Svatba v 7. měsíci těhotenství. Co si o tom myslíte?

Profilova fotka
jsem těhotná a svatbu máme v červenci a to budu v 7 měsíci. Máte některá zkušenost jestli se to dá zvládnout?...Papapapapapa
Odpovědět
1
2
no co ti jinýho zbývá :-N ;-) jen se modli ať nejsou vedra ... hodně štěstí :-)
Odpovědět
A nechcete se vzit driv? Vem to tak, ze moc krasnych satu v 7 mesici neobleces. Navic co obleces jeden tyden, druhy tyden uz to nezapnes atd. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s mmk, buď dřív a nebo později ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že i s bříškem budeš jako nevěsta nádherná. ;-) Je fakt, že to horko v těhotenství neni nic moc, takže vzhledem k tomuhle bych to možná fakt radši uspíšila, ale rozhodně ne kvůli šatům. ;-)
Odpovědět
Musím souhlasit, udělala bych svatbu už teď koncem března, v dubnu a nebo potom až po porodu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka se vdávala na konci sedmého měsíce (v červenci) a zvládla to v pohodě...ale je pravda, že to pojali spíš jako větší rodinnou oslavu - koupila si pohodlné letní šaty, z radnice jeli tramvají na oběd, prostě žádný stresy...myslím, že hodně záleží na tom, jak svatbičku pojmeš, jestli zvolíš dvoudenní pařbu se 70 lidmi, limuzínou, pěti fotografy, deseti družičkami, tancem a pečením prasete, tak to je mazec i pro nevěstu ve vrcholné formě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
moje svagrova se vdavala v 8 a proto doporucuji udelat svatbu ted nebo az po porodu. Ona si to totiz moc neuzila :-| a k tomu kostelu kde to meli se to moc nehodilo
Odpovědět
Profilova fotka
No já se vdávala v červenci 2006 a holky, co měly se mnou svatbu, by ti určitě řekly to samé - bylo děsný vedro(my měli 36st.), takže těhotná bych do toho určitě nešla. I takhle jsem toho měla plný kecky :-D Ale pokud ti neva, že se občas někam odskočíš natáhnout, osprchovat, tak proti gustu...
Odpovědět
já se vdávala na začátku osmého měsíce, ale bylo to v prosinci. zvládli jsme to skvěle, bavila jsem se, tancovala až do půlnoci, užili jsme si to. svatbu jsme nachystali během třech týdnů, takže jsme věděla, v jaké formě jsem a že to zvládnu. být to v létě, nevím nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
nebo muzes taky pockat az se vam narodi miminko aby sis tu svadbu opravdu uzila... takto se budes hlidat, v 7. mesici asi tak trosku i funet kdyz budes dyl nez 3 minuty stat... no, nemyslim si ze je to idealni reseni svadba v 7. mesici. jde o to jestli je to mala svadbicka v kruhu rodiny, nebo prava ceska..
Odpovědět
Profilova fotka
taky pridam nazor, ja sem ted taky tehu, a svatbu jsme odlozili az po porodu, za prve jak rikaji holky svatbu si neuzijes, za druhe v cervenci pocitej ze bude vedro, a pro tebe to nebude prijemne, a za treti nevis kolik priberes jak na tom budes fyzicky a tak dale, je to hodne velky risk, muzes byt v pohode ale taky muzes po jendom tanci funet, zacnou te bolet zada,a je po veseli coz by se mi nechtelo
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... jedna moc krasna tehotna nevesta. Vdavala jsem se v cervenci a tak tak jsem to zvladla jako netehule, osobne bych to bud zorganizovala driv (duben treba) anebo odlozit na pristi rok, to bude mit malicky skoro rok a muze tam byt v poho s vami :)
Odpovědět
Článek se načítá
driv nebo az pak pozdej, ma to byt tvuj den a myslim ze budes mit co delat sama se sebou...a pak se z toho stane hekticky den...coz neni treba...
Odpovědět
Profilova fotka
teda já skoro nemám žádný zkušenosti ani se svtabou, ani s těhotenstvím, ale selským rozumem... taky bych do toho nešla.Svatba je docela zátěžová situace, to plantání někde celej den, kdoví, jak se budeš cítit.. a prý není dobrý tančit takový ty kruhový tance... to nác učili v gyndě:-).
