Řešíme, jak to udělat se psem ve svatební den

Profilova fotka
Včera jsme řešili, jak to bude s naším hafíkem Maxíkem. Snoubenec nechce, aby byl při obřadu, ptž by se o něj neměl kdo starat a hlídat ho. Navíc je trochu mamánek, takže by chtěl jít za mnou. :-D Takže jsme si řekli, že by zůstal v autě (což se mi moc nelíbí). Já bych ho nechala doma a jak bychom jeli na hostinu (máme to po cestě), tak bychom ho vyzvedli (to se nelíbí snoubenci). Hostina bude dál, takže tam zůstaneme přes noc, takže teď se i modlím, aby nám tam Maxíka dovolili....
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
tak my máme čivavu coz je skladný pes :-D takze já to prostě vyresím tak ze ho vezmeme sebou a prostě pres obrad bude muset vydrzet holt v autě nedá se nic dělat...
Odpovědět
My jsme měli na svatbě 2 čivaváky... Oba byli na obřadu na zámku a poté i na obědě v restauraci. Na oslavu jsme je už nebrali a odvezli jsme je domů. Vše probíhalo super a nikdo s tím nikde neměl problém. Jen je potřeba si zvolit člověka, který bude mít pejska po celý čas u sebe ;-).
Odpovědět
My budeme mit obrad i hostinu na statku, takze naseho pejska (Jacka Rusella) taky bereme. O obrad se moc nebojim. Mame to na zahrade, tak dostane paradni nove bile voditko a mamca nebo nekdo z kamaradu uz ji pohlida. Spis se bojim potom. Ta nase nevydrzi byt v klidu, kdyz tancujeme. Mysli si, ze je to hra a skace po nas. Jsem zvedava, jak to tam dopadne. Ale pritel si ji na svatbe hrozne preje a stejne lidi, kterym bych ji sverila na hlidani, budou na svatbe s nami.
Odpovědět
Profilova fotka
My našu taky bereme na obrad i hostinu. A dokonca i rodičia asi zoberú, lebo ju nemá kto hlídat. Bude to trochu rodeo, ale snad ustojíme ;-) pre prípad núdze asi poprosím veta o predpísanie niečoho na sklidnení... Tiež mám obavy ako karol, či zvládnu hostinu, ale snad to bude ok.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli pejska (naši labradorku Fanču) jak v obřadní síni, tak potom na hostině. Sice ten den pršelo, tak byla vykoupaná a načančaná Fannynka brzo jako prasátko, ale nijak to nevadilo :-D Při tanci taky skáče jako tele, takže jsme tančili a u toho jí vysvětlovali, že nesmí skákat ... asi to nebylo dokonalé, ale byli jsme to prostě my :) A bez ní by to prostě nešlo :)
Odpovědět
Ahoj holky, my máme trochu většího hafíka, Maxipsa Fíka dalo by se říct a na svatbu ho rozhodně bereme. Když jsme plánovali hostinu, tak první, na co jsme se zeptali, jestli tam s námi může. Pro nás by to bez něj nebylo ono. A zvažuju i variantu, že by mě mohl vést k oltáři :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to bereme tak, že bez něj to nejde....Zkusím si ještě promluvit s rodiči, jestli by ho měli u sebe. Maxík je hodný a nedělá problémy, jen někdy neposlouchá no :-D S hostinou už by to bylo více v pohodě, ptž to budeme mít i s terasou, tak by mohl být venku nebo by měl svoji místnost, kde bychom mu vzali deku a jeho misky...aby věděl, že tam má své věci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme Tak to bych taťkovi nemohla udělat :-D @uglyduckling Snoubenec mi právě taky říkal, že by mě mohl zašpinit, ale to by mi nevadilo...hlavně, že tam bude s námi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně teda přijde divný ho chtít nechat v autě (na začátku září může být taky pěkný vedro), ale doma ho nechtít nechat... my psa měli na obřadě, schválně jsme tak vybírali místo, aby mohl být s námi jak v hotelu, tak při obřadu. Máme bígla:-) A kdybys psa držela na vodítku ty, bylo by to minimálně originální:-D
Odpovědět
@nemcovakn No mě právě nemá kdo vést, tak jsem si říkala, že bych tímhle trochu odlehčila atmosféru.. :-D Ale ještě nejsem rozhodnutá, je mi totiž jasné, že to jen málokdo vezme v pohodě nebo s humorem..
