Svatba na dva dny

Profilova fotka
Ahojky, se snoubencem jsme nejdříve plánovali klasickou svatbu, v poledne v sobotu obřad a pak raut a oslava. Jenže přišly nějaké organizační zmatky( přesněji náš oddávající popletl datum svatby a na ten náš datum letí do Říma), Takže jsme svatbu přesunuli na pátek odpoledne, pak si s rodiči dáme jen večeři a druhý den, v sobotu, bude zahradní párty :-) Měla jste to některá taky takhle dvoudenní? Nebo to některá plánujete? :-) Jsem jen zvědavá jestli je o obvyklé nebo se to moc nedělá :-)
Odpovědět
My budeme mít dvoudenní, ale v rozmezí týdne. V sobotu máme obřad jen se svědky a rodiči, potom grilovačka u mých rodičů a posezeníčko. Jeho rodiče a svědci přespávají do druhého dne a odjíždí domů (mají to 200 km). Za týden další sobotu máme v místě jeho rodičů párty pro celou jeho rodinu a přátelé. Já mám jen rodiče, žádné další příbuzné a jednu dobrou kamarádku, chtěla jsem malou svatbu (hlavně tedy obřad s co nejméně lidma), ale jeho rodinu jsme o oslavu nechtěli ošidit... takže takový kompromis :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít stejně. V pátek v poledne obřad pro rodinu a pár zájemců (nebýt velmi speciálního prostředí, bude to jen malé pro rodinu a svědky, ale o takové místo nechci spoustu kamarádů ochudit, takže kdo chce, ať přijde), pak obědovečeře jen s rodinou a až se rozvezou babičky domů, přesun na celovíkendovou zahradní party :-)
Odpovědět
Při svatbě v pojetí zahradní párty je svatba trvající dva dny docela obvyklá.
Odpovědět
I my budeme mít dvoudenní svatbu. V pátek obřad, oběd a večeři s rodinou a svědky (mimo Prahu), v sobotu párty pro kamarády (u Prahy). Naše rodiny nejsou úplně párty typy a my se chceme všem věnovat, takže to byla jasná volba, ačkoliv chápu, že ne všem to přijde ideální. Naštěstí teda naše představa výzdoby je dost jednoduchá, ani barvu svatby jsem nechtěla řešit, jinak by to bylo na organizaci horší, takhle mi to přijde zatím v pohodě, i když to bude na dvou různých místech :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?