Svatba s dětmi, jakou máte zkušenost?

Profilova fotka
Našim dvojčatům budou 2 roky.Jakou máte s tím zkušenost?Kdo je hlídal?jak na obřadu?jedli s vámi u stolu?poraďte!!jaksi si to s nima neumím představit,obávám se toho,že mi oba budou viset na noze a ze svatby nebudu mít nic..:-(
Profilova fotka
my máme taky dva ďáblíky a mám dojem, že je budeme mít při obřadu u sebe, protože to jsou oba mamáci a stydlíni :) jinak spoléhám na babičky a dědečky :) my teda máme malou svatbu a záměrně jsme volili i obřad venku, aby se mohly děcka (bude jich celkem 5) klidně proběhnout, kdyby se nudili :) no bude to divočina, ale co, aspoň budeme mít jednou na co vzpomínat :)
Profilova fotka
už tu podobná otázka někde byla. Na naší svatbě jsme měli hodně dítek včetně naší dcery věkově od 3 let a vyřešili jsme to zajištěním prostoru kde měli trampolínu, nějaké hračky a k tomu jsme měli domluvené hlídání. Bylo to prima rodiče si to pochvalovali a myslím,že všichni byli spokojení.
Profilova fotka
našemu Kubíkovi bylo 1,5 roku a starala se o něj babička. Při obřadu chtěl jít za námi, tak tam krásně stál a držel se táty za ruku a po nějaké době šel zase za babičkou, zvládnul to bezvadně. a hostinu prospal, takže se všichni v klidu najedli :) po obědě jsme tam měli nachystaný malý dětský koutek, vzali jsme pěnové puzzle a pár hraček a kluci (byl tam ještě jeden roční prcek) si tam pěkně vyhráli a byli úžasně hodní, hlavně se jim pořád někdo věnoval a já o nich ani nevěděla. A jak se bojíš, že na tobě budou viset...mě zase malý nejdřív nepoznal a když mě poprvé uviděl, tak se rozbrečel a nechtěl za mnou jít :)
Ahoj, já bych poprosila kamarádku, kterou děti znají a které to nebude vadit. Nebo bych si klído objednala paní an hlídání, na pár hodin...to by nemělo být tak drahé.
já mám domluvenou známou, která se mi o malého (2 roky) bude starat po celý den, hlavně ho ohlídá u jídla a aby šel spát. Jinak si myslím, že tam bude spousta dalších lidí,kteří si s ním budou chvíli hrát. Ale určitě mu vemu s sebou pár hraček.
my budeme mít na svatbě malé děti v rozmezí od 2 do 8 let, po celou dobu je bude hlídat moje známá která studuje pedagogickou školu, připraví jim nějáký hry atd...Při jídle budeme mít asi oddělené stoly, takže jeden stůl speciálně bude pro děti, pokud by byly stoly u sebe, budou mít vyhrazený jeden celý konec :) Jinak se až překvapivě zabaví, na svatbě kamarádky měl sestřenčin syn 2 roky, vydržel až do 11 do večera, hrál si s balony a rodiče o něm ani nevěděli :)
Profilova fotka
Ahoj, taky se toho bojím, synovi bude v době svatby rok a pět měsíců... Ale doufám, že snad někdo z mé rodiny vypomůže :)
Profilova fotka
Nám bude děti na svatbě hlídat chůva, na kterou jsou všichni tři zvyklí. Nejmladšímu juniorovi bude 15 měsíců, takže až on "zavelí", že je konec a jde se spát, tak je chůva posbírá a pojedou normálně k nám domů, kde se o ně i postará :)
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít na svatbě 12 dětí... uděláme jim speciální koutek s hrami, kupuju spousty pastelek, omalovánek, hry, vystřihovánky a další. Jedno z těch dětí bude naše, 4 letá holčička...moc se na svatbu těší a vždy bude tam, kde bude chcít...říká že chce všude být s námi...chtěla by i prstýnek, tak monžá dostane malinký stříbrný :-) Jinak se jim budou věnovat všichni co na svatbě budou, toho se nebojím...
My jsme řešili totéž a nakonec budeme mít jednak slečnu, co se bude celý den podle potřeby starat o našeho prcka, buď bude s námi u stolu nebo s ní někde když bude potřeba a jednak pro ostatní děti (větší) bude dětský koutek, který nám na místo dovezou a tam se o děti bude taky někdo starat. Zařídila mi to svatební agentura, ale můžete si to u tý firmy na hlídání objednat sami: http://www.agenturakp.cz/deti-na-svat... Není to vůbec drahý.
Profilova fotka
my budeme mít asi 11 dětí a budem půjčovat skákací hrad a bude nám hlídat paní na hlídání.nakoupila jsem modelíny, bublifuky a balonky.při jídle budou děti s rodiči a náš malej bude s mojí mámou a tchyní.Máme to i s ubytováním, tak budeme dávat děti do největší mistnosti a dáme přistýlky a bude je v noci hlídat paní a ještě budou na chůvičce kdyby něco.
Poprosim o presun do tejto temy: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/d...
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?