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme Tohle pochopí fakt jen ti, kteří psa berou jako člena rodiny :-) @kajovaevicka Asi si pořídím vak a budu ho mít jako miminko ve vaku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nemcovakn :-D :-D :-D A nebo v ruce, místo kytky:-D
Odpovědět
Článek se načítá
V autě bych chudáka nenechávala. Buď ho vzít na obřad a nechat někým hlídat (určitě se někdo najde), nebo raději nechat doma a pak ho vzít cestou na hostinu, pokud to není velká zajížďka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme taky psíka a nebudu jí brát ani na obřad, ani na hostinu. Psa beru taky jako člena rodiny, ale přijde mi to pro ní nepříjemný. Bude hluk, nebude tam její místo, kam se schovat a spousta lidí. Někomu řikat, aby mi hlídal psa mi přijde zvláštní, bo za námi přijedou se s námi bavit a ne nám hlídat psa. Řešíme to tak, že naše psí holčička bude u mých rodičů s jejich, pojedou je vyvenčit a vrátí se za námi.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka Věřím, že pětikilovou kytku moc nevěst nemělo :-D @zuzichichi Tak takhle to bohužel vyřešit nemůžeme, ptž místo hostiny je celkem asi přes hodinu cesty a budeme tam přes noc i s rodiči....do psího hotelu ho dát nemůžeme, ptž bych z toho byla akorát na nervy :-( A kdybychom ho nechali celý den a noc na zahradě u rodičů, tak bych měla strach, že uteče, ptž tam nikdo nebude.
Odpovědět
@nemcovakn Já bych se toho nebála... Jak jsem psala, měli jsme na svatbě dva psíky a v pohodě. Vystresovaní nebyli a nepřislo mi to jako nějaké "týrání" :-). Můžeš se podívat do mého alba, jak byli "nešťastní" ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@s_and_l Tak děkuji za uklidnění :-)
Odpovědět
My máme taky psy, dva a velké…ráda bych je měla v kostele a poté na rautu, ale nejsem si jistá jestli je to dobrý nápad. Přemýšlím, co budou dělat v kostele hodinu…to by znamenalo vzít jim tam deky a něco na hraní a myslím si že až to předneseme našemu panu faráři, tak nás pošle na psychiatrii…ale psi jsou pro nás důležití, bez nich bychom se neseznámili :) na rautu strach nemám…budou chvíli s námi a pak je dáme do pokoje..snad to tam nezdemolujou… Už jsem byla na svatbě kde měli sebou svého psa, velkého, a bylo to v pohodě…večer ho dali spát v hotelu do pokoje aby měl klid…ale upřímně..nevím :) Měli jste někdo něco podobného?
