Svatba, raut a domů. Máte to tak někdo v plánu?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo v plánu jen takovou "zkrácenou" verzi svatby, jen s obřadem a rautem na jednom místě. Pak ještě přípitek, pár fotek a hotovo?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíš jako bez tančení?
Odpovědět
Profilova fotka
ano, bez oběda, bez večerního programu a přespávání příbuzných...
Odpovědět
Profilova fotka
@mjoy tak my třebas oběd taky nemáme, obřad máme až odpoledne a příbuzní si přespí u sebe doma :-D Ale tanec mít budeme, i když byla jsem na svatbě, kde tanec nebyl a taky to nebylo špatné, když ty lidi znáš, stejně většinu času strávíš kecáním. Jen je to blbé, pokud zveš někoho, kdo tam nezná nikoho jiného Asi by mě trochu mrzelo ten tanec tam nemít, minimálně si vyrazit po obřadu s kamarádama někam do klubu, ale to je na tobě.....
Odpovědět
Profilova fotka
všechno toto si užijeme na plánované společné rozlučce (týden před svatbou), která bude takovou velkou zábavně taneční párty... 8-) Spíš jestli někdo má zkušenosti s tím jak to udělat aby to vypadalo normálně, doporučí co a jak apod...
Odpovědět
Profilova fotka
@mjoy Na té svatbě, co jsem byla já, se fotili po obřadu, hosté měli mezitím něco menšího na posilnění, pití, koláčky, sýry. Oni se tedy nefotili dlouho, myslím, že jim to trvalo 45 minut. Rodinné a hromadné fotky se dělaly těsně po obřadu a taky to netrvalo dlouho. Potom nevím, kde to máte, ale oni to měli venku, měli tam rozestavené ty vysoké rautové stolečky. Roznášely se kanapky - prostě drobné jídlo, co se dá sníst rukou - a pití. Něco pak měli i na jednom stole, hlavně ze sladkého. to trvalo asi hodinku a půl, pak se nakrájel dort, byl přípitek a šlus. Hudba jim hrála, ale spíš jako na pozadí, nikdo netančil..podle mě by něco hrát mělo, aby nebylo úplné ticho.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b Přesně něco takového si představujeme... i s tou hudbou v pozadí... Jen nevíme jak to dotáhnou k dokonalosti a nikde neudělat chybu, jelikož to není úplně standardní.... Svatbu budeme mít venku, vedle jednoho mlýna... Myslíš že ten svatební koordinátor se hodí v takovémto případě?
Odpovědět
Profilova fotka
@mjoy to nevím...oni žádného neměli, ale tak bylo to fakt krátké, jednoduché, nebyl třeba :-) Jinak ty kanapky jsou asi lepší, když to chceš krátké, protože se tím i ušetří peníze oproti servírovanýmu jídlu. Mně se to hrozně líbilo, protože jsem ochutnala spoustu zajímavých dobrot a nezaplácla se hned najednou svíčkovou.
Odpovědět
My budeme mít tedy obřad, až ve 14 hod. a pak plánujeme raut a zábavu, máme to všechno na jednom místě. Budeme tam mít dost lidí, co se s nimi nějak často nestýkáme (kvůli dálce, zaneprázdněnosti), tak budeme rádi, že si jich všech užijeme, až do sytosti (do pozdního večera). No, ale vzhledem k tomu, že je to taky trošku netradiční, tak si chystáme přednes k přípitku, ohledně toho, jak tedy bude naše svatba probíhat, aby všichni věděli, co a jak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?