Odpovědět
Ahoj, moje kamarádka se vdávala poprvé v 6.měsíci a podruhé v 9.měsíci. (oboje v zimě) a říkala, že kdyby se měla vdávat potřetí ( :-D ), tak už nikdy ne těhotná, že funěla, byla brzo utahaná, tancovat se skoro bála, atd.
Odpovědět
Ahoj, já radím vdej se dokud můžeš....já jsem se odmítla vdávat v těhu a teď už bych to neudělala....Svatba je teď v nedohlednu
Odpovědět
Tak ja se tehu nevdavala ale byla jsem a urco bych do toho nesla.Ja byla v cervenci v sedmem mesici a mela jsem co delat a to nebyli brutus horka.Lezela jsem nahata v pruvanu a chodila pod ledovou sprchu a pritel mi musel davat studene zabaly apredstava,ze mam jet nekde na obrad,v satech a pak byt v restauraci,tak to bych asi zdechla.Nech to po porodu.Nase mala bude mit na svatbe rok a trictvrte a uzijem si to vsichni ;-) Ono fakt nevis,jak ti bude a jestli budou horka budes natekla,muzes mit zavrate,..............a taky to budes tres uz i pro mimi. A to jeste chci dodat,ze ja mela v sedmem mesici asi 7kg navic,takze jsem nebyla nejak tlusta a byla jsem v kondici.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,taky se přidávám k názoru, že buď svatbu odložit po porodu....nebo se vzít dřív...ale v 7.měsíci bych do toho asi taky nešla.....nic z toho nebudeš mít a to je přece škoda,ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se budu vdávat až rok a něco po porodu, i když sem chtěla dříve. :-) Raději bych počkala, až bude mrňátko na světě. Ne každá mamina zvládá těhu v pohodě, pak nebude mít se svatby vůbec nic. S mrnětem se všichni budou předhánět, kdo bude vozit atd... Ale na druhou stranu jsou nádherné těhu svatební šatky.... :)
Odpovědět
Taky se přidávám k názoru, že svatbu odložit, popřípadě uspíšit... v 7. měsíci a zrovna v létě, no nevím, nevím... ať z toho taky něco máš Ty :-) !
Odpovědět
Profilova fotka
osobne bych pockala, odlozila to....dle me si to neuzijes, 7. mesic je uz fakt docela narocnej
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s většinou, odložit nebo hodně uspíšit! Svatba je opravdu zátěžová záležitost, pokud si matně vzpomínám, tak svatba = 50 stresových bodů (to je totéž jako státní zkouška) podlle nějaké psychologické klasifikace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s většinou.buď uspíšit,ale já bych osobně už počkala. vždyť už o nic nejde. Pokud jste rozhodlí do toho jít, tak pár měsíců odsun svatby, už váš vztah neohrozí. Nejdůležitější na tom je, že oba cítíte, že chcete být svoji :)
Odpovědět
Profilova fotka
porovnejte samy, co je stresující....http://www.milosnemec.cz/clanek.php?124
Odpovědět
Já bych měla trochu i obavy, že v 7. měsící už můžu ležet v porodnici, případně rodit.
Odpovědět
Profilova fotka
hele, když se to sečtě těhotenství 40 stresových bodů + svatba 50 bodů, to je už fakt velký nápor.... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
andreasek82 • Dnes v 10:57 Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás neplánuje svatbu v takto pokročilém stavu těhotenství anebo pokud už se některá z vás takhle vdávala.. Mám pocit, že budu mít problém sehnat šaty, proto zvažujeme, že svatbu necháme až na později po narození mimíska..
Odpovědět
Já bych to asi odložila.
Odpovědět
Profilova fotka
já se vdávat nechtěla,neměla jsem potřebu,přítel mě přesto požádal o ruku ve 3.měs. těhotenství,tedy hned na začátku.Nechtěla jsem o tom ani slyšet,takže pokud to klapne,budem se brát letos,když bude malé přes rok.Chci si svatbu užít,mírně se opít a tančit,ikdyž jsem naprosto netaneční typ. Těhulka jsem skoro nebyla,spousta lidí se divila,když jsem začla jezdit s kočárkem a to jsem rodila v květnu..přesto si neumím představit mít svatbu v sedmém či pokročilejším měsíci.Rodina z toho sice byla hotová,ale já trvala na svém ,teď si to snad užijem všichni:) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky ja bych se teda take vdavala az po, tot muj nazor, pokud bych byla tehotna, tak bych svatbu odlozila
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?