Rozvrh svatebního dne, máte pro inspiraci?

Profilova fotka
Holčiny, nevím si moc rady s rozvrhem svatebního dne - kolik času na co bude potřeba. Nemáte někdo pro inspiraci? ;-) Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Také s tím bojuji, ve svatební den bych chtěla být u všeho.......i u zdobení aut :-D. Ale nemám šanci vše stíhat, musela bych vstávat snad už ve 4 ráno a to nepřipadá v úvahu. Nejen že musím nachystat sebe, zajet za kadeřnicí atd. Ale ještě musím učesat družičky a maminku :-D. Družičky dorazí později, poejdou z dálky a maminku si chci učesat sama.
Odpovědět
Tak já to tedy měla jednodušší :-). Zdobit auta jsme nemuseli, protože obřad a následné veselí se konaly na stejném místě kam jsme přijeli den předem :-). Takže ráno jsem si v poklidu vstala - šla se nasnídat a popovídat se svým milým a ostatními hosty, kteří přijeli den předem. Zašla jsm se podívat za Lenkou, která zdobila stoly, daly jsme si kávičku. Pak jsem se přesunula do vany a pak přišla kadeřnice a česala mě a ostatní. Namalovala jsem se částečně já, částečně kamarádka, pak mě holky zašněrovaly a šlo se na to. Časově to tedy bylo 8:30 snídaně, pokec 9:30 vana 10:30 česání, malování, šněrování 13:00 obřad Hlavně se holky nenechte vystresovat. Když jsem kolikrát viděla svoje kamarádky, které se staraly o to, aby byly naplněny do detailu jejich představy o ideální svatbě a hlídali kde jakou kravinu a pak ony samy nemely ze svatby ve finale nic tak to mi nepřišlo jako dobra cesta. Ono fakt je ten, že co se nepřipraví před tak v ten dnen D už ani nemá smysl honit :-) ten den si to už jen užívejte :-)
Odpovědět
Tak ja mam harmonogram dne ten, ze budu spat u svedkyne, rano vstanu, prijede kadernice a vizazistka, dame si kavu a neco na jidlo, svedkyne me pomuze do satu, dojede tata, sednem do taxiku a dojedem na obrad, tam na me bude cekat kvetinarka, ktera mi preda kytku a odjede zdobit stoly, zenich uz bude uvnitr se vsemi hosty, po obrade sednem do objednane dopravy a odjedeme na hostinu + foceni. Takze tak :) Priorita pro me byla v klidu vstat a v klidu se nachystat a nemuset prave nic moc resit.
Odpovědět
Ahoj, rozvrh svatebniho dne - pro svatebcany mam ve svem fotoalbu. Jinak muj program jeste nemam, ale take si rikam, radeji byt v pohode a uzit si den nez dohlizet na kazdou prkotinu. Takze budu delegovat a delegovat...No a pokud nejaka dekorace apod. nebude uplne podle mych predstav, tak se z toho svet urcite nezbori ;-)
Odpovědět
Je dobré si vše předem projít detailně v hlavě - krok po kroku - a uvědomit, ve který čas kdo, kde a v kolik hodin je. Ať se vyvarujete tomu, že jste u kadeřnice a zároveň připravujete výslužky. Představte si co každý krok zahrnuje (organizačně) a kolik času vám přesně zabere. Dále počítejte s časovou rezervou na jednotlivé kroky. Potom si jej ideálně s někým, kdo je organizačně zdatný projděte, zda jste na něco nezapomněla podle nějakého manuálu. Zde je dobrý mustr: http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace.... Přeji krásnou svatbu dle Vašich představ!
Odpovědět
Musím říct že já vše hrozně pečlivě plánovala a měla jsem strach, že se někde třeba o hodinu zpozdíme - měli jsme svatbu v říjnu a potřebovali jsme focení kvůli dobrému světlu než se setmí, a vše vyšlo parádně, ještě s rezervou, hosté byli bezvadní, všichni věděli co a jak a svědkyně mi moc pomohla se vším :-) :-): 7.30 = budíček, snídaně /já+svědkyně/ 8.00 - 8.30 = česání svědkyně, poté se sama líčila 8.30 - 9.00 = líčení manželovy maminky 9.00 - 11.00 = líčení a česání nevěsty 11.00 - 11.30 = pauza na svačinku pro všechny, včetně kosmetičky/a zároveň kadeřnice v jednom/ Kolem této doby se už k nám domů sjížděli svatební hosté včetně manžela, který byl už nachystaný a zavřený vedle v pokoji - o hosty se starala má svědkyně a manžel si zatím připil s chlapy slivovicí 11.30 - 12.00 = líčení mojí maminky 12.00 - 12.45 = oblékání nevěsty do šatů, šperky, parfém atd. 12.30 - 13.00 = manžel si mě "vyzvedl", předal kytičku, příprava na cestu /dobalení posledních věcí potřených pro obřad atd./ 13.00 = vyjela naše svatební kolona - - někdy v tuhle dobu jsme trošinku stresovali :-D protože to docela trvalo, než se všichni vypravili od nás z domu, pobrali si věci, skočili na wc apod. - měli jsme být na místě hostiny dřív - ale zmákli jsme to 13.40 = dojeli jsme na místo, dochystání hudby, předání dokladů matrikářce 14.00 - 14.30 = obřad 14.30 - 15.00 = gratulace 15.00 - 15.30 = hromadné focení 15.30 - 16.45 = oběd 16.45 - 18.45 = odjezd s manželem + fotografem na focení, hosté se zatím ubytovávali, dávali si kafčo a relaxovali 19.00 = návrat z focení, krájení dortu V tuto dobu přišli "večerní hosté" - kamarádi 19.00 = raut pro všechny 19.20 = nástup živé kapely /hrála s přestávkami až do 1 ráno - super zábava/ V tuto dobu kamarádka začala prodávat lístky do tomboly 19.30 = první tanec ženicha a nevěsty 21.00 = vyhlášení tomboly - dělali jsme s manželem sami a bylo to super, hrozná sranda 21.30 = pařba, která skončila až ve 4 ráno, fakt úúúžasné! Rodiče vydrželi až do 1 ráno, všichni tančili, bylo to hrozně veselé a prostě boží! Shrnutí - jsem moc ráda, že jsem tak pečlivě organizovala tenhle program, protože díky webovkám a tomu že hosté věděli co kdy bude, byli vždycky tam, kde se ta daná činnost děla a těšili se na ni /tombola, dort apod./ - všechno vyšlo parádně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?