Svatba na Nové radnici v Brně. Bude kde zaparkovat?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo měl svatbu na Nové radnici v Brně a jestli je potřeba zajistit parkování na parkovišti na Dominkánském náměstí a jestli jo, tak kde se to dá zařídít. Bojím se, že až tam přijedem, tak nebude kde zaparkovat. A jak se vám libili obřad? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Na parkování dostávají svatby vyjímku - musíš si o ni říct při sjednávání obřadu. Jinak obřad je tam obyčejný, takový uniformní a dost to tam frčí jako na běžícím pásu. Mě by se taková ÚŘEDNÍ svatba nelíbila, ale neber to vážně, mě se to nelíbí ani na zámečku v Líšni - jedna svatba za druhou, každá 15 minut a ven - chcete se fotit - nezájem, nestíháme... :-( Dnes je tolik krásných a neobvyklých míst ke svatebnímu obřadu - hrady - zámky - kaple a zahrady - , proč lézt do chomutu zrovna v obřadní síni ? naše maminky na výběr neměly, ale dnes je to jiné... Přeju toi to správné rozhodnutí ! :-)
Odpovědět
kamarádka tam měla svatbu nedávno, zaparkovat se tam nikde nedalo, neb tam stála na těch pár vyhrazených místech předchozí svatba :-( .... a při zavřené Husovce je bloudění svatebčanů po Brně zajištěno :((((((
Odpovědět
Profilova fotka
No vidíš... to je taky pravda ! V tomhle nepomůže ani GPS... Včera jsem jela do centra Brna do kina a kličkovala jsme jak kybernetická myš a to su z Brna ! :-D :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, plánujeme svatbu na červenec, konkrétně 9.7. Nemáte některá zkušenost, jestli na Nové radnici v Brně oddávají každou sobotu o prázdninách? Penzion U kamenného kola v Adamově na hostinu máme rezervovaný, žádný jiný volný termín v červenci už nemají. Obřad chceme na Nové radnici, včera jsem tam byla a byla jsem dost překvapená, že nebyli schopni říct, kdy budou v červenci oddávat, že prý to budou vědět až v dubnu. Mám teď docela strach, že v dubnu se dovím, že zrovna 9.7. neoddávají....díky moc za informaci.
Odpovědět
Obřady na nové radnici jsou opravdu hektické, jedna svatba vychází a druhá vchází, nevěsty se potkávají na schodech, není tam prostor pro focení. Na parkování si můžete zažádat o vyjímky na vjezd do zony s dopravnim omezením, ale neni zajisteno misto na naparkováni, jsou tam sice oznacena místa pro svatby, ale pokud ta předchozí svatba místa obsadí, tak ta následujcí nemá, kde zaparkovat. Pokud Vám na obřadu záleží a chcete si jej vychutnat, vyberte si nějaké jiné místo - to sice není zadarmo jako nová radnice, ale za zkažený pocit ze svatby to opravdu nestojí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?