Samoodpalovaci ohnostroj

Profilova fotka
Mate zkusenosti se samoodpal.ohnostrojem? Od jake firmy zvolit? Je to hezke?
Odpovědět
Ahoj. Ohňostroje miluju, takže taky řeším tuhle otázku :) Nevím ale kolik zvolit ran a délku ohňostroje...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se na to chystám :) a koukám po netu... ale nezapomeňte že potřebujete souhlas z magistrátu kde budete ohňostroj zapalovat :-)
Odpovědět
@oleszka To jako vážně? To tam mám přijít a říct, že si chci pustit ohňostroj? :-O To sem netušila :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja taky ne... Taky jsem na to koukala.. Ale kamaradka se letos vdavala v Ostrave a musela o to pozadat protoze ohnostroj se oficialne muze poustej jen na silvestra..
Odpovědět
My na svatbe meli ohnostroj a mamka mi potom rikala ceny....samoodpalovaci by stal cca 8.000, - a normalni stal 10.000,- a trval cca 10minut (zda se to kratky, ale uuuuplne staci) a tak mamka vzala ten za deset a mela to bez starosti....chlapy to tam chystali asi dve hodiny. Meli jsme to na hotelu a ten obstaral povoleni a jelikoz jsme ho pousteli cca 21:45 tak na tu dobu prijel i reditel hotelu kdyby nahodou byly problemy s policii (ale nebyly).....hodne zalezi na okoli na meste atd....ale urcite bych to nekam nahlasila...i restauraci kde budete mit hostinu (taky by jim to mohlo vadit). Jinak my meli od firmy Novak ohnostroje - Prerov.
Odpovědět
My máme teda vyhlídnutý ohňostroj, který jsme viděli na svatbě u kamarádky. Stál je cca 2500, byl samoodpalovací, takže žádná věda, stačilo škrtnout sirkou. A měl něco kolem 3 minut...musím říct, že to úplně stačilo. A s povolením mají holky pravdu, je třeba to nahlásit na úřadě, hlavně pokud ho plánujete po 22:00. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli ohnostroj přímo od pána, který to prodává. Řekli jsme za jakou cenu, nachystal nám to na desku, kterou jsme pak dali do prostoru a jen odpálili. Bylo to super a všem se to moc líbilo. Nakonec se nám rozsvítil nápis děkujem :-) Malé poděkování pro všechny. A když jsme si zajišťovali svatbu, tak jsme taky hlásili, že budeme mít ohňostroj.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@smisekivuska Můžu se zeptat kdo Vám ohnostroj dělal?
Odpovědět
@pealovci jeee dejte prosím typ na tento typ ohňostroje :-) ,cena perfektní a 3minitky taky bohatě stačí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, samoodpal.ohnostroje máme v nabídce. Jen se nenechte prosím od někoho "přesvědčit" že potřebujete povolení od hasičů, úřadů, atd. Na třídu I. a II. potřebujete pouze souhlas majitele pozemku. Bydlí-li okolo lidi a pro udržení dobrých sousedských vztahů je možno souseda informovat že bude hluk. Kalkulaci rád připravím dle zadání emailem. děkuji Kostonik PARTY SERVIS
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?