Restaurace/pronájem sálu na hostinu, co vyjde levněji?

Profilova fotka
Sháním prostor pro hostinu (cca 70 lidí) v Brně a zvažuji, zda jít do restaurace nebo si jen pronajmout nějaký sál či jiný prostor a tam si zajistit catering (objednat od firmy). Jaké s tím máte zkušenoti co se týče ceny, co se vyplatí? V obou případech nechci nic extra luxusního, ale zase ne úplně komunistický prostor nebo tělocvičnu.
Odpovědět
Záleží jestli chceš jenom hostinu nebo i večerní oslavu, my chceme všechno na jednom místě takže jsme se rozhodli pro kulturní dům ve vedlejší vesnici od nás kde je k dispozici i velká kuchyň a bar. Je naštěstí krásně spravený takže to není žádná klasická komunistická budova s tělocvičnou uvnitř, to bych nechtěla...přítel má velkou rodinu, takže nás bude kolem 80 a restaurace by nás vyšla hodně draze a večer si už vůbec neumím představit, je hodně velký rozdíl koupit si vlastní pití než platit ceny v restauraci i za pivo a víno, natož panáky
Odpovědět
Profilova fotka
makesska: no chtěla bych tam všechno. My nebudeme mít žádnej oběd pro rodinu a bude jen odpolední/večerní raut pro všechny . . . Taky si myslím, že to asi vyjde levněji ten pronájem sálu, ale nemám s tím žádnou zkušenost. A můžu se zptat, kde to tedy budete mít vy? (do Blanska je to kousek)
Odpovědět
vesnička se jmenuje Lipovec...ale fotky jsem toho nikde moc nenašla, kdyžtak se zajet podívat, no...jestli nemáte stejnej termín jako my, můžeš to zkuset ;-) Pronájem je kolem 2000 i se všema zálohama na spotřebu atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?