Svatba na koních. Máte zkušenost? Prosím o tipy, rady

Ahoj, zajímá mě, jestli máte nějaké zkušenosti se svatbou na koních :-) budu ráda za rady, postřehy i tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, loni jsme byli na ranci Podoli na Sumave na dovce, maj na webu fotky, ze se u nich poradala konacka svatba, snad i vic. Tak tam kdyztak mrkni, maji i slusne zamezi pro ubytovani a je to tam fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatby s koníkama dělají někdy ve velkých stájích, např.: v Albertovi. Případně se dá s někým domluvit. My máme koně vlastní, takže není co řešit, tedy pokud výjde počasí no:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee Anabelle, to se mas. Ja nemuzu sehnat kocar v Mnisku pod Brdy, a to uz jsem psala nekolika lidem, vcetne mniseckym...
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Aha tak to mne mrzí, a tak místo kočáru třeba na koni rovnou.-) Měla jsem to v plánu jet přímo na našem koni, ale pak se naši rozhodli že si pořídí kočár na couračky, je takový univerzální, tak jedu nakonec v něm. Pokud počasí dovolí.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee Tak to bych se na kone ani nevysplhala, ve svatebnich satech :-) A mamka by z toho byla urcite uplne vyrizena, ta se koni boji. Ale napad je to dobry :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Ale vyšplhala, ja si na něj pak taky vylezu, sice jen na bok,ale fotku s naším koníkem chci mít...:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee Jenze ja jsem takovy vikendovy amater - na konikovi jednou za x let :-) Ale ted planuji, ze si zavolam jedne pani na pravidlene jizdy tady v Praze, jenom nevim, kam to casove nacpu...
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Aha, no tak já už nejezdím závodně, už jen rekreačně couračky po přírodě:-) Je to fajn relax.-)I když jak už má člověk něco takového doma, je to velká starost a zodpovědnost, skoro jako dítko, jen ho můžu večer opustit a jdu za ním až ráno:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?