Sháním v Brně a okolí oblečení pro matku nevěsty

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte prosím o nějakých obchodech v Brně a okolí kde mají pěkné věci pro mamky? Případně i odkazech na netu na koupení a i jen ispiraci? Moc toho nikde nenacházím nebo mají všude jen usedlé konfekce... díky moc..
Odpovědět
My máme stejný problém-mamča má velikost 46 a veškeré věci v těchto velikostech jsou usedlé a střihy vůbec nesedí...Krásné věci mají v Neo módě,ale tam je zas všechno krátké...Jsme už z toho nešťastné,takže asi budeme muset nechat ušít kostýmek podle našich představ,snad to stihnem... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, ale moje mamka má zase velikost 34-36, navíc je jí všechno dlouhé... :-|
Odpovědět
tak Vás nepotěším v Brně toho opravdu ve větších velikostech moc není, jak je na Moravském náměstí nový parkovací dům tam je tam salon kde mají šmrncovní věci, jinak Musilka ale všude jinde mají jen klasické kostýmky nebo beztvaré pytle :o( šití je asi jediná šance
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to máte ještě dobré. Maminka mého přítele á velikost 54 a v Plzni jsou pouze 2 obchody s nadměrnými velikostmi atam mají takové hrůzy, že bych to neoblékla ani babičce. Vše černé, nebo tmavomodré, usedlé, prostě hrůza. Tak si nakonec nechala ušít kostýmek, béžové barvy. Je to komplet halenky, s krátkým rukávem, dlouhou úzkou sukni a 3/4 kabátek s drobným vyšíváním....je to opravdu moc pěkné a i když je při těle, tak jí to moc sluší....... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc. Vidím, že to vidíme stejně ... :) stojí to za prd. Ani já ani moje mamina nevypadáme jako modelky, proto nic nesedí a nebo mě přijde že je na starý báby a ne na mladé mamče... Zkusíme to na tom moraváku a v té musilce...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, na Solniční je obchod s oblečením, tam by mohli něco mít. Nevím přesně jak se jmenuje (Janina nebo tak nějak podobně), a pak ještě v obchodním centru Futurum je obchod se společenskými oděvy. Ten obchod se jmenuje Alza a je v přízemí naproti Galexu. Tam si koupila oblečení na svatbu moje mamka i teta.
Odpovědět
Ahoj holky mám zkušenosti s obchodem CaA, Next, Marks and Spencer tam mají celkem velký velikosti.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, moje mamča má velikost 48 a koupila si nádherné béžovo hnědé šaty pod kolena s krátkým rukávem v CaA a k tomu kloubouk-slamák z béžovou stuhou a moc ji to sekne :-D v CaA mají pěkné věci i pro větší velikosti ;-) i v H&M se dají najít větší velikosti a moc pěkné kousky pro maminky..ve Vaňkovce zkuste OP Prostějov nebo Makyta Puchov(pokud jsou vaše maminky spíš konzervativnějšího ladění ;-) )
Odpovědět
Moje zkušenost s OP Prostějov se nedá vyjádřit jinak než tragédie....Na Marks and Spencer jsem celkem spoléhala,ale také nic,a v Nextu mají vše do velikosti 42 nebo 43 a ve větších velikostech dělají jiný střih-ten,řekla bych,babkovský.....No a v HM se dá jen horko těžko koupit ve velkých velikostech sako i kalhoty-většinou je to odprodané a mají jen kalhoty nebo samotné sako...Nejlepší řešení je asi opravdu ta švadlena.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Moje mamka si koupila úplně super topík a kalhoty v polsku. Nemohla jsem se vynadívat :-) Přidám fotku do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje maminka byla moc šik v kalhotovém kostýmku, viz album. koupeno v DUO Elegant. (N. JIčín, Frýdek-Místek)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky! Pokouším se obnovit dikusi - nemáte někdo dobrý tip v Praze? Potřebuju obléct maminku, nejlíp do šatů a nějaký sáčko navrch, kalhoty ani úzký sukně mamča nenosí. Taky aby to nebylo drahý. Prostě nějaká "letní elegance" pro padesátnici menší postavy, ale s velikostí tak 48. Zatim mě napadá CaA, ale vim, že je po Praze plno malejch obchůdků, jenom nevim, kam přesně zamířit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, nevím co bereš jako drahý, ale moje mamka si kupovala oblečení na naší svatbičku v Bílý Labuti..v prvním patře jsou tam 2 takový obchůdky...Moje mamča si kupovala ve 44 a měli i větší (řekla bych, že tam měli spíš ty větší velikosti)...má takovou sukni do půlky lýtek - letní, asymetricky ukončenou, živůtek s krátkým rukávem (je to komplet) a přes to bylo sako s 3/4 rukávem.. :-)
Odpovědět
lucyjanek: Díky! No já počítám, že by to mělo být dohromady tak do 1500, víc než 2000 určitě ne (takže třeba Marks and Spencer asi ne :-S )
Odpovědět
krtku, v ječný ulici, hned kousíček nad karlákem po levé straně jsou za sebou asi tři nebo čtyři obchůdky s oblečením. mají tam právě takové ty kostýmky apod. i větších velikostí. tchýně si tam pořídila kostýmek na naši svatbu (kdyžtak mrkni do alba), tak třeba byste něco vybraly.
