Svatba s dítětem? V kolika letech dítěte je to nejlepší?

Profilova fotka
Přítel mě v prosinci požádal o ruku, a v únoru jsem zjistila, že jsem těhotná. Jako těhotná jsem se vdávat nechtěla, takže jsme to odložili a teď řeším na kdy naplánovat svatbu, aby to bylo pro nás všechny nejlepší. Máte zkušenosti se svatbou s dítětem? Miminko se nám narodí teď někdy (zítra mám termín) a bude to holčička. Díky za odpovědi a názory :-)
Odpovědět
jéjej, zapeklitá otázka, spíš by byla lepší ale Diskuze :-) Osobně bych se vdávala jako těhule, dokud ještě není bříško vidět. Pak už se to bude odkládat a odkládat a přizpůsobovat režimu dětí/jako u nás/. Když bylo dětem půl roku, tak by je pořád někdo musel vozit v kočáru, nosit na rukách, často krmit, převlíkat od poblinkání. V roce se stavěly, lezly po zemi, zkoušely chodit tzn. neustálý dozor. Ten tedy neopadl ani v čerstvých dvou letech /kdy začíná moc pěkné období vzdoru/, ve stejný čas jsme se vzali :-)) Čas, kdy byl obřad, jsme museli naplánovat, aby nebyly hladový, aby ještě nebyly ospalí a vydržely aspoň chvíli ještě do hostiny. Na obřadě byly suproví. Focení a hemžení tolika lidí už nenesly s takovou radostí. Na obědě nechtěly jíst, chtěly být venku -tzn. pořád se někdo musel střídat, kdo je hlídal. Byly unavení, ale neusnuly.. Svatbu osobně hodnotím pozitivně, byla jsem spokojená, holt jsme s tím počítali a určitě nelituju. Ale ty budeš mít mimi jen jedno :-) Ale otázka, kdy by to bylo nejlepší pro nejpoklidnější svatbu? Dle mého tak ve dvaceti letech :-D :-D Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodne stesti at to prijde kdy to prijde, ja take touzila po svatbe pak teprve deti. Nakonec vse bylo jinak, vdavat tehotna jsem se nechtela a nakonec jsme se vzali litos a to bylo v lete male slecne 2.5 roku idealni vek. Na svatbe jsme meli celkove asi 15 deti, takze 4hodinovu blok s hlidanim byl nejlepsi napad, hoste si velice chvalili a deti byly nadmiru spokojene taktez.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem se vdávala když synovi bylo 13 měsíců, zvládli jsme to celkem slušně, vybrali jsme hostinu v místě kde byl k dispozici i hotel, tak aby malej mohl spát v kolik je zvyklí. Syn zvládl v pohodě celý den, musím ho za to pochválit. Měli jsme svatbu kolem 30 llidí, byla to jen rodina a pár přátel, takže si malého pochovali a každý se mu tak trochu věnoval. Ale kdybych si měla vybrat, určitě bych se vdávala těhotná, nen tedy ve vysokém stupni těhotenství. Určitě bych si svatbu užila více, takhle je to moc starostí najednou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávala teď v září a dcerka měla přesně 9 měsíců...za mě musím říct, že vše probíhalo naprosto v pohodě, obřad jsme měli od tří v penzionu, kde byl poté i raut, takže jsme nikde nepřejížděli. Ubytování jsme tam taky měli zajištěné, já šla malou v osm uspat do pokoje, a pak jsem nechala chůvičku u servírek, aby mi řekly,kdyby plakala. A neplakala. V průběhu obřadu, společného a našeho samotného focení se tak všemožně u všech střídala, ani jsem ji neviděla :-). Takže se nebojte, dá se to zvládnout i s tak malým mrnětem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?