Odpovědět
Profilova fotka
@s_and_l Ani o týrání, ani o nešťastných psech jsem nic nepsala ;-)
Odpovědět
@zuzichichi To také nebylo nikomu adresováno ;-)
Odpovědět
My máme přerostlého jorkšíra a na obřad i na hostinu půjde (kdybychom ho nevzali, do smrti by nám neodpustil!!!) :-) Už vymýšlíme obleček :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@tedrezka Jsme na tom stejně....ten náš má 5 kilo :-) Já zase pokukuju po nějakém tom motýlku :-D
Odpovědět
Náš je ještě kapánek větší.. My chcem celý obleček jako frak.. ale uvidíme, zda budeme úspěšní :-)
Odpovědět
brácha má labradora a udělali to tak, že řidič na rozvážení psa dovezl před kostel a potom byl u babičky doma, ale podle mě to bylo zbytečné, protože pak se musel vézt domů, byla o to starost! podle mě je lepší nechat psat doma nebo ho někde nechat pohlídat! neužije si to ani pes ani vy pokud bude štěkat
Odpovědět
Řešíme úplně to samé. Měla jsem vysněné, že přítel bude s jedním psem čekat u oltáře a já budu přicházet s naším druhým psem :-D ale do obřadní síně psi nesmí, tak jsem trošku zklamaná. Taky vymýšlím kdo bude dobrovolně čekat se psem před obřadní síní. Ale asi nikoho neseženu, tak se pro ně u nás pak někdo bude muset stavit, chci je mít na fotkách :-)
Odpovědět
My máme maďarského ohaře...Je jako dítě, všude s námi, všechno musí vidět. Ale na svatbu rozhodně nepůjde, představa, že by skočil na raut, se mi moc nelíbí :D Bude na dvorku u prarodičů, bude otevřená garáž, tak si může zalézt do tepla.
Odpovědět
Máme svatbu venku u zámku, kastelánka pejsky miluje, v místě hostině je pes také vítán - takže bude s námi :-) Při obřadu bude někdo hlídat a na fotkách nesmí chybět. Máme malýho vychovanýho pejska - jack russella. Venčit půjdu klidně ve svatebních šatech a když bude potřebovat klid, dám ji na pokoj do pelíšku. Po svatbě na místě zůstáváme ještě jeden den, všichni blízcí na svatbě budou, takže stejně nevím, kam bych dala na hlídání. Hlavně by mi moc chyběla. Přítel vymýšlí, že by mohla přinést prstýnky...to by mohla být docela švanda :-D
Odpovědět
Tak u nás problém vyřešen. Jelikož se původní místo obřadu bude rekonstruovat, budeme mít svatbu jinde. A tam pejsci můžou. Budu mít na obřadě asi 10 psů, už se těším :-)
Odpovědět
Také bych moc ráda měla tu naši psí slečnu na svatbě, ale je fakt, že i když jí v červnu budou 4 roky, je to stále potrhlé, divoké dospělé "štěně", co by se s každým chtělo mazlit, na každého skákat... a je to těžký mamánek, takže bych jí měla všude místo vlečky za sebou :-) Takže bude u přítelových rodičů na zahradě s jejich dvěma psími holkami, na které je zvyklá, a bude jim všem dobře :)
Odpovědět
Tak mi máme BOC (Border Collie) a ve směs nemáme co řešit - naštěstí. :-) Když jsme oznámili, že se budeme brát a začali jsme řešit, kam s mazlíkem, tak naši automaticky brali, že ji necháme u nich doma spolu s jejich 2 hafany a tchán pro změnu hned plánoval, jak u praví na zahradě výběh pro slípky, aby se měla kam případně schovat před jejich 3 kavkazáky, kdyby ji až moc otravovali. :-) V místě hostiny nám majitel nabídl, že kdybychom chtěli, tak není problém a můžeme ji mít sebou a kdyby bylo potřeba, tak by nám mohl půjčit i svůj kotec pro jeho psa, aby měla nějaké místo. :-) Samozřejmě záleží i na psu samotném, jaký je a jakou má povahu. :-) Já naši Grace miluji, ale nechci se stresovat, zda je o ni postaráno (a že by bylo) a jestli zrovna něco neprovádí apod, jelikož je to ďábel. :-) Tudíž nemít možnosti které máme, tak bych se poptala dobrých sousedů, zda by nám ji někdo nepohlídal a v krajní nouzi využila "psího hotelu", kde se o pejska dost dobře také postarají a nebo soukromé osoby, která se věnuje hlídání hafíků :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?