Svatba - co teď zařídit? Místo máme

Zdravim vsechny nevesty, asi budu mit blbou otazku, ale svatba je moje prvni a doufam, ze i posledni:) S pritelem jsme si uz vybrali misto v Novem Adalbertinu, kde nam jsou ochotni udelat obrad i s naslednou hostinou. Co zaridit tedka? jit na matriku a tam si zajednat datum? Musim s pritelem nebo staci kdyz pujdu sama? Jde mi hlavne o to, ze pres internet se da rezervovat termin pouze v obradni sini, ktery v to datum je uz plne obsazen. Dekuji:)
Odpovědět
Určitě na matriku a domluvit se tam....taky byl na netu můj termín obsazen a ve skutečnosti se ten den brali jen dva páry.
Odpovědět
urcite na matriku vybrat datum.my byli s pritelem spolu ale myslim,ze nebude problem kdyz pujdes sama.my tam pujdeme stejne jeste jednou tak dva mesice pred svatbou vsechno zaplatit a vyplnit ty papiry- tam uz musite byt oba.to bylo prvni,co jsme zarizovali.pak jsme rovnou zajednali restauraci..a co dal asi zalezi na kazdem.jestli si nechas sit saty,tak bych to taky resila brzo..
Odpovědět
Super devcata, dekuji moc... Jde mi pouze o rezervaci terminu. Takze nechci, aby pritel si kvuli tomu musel brat volno z prace... Vim, ze pak je nejaky papirovani, ale to jak jsem pochopila opravdu staci az pred svatbou..:) Moc dekuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ropmic Dobrý den. Pokud byste v dalším Vašem kroku zařizování sháněla fotografa, jsem kousíček od Hradce Králové (Opočno) - stačí se tedy na mě případně obrátit. Mé práce z loňského roku naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Přeji příjemný den, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Zamluvit termín na matrice můžeš dojít sama :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?