Smlouva se Chateau st.Havel

Holky, které jste se vdávaly v Chateau st. Havel, měly jste smlouvu? Chceme tam příští rok svatbu a jsme tlačeni do toho, abychom zaplatili nevratnou zálohu 10.000,-Kč, ale žádnou smlouvu uzavřít nechtějí. Mám z toho trochu nepříjemný pocit, protože vlastně nebudeme mít nikde písemně potvrzeno, co jsme si objednali a za jakou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se tam nechystám, ale neměli by toho zneužívat, koneckonců nejhorší je špatná reklama, a pokud by toho nějak zneužili, tak se to rozletí hrozně rychle a to si nedovolej. Nicméně určitě ti dají nějaký účet, resp podle zákona ti musí vystavit účet za jakoukoli uhrazenou částku, takže tím byste měli být krytí a nebo si nějakou smlouvu sestavte sami, neměli by s tím mít problém. Držím palce!
Odpovědět
@armassy Nemyslím si, že by chtěli něco zneužít, ale smlouva by zabezpečila služby, které od nich budeme požadovat. Možná by opravdu bylo lepší si sestavit svojí smlouvu (pokud budou ochotni ji podepsat)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že jednoduchou smlouvu o pronájmu by uzavřít měli pokud si to zákazník vyžádá. Je to tak trochu slušnost i s ohledem na zákazníka, který bude mít jistotu. 10 000,- je dost. My jsme třeba zažili i situaci, kdy si hoteliér pozval dvě svatby do jednoho zařízení a svatebčané se míchali mezi sebou :-). Takže si myslím že je slušnost a bývá to i běžnou praxí zvlášť pokud je to rok dopředu smlouvu sepsat a vyspecifikovat za co je záloha placena (rezervace pro kolik hostů, rezervace parkovacích míst, název rezervovaného sálu - 1,5 minuty i s vytisknutím). Pokud chci mít jistotu tak bych na smlouvě trvala ať je to sebespolehlivější podnik.Z mého pohledu je to úcta k zákazníkovi, a pokud chci a mohu dostát svému slibu, proč bych smlouvu neuzavřela ? My uzavíráme smlouvy na každou "prkotinu" a to děláme svatby "na vesnici". .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?