
Odpovědět
Já jsem Vám chtěla poradit kameramana, bohužel můj příspěvek byl smazán, protože jsem napsala odkaz na jeho stránky. Tak tedy nevím, jak Vám má někdo poradit, když se zde takové údaje nesmí zveřejňovat. Chtěla jsem jen poradit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
me prijde zajimavy Hotel Rusava, maji na jejich www i nabidku poradani svatebnich oslav, jenze jsem neslysela zadnou referenci. nemate nekdo zkusenost?
Odpovědět
Profilova fotka
emiruska: Tak v Holesove na zamku muzete mit primo i oslavu. Pokud se ale rozhodnete pro oslavu na zamku, tak musite cateringovou spolecnost, se kterou ma Holesov smlouvu (ale lidi si je chvali, jsou moc sikovni). my jsme jednu dobu taky zvazovali, ze bychom tam meli hostinu. Pak se delaji svatebi hostiny i na tzv.Acku, to je u internatu Policejni skoly. Myslim, ze se da i v restauraci Cukrovar, ale nevim, jakou tam maji kapacitu. Pak se da na Rusave - hotel Rusava, Cecher. Ubytovani - v Holesove toho az tak moc neni, nejake ubytovani je v Holesove, jak je vinarna. Jinak pak spis az na Rusave, tam je tech hotelu vic. Pak penzion Brusenka v Brusnem. Pak je neco i v Bystrici p.Host. Zalezi na tom, odkud jste a jak daleko se pak chcete presunovat. svatebni saty - zalezi odkud si, kolik chces investovat a jak daleko si ochotna si pro ne jet. Zlin - svatebni salon Dany Svozilkove, Kromeriz - salon Juliana, Valasske Mezirici - salon Bella kytice - tezko rict, ja budu mit z Bystrice p.Host fotograf - kamarad, stejne i kamera
Odpovědět
helena111, kopretin a nedbi Dekuji za prispevky... Vim, ze mam rok cas.. ale to utece velmi rychle! Takze pokud uslysite o necem novem... tak mi dejte vedet! DIK
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?