Skleničkovné. Slyšeli jste o tom?

Profilova fotka
Ahoj Slyšeli jste někdy,že Vám v restauraci napočítají skleničkovné????? :-o
Odpovědět
Pouze korkovne a to je za lahe ktere si poridis sama - bud je to nejaky poplatek za lahev, nebo zadny. Kazda restaurace to ma jinak. Sklenickovne chapu, ze pocitaji neco za sklenicky ze jako treba za pouzitou musis zaplatit 5kc?? Aneboo... to casto byva zaloha na pullitr apod., nebo za rozbitou sklenici. Tak mozna tohle maji na mysli - zaplatit zalohove za sklo a pokud se neco rozbije, tak si to vezmou z toho.. jinak netusim.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme byly v restauraci dohodnutí, že budeme mít vlastní tvrdý alkohol a nějaké víno. Původně nám měli počítat 1000 Kč za 20 osob, ale nakonec nám bylo korkovné za dobré chování odpuštěno :-) Nicméně co jsem koukala jinde, tak se může korkovné vyšplhat i třeba 200 Kč za láhev vína nebo tvrdého alkoholu. A to už mi přijde docela přehnané!
Odpovědět
Profilova fotka
My můžeme mít víno vlastní za korkovné cca 15 Kč za láhev což si myslím je ferove.
Odpovědět
Nic ve zlém, ale nedá mi se k tomuto příspěvku nevyjádřit. Pokud neplatíte za pronájem salonku či restaurace a chcte ,aby Vás obsluhovali a chcete si dovéz vlastní alkohol, atd. Jak si asi myslíte, že provozovatel zaplatí personál? Pokud by si na sebe obsluha měla vydělat, tak by jídlo muselo stát nehorázou sumu a nealko nápoje taky.
Odpovědět
Taky si myslím, že je to myšleno jako korkovné, ale nazváno jinak, aby to nebylo myšleno jen za víno, ale třeba i tvrdý alkohol. My jsme měli limit - počet láhví vína, na kterých jsme se předem dohodli a které jsme si mohli přivézt. Korkovné bychom platili až za každou další láhev. Vzhledem k tomu, že jsme naše vybraná vína nakonec zapomněli doma ve sklepě, bylo celé domlouvání na nic :-) až na to, že si teď po svatbě šmakujeme jen ve dvou na vší té dobrotě 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po nas chteji korkovne 77kc za lahev vina, coz se mi zda dost, vzhledem k tomu, ze vsechno ostatni bereme od nich a jeste platime za pronajem. Ale kdyz vezmeme do uvahy, ze jejich vina stoji v rozmezi 350-800kc za lahev tak i s tim korkovnym (a vinem podle nasich predstav) to porad vyjde lip. I tak je to podle meho nazoru zlodejina.
Odpovědět
Holky buďte v klidu. Po nás chtějí korkovné 70 za 0,7 l vína a podotýkám, že svatba bude na Jižní Moravě, kde má každý druhý doma vlastní víno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?