Skleničkovné a korkovné. Špatná zkušenost.

Profilova fotka
Ahoj Bohužel do otáze se nemůže nic dopisovat. Tak abych Vás uvedla do problému. Tak skleničkovné není totéž jako korkovné :-S To jsem koukala jak sůva s nudlí ;-) Restaurace co jsme chtěli,už nevěděla jak nás odrbat a podotýkám pro Ty,který psali ohledně nezaplacení pronájmu a vlastního pití což vůbec nebyla moje otázka.Ale my jsme platili jak pronájem tak i jsme nechtěli mít nic vlatního. Najednou po nás chtěli skleničkovné. A tento poplatek je za to,že restaurace,která se věnuje svatbám nemá dostatek vlastních skleniček (my budem mít asi 40 lidí na oběd) a skleničky si musí restaurace vypůjčit, bla,bla,bal ......My jsme to měli samozřejmě zaplatit. No tak týhle restauraci jsme řekli děkujem a jdem se poptat jinam. A ještě jednen vtip za porci obyčejnýho guláše bez oblohy 125kč no neskutečný. Naprosto obyčejná restaurace ve str. čechách. Tak pa a dávejte si pozor :-D Martinka
Odpovědět
Tak to je samozřejmě nehorázná drzost. Na svatbě vydělají, tak ať si ty skleničky půjčí nebo koupí nebo ať jdou někam. Na něco takového bych v žádném případě nepřistoupil.
Odpovědět
Tak tomuhle říkám masakr! Nic takového jsem ještě neslyšela. Udělali jste dobře, že jste jim řekli sbohem.. Teda to jsem fakt v šoku za takovou nehoráznost.. No, pevné nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jenom by mne zajímalo, kterej blázen jim na tohle může kývnout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?