Odpovědět
Profilova fotka
krt: aha...no tak mamka pořídila za trošku víc, za dvojnásobek než píšeš, ale neříkám, že tam třeba nějaký neměli, mamka je náročná :-D :-D takže jsem se divila, že vůbec vybrala!!!
Odpovědět
Tak prej to může bejt i lehce nad 2000, když to bude pěkný ;-) Díky za tipy! Asi si nejdřív dám "zkušební obhlídku" sama a pak mamču někam zatáhnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak dneska jsem šla přes holešovickou tržnici a tam měly tak nějaký kostýmky...tak jsem se zašla podívat abych mohla podat informace...některý měly fakt krásný, ceny tak kolem 1500 - 2500, ale koukla jsem asi jen na tři ceny
Odpovědět
Maminka si na naši svatbu koupila moc pěkné šaty v Marks and Spencer a byly myslím za 1000, takže bych tento obchod a priori nezavrhovala kvůli cenám ;-) Pak si koupila ještě takový komplet - sukně, halenka a 3/4 sáčko naproti v Debenhamsu (mají tam v prvním patře takový butik, který Debenhamsu nepatří, a prodávají právě různé kostýmky a šaty). Také to nebylo drahé, zrovna mají nějaké slevy. Teď se jen maminka musí rozhodnou, co z toho si oblékne na svatbu :-D
Odpovědět
madlisek: Myslíš Debenhams v Praze na Václaváku? Jinka díky za tipy, holky! Začínám mít dobrej pocit, že až se mamča rozhodne k akci, určitě něco seženem ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Prosím o aktuální tipy kde v Brně a okolí sehnat dámský kalhotový kostým anebo delší tuniku či volnější halenu s rukávky (třeba ze šikma striženou) anebo kabátek či blejzr přes ruce k cernym kalhotům ve větší velikosti, tj. od 58 či několik xxl pro svatební mamku. Buď je to moc usedlý anebo moc tmavý a tmavý přichází v úvahu jenom společenské kalhoty. Díky moc za doporučení na něco šmrncovního :-D
Odpovědět
Ahoj holky, pro větší velikosti zkuste Ulla Popken v Olympii, když se natrefí na slevy, tak se dají šaty, tuniky či kalhoty pořídit cca od 500-1000Kč. (Budoucí tchyně si tam vybrala a je nadšená :-) )A nebo ještě OC Královo Pole - takový ten obchod uprostřed mezi schody se společenskými oděvy - nevím název. Tam mají i velikosti 50 a víc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky,jsem mamka a budoucí tchyně,která ještě není tak stará, aby musela jít na svatbu v kostýmku, který přidává jak na věku tak hlavně na váze. Té mám sama dost. Poraďte kde nakoupit velikost 56-58, která je šmrncovní a elegantní zároveň. Ullu Popken už jsem prošla a nic vhodného nemají.
Odpovědět
Profilova fotka
@tabu ahoj, s vetsima velikostma krome Ulla Popken, CaA, Mark and Spencer, HaM, doporucuju taky Takko a Lindex ;-). Moje mamca mela klasika cerny kalhoty, dlohej top z Lindexu a kabatek a satek ze sekace :-), ty bxly barevny a myslim, ze ji to seklo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tabu ahoj, s vetsima velikostma krome Ulla Popken, CaA, Mark and Spencer, HaM, doporucuju takyTakko a Lindex ;-). Moje mamca mela klasika cerny kalhoty, dlohej top z Lindexu a kabatek a satek ze sekace :-), ty bxly barevny a myslim, ze ji to seklo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tabu ahoj, s vetsima velikostma krome Ulla Popken, CaA, Mark and Spencer, HaM, doporucuju taky FaF, Takko a Lindex ;-). Moje mamca mela klasika cerny kalhoty, dlohej top z Lindexu a kabatek a satek ze sekace :-), ty bxly barevny a myslim, ze ji to seklo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, zkuste se podívat na půjčovnu http://www.utulnapujcovna.cz Mají tam šaty i ve větších velikostech a nejsou "starobní" :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
A vypujcene nebo chces nejake koupit? Moje maminka mela kostýmek a moc ji to sluselo
Odpovědět
Taky jsem mamka a zrovna hledám oblečení, dívala jsem se na Bon prix, zásilkový obchod, mají tam spoustu šatů do 1000.-, ale je to dilema to koupit bez zkoušení, velikost 48. :-)
Odpovědět
Nase mamina si od tamtud taky objednavala, ale vzdy ji dosla spatna velikost, kdyz resila kostymek tak si ho nechala rovnou usit v krejcovstvi springer v Praze a mela jistotu ze ji paradne padne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?